-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Aynen, bu sitede iyii bakan herkes cinli galibamelisa içinde öyle bişeyler mi dediler sanki okudum ona ataym diyorum ama korkuyorum :/
Creepy...tamam bekliyoruz bakalım senin nasıl olcak:)bende ilk defa alexle derin hislere baktırdım o gece karabasan geldi rüyama ödüm koptu...Bide bugün melih güne baktırdım ondan irkildim bide ses kaydı bi değişik kadın mı erkek sesimi anlaşılmıyor hatta bana dua verdi oku diye nas felak gibi duaları her gün 7 defa oku dedi.erkek arkadasına olumsuz şeyler okunmus dedi daha bi korktum..
aynen donuk soyadı burda okudum sanki o da şeylerle bakıyomuş falan diyeMelisa bend çıkmadı canım donuk mu öyle bişeydi soyadı
valla öyle bi geceydi töbeee yaaCreepy...it was a dark and scary night...
Ya gerçekten riskli, üst üste kesinlikle fal atmamak lazım. Varlık musallat olmasın sonra... For God's sake.valla öyle bi geceydi töbeee yaaayy buara sardım ya bu işlre sıkıntılı ama cidden yaptıgımız
Ya gerçekten riskli, üst üste kesinlikle fal atmamak lazım. Varlık musallat olmasın sonra... For God's sake.
Hic olmazsa ara versen. Sizi tekrar bir araya getirecek olan fallar değil ki. Fallar hiç birseyi değiştirip düzeltmeyecek. Ben de baktiriyorum ama aralıklı, bir de sallamasyon fal aldıysam mutlaka nokta atışı olan gercek bir fal alıncaya kadar atarım diğerleri kopyala yapıştır veya sağlam sallamasyon olduğundan bütçe dışında zararı olmuyor psikolojik acıdanvalla ben korkuyorumbide cidden karabasan ben görmedim hiç ilk defa o gece gördüm bide fal cidden hastalık oluyor insanda yemin ederim ben ayrılmadan önce hiç fal baktırmadım ilişkime falan,ne zaman ayrıldım tepetaklak oldum şuurum gitti falcı oldumm
Ya bana bir falda oy verince tek 2 kredi yüklediler ve yorumum yayınlanmadı. Sana bir fal için kaç kredi verdiler?Fallara yorum yaptığım için ve beğeni yaptığım için krediler yüklendi, dayanamadım ve Sahra Yıldız isimli falcıya da fal attımMerakla yorumunu bekliyorum. Birazdan Utku İnanç ve Çiğdem Atlı’nın yorumlarını yazacağım.
Galiba beğeni ve yorum toplam 2 kredi.Ya bana bir falda oy verince tek 2 kredi yüklediler ve yorumum yayınlanmadı. Sana bir fal için kaç kredi verdiler?
canım yanlış anlama ama mesela utku inanç ın sana söylediklerini hemen hemen tüm falcılar da bana söylüyor ne bileyim artık hepsi aynı gibi08.09.2019 tarihinde baktırdığım fallar;
Utku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Harçlıklarımla kendisini seçtiğimi ve falların çok kısa olmasından bahsettim. Kendisi de çok özenli bir fal baktı. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğum kişiyle alakalı olarak mesafeli olduğumuzu, sıkıntılarının olduğunu bildi. Bu kişi zor bir karakter dedi, gerçekten de öyle. Kararsızlığı yok ve bir masada görüşmenizin olduğunu görüyorum dedi. İlişkisinin 4/4’lük olmasını istiyor dedi. Geçmişte büyük yıkımlar yaşamış ve dünyası alt üst olmuş dedi, maalesef doğruGelecekte iyi durumlar olacak, hissediyorum dedi. Eski ilişkin sıkıntılı çıkmış, devam etseydin psikolojin alt üst olacaktı ve inan böylesi çok hayırlı olmuş dedi. Eylül’den sonra güzel ve uzun soluklu bir ilişkin başlayacak dedi. 5 hafta içerisinde işinle ilgili bir haber geliyor, her şeyi zamana bırakmalısın dedi. Geçmişi ve şu anı bildiği için beğendim, gelecek için bekleyip göreceğiz. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Çiğdem Atlı: Falların ne kadar kısa olduğundan bahsettim ve kendisi çok özenli bir fal bakarak bana yardımcı oldu. Ne kadar detaylı sorarsanız bizler de o kadar detaylı yanıt veririz dedi. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğunuz kişinin haricinde açık tenli ve kumral 2 adayınız daha var dedi. Bunlardan koyu kumral olan kişiyle geleceğim varmış. Bu kişilerle tanışma zamanım ise 3 hafta sonra ve 1 hafta araylaymış. Sorduğum kişiyle alakalı olarak bir görüşmeniz var hem de 2 hafta içerisinde olacak dedi. Sorunları var, seni çok beğeniyor ve seni evlenebileceği bir kız olarak görüyor dedi. Bu kişinin sorunları uzun sürebilir, senin beklemene bağlı geleceğiniz dedi. Bence de şu ana bakarsak öyle gibi duruyor. 2020’nin Mart ve Nisan aylarında gördüğü diğer 2 adaydan koyu kumral, genç, yakışıklı olan kişiyle önemli bir adım görüyormuş. Ekim ayında 30.000 ₺ - 60.000 ₺ arasında ailemize bir yerden para gelecekmiş. Bir davete katılıp açık tenli, uzun boylu birisiyle tanışacakmışım ama ilk gördüğü kişi geleceğimde olacakmış, bu değil. 20 Ağustos’tan sonra hem aşk hem iş anlamında ferahlayacakmışım. Eylül’den sonra koyu kumral saçları, açık teni olan adayla beni el ele, kol kola, kuvvetli bir aşkla görmüş. Bu kişi ya Akrep ya da Terazi burcuymuş. Eski ilişkin seni unutamamış, bu kişiden bir adım var sana dedi. Eski ilişkim bana en fazla 5 hafta içinde yazacakmış. Yeni bir ay doğmuş hanemize, en fazla 3 hafta içinde her şey düzelecekmiş. Geçmişi ve şu anı bildiğini düşünüyorum. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Cano bence utku inanç güzel bakmış️ 08.09.2019 tarihinde baktırdığım fallar;
Utku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Harçlıklarımla kendisini seçtiğimi ve falların çok kısa olmasından bahsettim. Kendisi de çok özenli bir fal baktı. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğum kişiyle alakalı olarak mesafeli olduğumuzu, sıkıntılarının olduğunu bildi. Bu kişi zor bir karakter dedi, gerçekten de öyle. Kararsızlığı yok ve bir masada görüşmenizin olduğunu görüyorum dedi. İlişkisinin 4/4’lük olmasını istiyor dedi. Geçmişte büyük yıkımlar yaşamış ve dünyası alt üst olmuş dedi, maalesef doğruGelecekte iyi durumlar olacak, hissediyorum dedi. Eski ilişkin sıkıntılı çıkmış, devam etseydin psikolojin alt üst olacaktı ve inan böylesi çok hayırlı olmuş dedi. Eylül’den sonra güzel ve uzun soluklu bir ilişkin başlayacak dedi. 5 hafta içerisinde işinle ilgili bir haber geliyor, her şeyi zamana bırakmalısın dedi. Geçmişi ve şu anı bildiği için beğendim, gelecek için bekleyip göreceğiz. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Çiğdem Atlı: Falların ne kadar kısa olduğundan bahsettim ve kendisi çok özenli bir fal bakarak bana yardımcı oldu. Ne kadar detaylı sorarsanız bizler de o kadar detaylı yanıt veririz dedi. Fal yorumlarıma gelecek olursam sorduğunuz kişinin haricinde açık tenli ve kumral 2 adayınız daha var dedi. Bunlardan koyu kumral olan kişiyle geleceğim varmış. Bu kişilerle tanışma zamanım ise 3 hafta sonra ve 1 hafta araylaymış. Sorduğum kişiyle alakalı olarak bir görüşmeniz var hem de 2 hafta içerisinde olacak dedi. Sorunları var, seni çok beğeniyor ve seni evlenebileceği bir kız olarak görüyor dedi. Bu kişinin sorunları uzun sürebilir, senin beklemene bağlı geleceğiniz dedi. Bence de şu ana bakarsak öyle gibi duruyor. 2020’nin Mart ve Nisan aylarında gördüğü diğer 2 adaydan koyu kumral, genç, yakışıklı olan kişiyle önemli bir adım görüyormuş. Ekim ayında 30.000 ₺ - 60.000 ₺ arasında ailemize bir yerden para gelecekmiş. Bir davete katılıp açık tenli, uzun boylu birisiyle tanışacakmışım ama ilk gördüğü kişi geleceğimde olacakmış, bu değil. 20 Ağustos’tan sonra hem aşk hem iş anlamında ferahlayacakmışım. Eylül’den sonra koyu kumral saçları, açık teni olan adayla beni el ele, kol kola, kuvvetli bir aşkla görmüş. Bu kişi ya Akrep ya da Terazi burcuymuş. Eski ilişkin seni unutamamış, bu kişiden bir adım var sana dedi. Eski ilişkim bana en fazla 5 hafta içinde yazacakmış. Yeni bir ay doğmuş hanemize, en fazla 3 hafta içinde her şey düzelecekmiş. Geçmişi ve şu anı bildiğini düşünüyorum. Memnun kaldığım bir falcı oldu.
Hayırlısı olsun inşallahCano bence utku inanç güzel bakmış
Çiğdem biraz senaryo yazmış gibi geldi bilemiycem
Kızlar bi şey soracağım.Bende üye oldum siteye ama bi türlü giriş yapamıyorum.E posta yazıyorum şifre yanlış diyor tekrar sıfırlayınca bile kabul etmiyor.Bu sorunu yaşayan oldu mu fal sepetinde ?
Haklısın yok ara veriyorum artık..Ama ben hiç böyle cidden boşlukta olmamıştım sözlencektim hayallerim herşeyim elimde patladı,sevdigim insan desen bunalıma girdi bana patladı ortada debelendim durdum.Çok dil döktüm hepsine ben sağlıklı düşünemiyorım dedim dedim sabredelim dedim ,ben cok sabrettim cok mücadele ettim imkansız değildi ama herles çekildi kenara.Olan bana oldu işte sonuç bu..Hayat devam ediyorum ama işte..Ara vericem zaten daha baktırmıcam şuanHic olmazsa ara versen. Sizi tekrar bir araya getirecek olan fallar değil ki. Fallar hiç birseyi değiştirip düzeltmeyecek. Ben de baktiriyorum ama aralıklı, bir de sallamasyon fal aldıysam mutlaka nokta atışı olan gercek bir fal alıncaya kadar atarım diğerleri kopyala yapıştır veya sağlam sallamasyon olduğundan bütçe dışında zararı olmuyor psikolojik acıdan