-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
kahve-tarot ben enerjisini sevdim. tarifleri tutarlıdıSen ne baktırdın canım nasa?
şöyle dennisi ben pek anlamadım konusma tarzı bi değişik bide sürekli hislerime ve bana göre deyip durdu yani tekrarladı bence ama sonuc olarak diğerlerinin deiklerini dedi şöyle olcak dedi mesela ve analiz olarak o kişiyi tarif etti ama tarz olarak tuhaf geldi bana,bide ilk defa baktırdım bende onlara bana melih gün değişik geldi ya,bide kalbim sıkıstı o anlatırken ses kaydı tuhaftıDennis nasıldı sende? Bende çok kötüydü yaa
tabiki öyle bencede,ama hisleri kuvvetliler var ama bence de vade olarak herkes tutturamaz sadece şöyle olcak derler mesela ama vade biraz zorTesadüftür o.
kızlar enerjidir bilemem. 4 vakit 4 hafta demişti. öyle de oldu.tabiki öyle bencede,ama hisleri kuvvetliler var ama bence de vade olarak herkes tutturamaz sadece şöyle olcak derler mesela ama vade biraz zor
ama sonuc olarak mesela vadeyi saymazsak genel olarak dedikleri hisleri cıkan biri öyle mi??Ayy heycan oldum..Ben bide fallarımı indirip kalsörde saklıyorum eger olurda cıkarsa size yazcam dinlicem kayıtlrı tekrar:))kızlar enerjidir bilemem. 4 vakit 4 hafta demişti. öyle de oldu.
zülal şen talia nas dediklerini yaşadım diyebilirim. ama orda çok fos bakanlar var. dikkat etmek lazım. rosetta-neva demir-efsun-melisa-utku-duygu-valantina wolf-özgür can-buse -ahenk-oylum-senanur tan-zeliş can-liya-aslı çınar bunlar anı da yakın geleceğide bilemediama sonuc olarak mesela vadeyi saymazsak genel olarak dedikleri hisleri cıkan biri öyle mi??Ayy heycan oldum..Ben bide fallarımı indirip kalsörde saklıyorum eger olurda cıkarsa size yazcam dinlicem kayıtlrı tekrar:))
Umudumu yok ettin tesekkurle rhahhsTesadüftür o.
Ben bana baktığı falı baz alıp yorum yaptım. Kaybetmeyin umudunuzu lütfen bu yüzden. Umut çok kötü bir şey insanı kemirip duruyor. Geçen bir fal baktırdım -artık büyük paralar vermiyorum- çok tutarlı yorum yapmıştı umut dolu en geç Ağustos başı olacak dedi. Sonra baktım herkese uyacak bir fal.burcum ikizler anlık mod değişimi yaşarım. Belli bir yaştayım eski bir sevgilim olması çok olası, iletişim kurması çok da mümkün değil. Yeni biriyle tanışmam da olası yani. SevgiliUmudumu yok ettin tesekkurle rhahhs
Kız sen kaç kişiye attın fal? Yeter bir dur gari :)Kızlaaaar emre dinç iyi bakıyormuydu?Kahvede merak ettim cok
Aynen dediğine katılıyorum. Bir ara ondan yorum almak istemiştim, nasıl alacağıma falan dair sordum saçma şekilde tersledi beni.Nakta çok ters bir kadın
Karakter olarak
Falına da yansıyor bence bu
Bir de bana baktığında daha çok astroloji yorumu gibi olmuştu
Ben beğenmedim naktayı
valla son atcamKız sen kaç kişiye attın fal? Yeter bir dur gari :)
Ben iş yerindeyim mesajlaşırken sesli mesaj atmayın dinleyemiyorum dedimAynen dediğine katılıyorum. Bir ara ondan yorum almak istemiştim, nasıl alacağıma falan dair sordum saçma şekilde tersledi beni.
Üfff işte onlara yazamayınca falcılara yazıyozvalla son atcamkızlae valla duramıyrm erkek arkadasıma yazasm geliyo dedim son kez atiyim tamammmm
EVet cidden ben normal değilim şu sıraÜfff işte onlara yazamayınca falcılara yazıyoz