Fal Sepeti Deneyimleri

Dennis nasıldı sende? Bende çok kötüydü yaa
şöyle dennisi ben pek anlamadım konusma tarzı bi değişik bide sürekli hislerime ve bana göre deyip durdu yani tekrarladı bence ama sonuc olarak diğerlerinin deiklerini dedi şöyle olcak dedi mesela ve analiz olarak o kişiyi tarif etti ama tarz olarak tuhaf geldi bana,bide ilk defa baktırdım bende onlara bana melih gün değişik geldi ya,bide kalbim sıkıstı o anlatırken ses kaydı tuhaftı

kızlar enerjidir bilemem. 4 vakit 4 hafta demişti. öyle de oldu.
ama sonuc olarak mesela vadeyi saymazsak genel olarak dedikleri hisleri cıkan biri öyle mi??Ayy heycan oldum..Ben bide fallarımı indirip kalsörde saklıyorum eger olurda cıkarsa size yazcam dinlicem kayıtlrı tekrar:))

ama sonuc olarak mesela vadeyi saymazsak genel olarak dedikleri hisleri cıkan biri öyle mi??Ayy heycan oldum..Ben bide fallarımı indirip kalsörde saklıyorum eger olurda cıkarsa size yazcam dinlicem kayıtlrı tekrar:))
zülal şen talia nas dediklerini yaşadım diyebilirim. ama orda çok fos bakanlar var. dikkat etmek lazım. rosetta-neva demir-efsun-melisa-utku-duygu-valantina wolf-özgür can-buse -ahenk-oylum-senanur tan-zeliş can-liya-aslı çınar bunlar anı da yakın geleceğide bilemedi

biraz daha iyi olan sevgi derman-lal-anette-venüs ateş-asu çiftçi-buğra-ayışığın-katiee vise

ahmet denen yorumcuya dün katina attımç su falı iyimiş sanırım bilemem. ama hissiz değil okey lakin günlerlce çevrim içi olması beklemeye değmez. taliaya bakmak daha mantıklı olur sanki.

Melek Kara açık değil 20 krediye kadar şuanda açık olan Liya , Duru , Ersan , Neva , Özgür , Ayça var hangisini önerirsiniz?

Umudumu yok ettin tesekkurle rhahhs
Ben bana baktığı falı baz alıp yorum yaptım. Kaybetmeyin umudunuzu lütfen bu yüzden. Umut çok kötü bir şey insanı kemirip duruyor. Geçen bir fal baktırdım -artık büyük paralar vermiyorum- çok tutarlı yorum yapmıştı umut dolu en geç Ağustos başı olacak dedi. Sonra baktım herkese uyacak bir fal.burcum ikizler anlık mod değişimi yaşarım. Belli bir yaştayım eski bir sevgilim olması çok olası, iletişim kurması çok da mümkün değil. Yeni biriyle tanışmam da olası yani. Sevgili obsessivebuddy olacağı varsa oluyor zaten. Bayağı fal baktırdım ama çıkan bir şey yok ya da tmm olumsuz da onu da teyit edemiyorum söylenen doğru mu değil mi.Allah gönlünüze göre versin ne diyim

Arkadaşlar naskendinehas hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim falımı az önce yorumlamış sadece sorularımı cevaplamış başka hiçbir şey söylememiş kartların neredeyse hepsi ters olduğu halde aşırı olumlu konuşmuş

Melek Kara'ya gönderdim yazılı olarak istedim. Yorum geldiğinde paylaşırım. Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara.

Aynen dediğine katılıyorum. Bir ara ondan yorum almak istemiştim, nasıl alacağıma falan dair sordum saçma şekilde tersledi beni.
Ben iş yerindeyim mesajlaşırken sesli mesaj atmayın dinleyemiyorum dedim
Kulaklık tak o zaman dedi
Yanımda yok dedim
O benim sorunum mu dedi
Ki mesajlaşıyoruz yani ben senin ne dediğini bilmeden cevap yazamam dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…