- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 32
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.481
Gerek yok çünkü bazen 2 yıllık üyeler bile bizi kandırabiliriyor. Belki 1 yıllık üye falcıdır, belki yeni üye gerçekten de falcı olmayıp bizim aramıza gelmiştir. Sadece tüm üyelerden tek bir ricam var, zaten moralimiz bozuk bir de boş yere yorumcu övüp maddi çöküş yaşatmamanız. Aramıza hoşgeldiniz.Anladım baya bir paranoya yaratıldı tabi..Eski uyeyim demistim aslında,falcılar burayı okuyorsa diye eski nickimi yazmak istemedim.Baya bir yazmistim cunku gecmiste,istersen ozelden eski nickimi yazabilirim
Kart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir miBende pembeydi yorumlarda pek övülüyor.
Fulya nas nasıl sizce verdiği vade tutan oldu mu
Fulya Nas: Buluşma zamanını ve olayların gidişatını bilmişti. Fakat Mısırlı Talia gibi 2 aydan sonra olacak dediği şeyler olmadı. Bunun üzerine kendisine aylar sonra ikinci falımı yolladım. Sorduğum konularda tıkanıklık yaşandığı için verdiği vadelerde olayların gerçekleşmediği söyledi. Ayrıca kendinden emin bir şekilde ilk falında olduğu gibi vade verdi. İkinci falı hakkında detaylı analiz ve yorum yapabilmem için beklemem gerekiyor.
Kart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
Medyum Namaste’yi çok beğendim.Enerji meselesi değil bu. Belirttiğim gibi ilk falında sadece beni analiz etti, ikinci fala davet etti. Ben de denemek isteyip fal gönderdim fakat aynı kelimeleri söyleyip durdu. 40 ₺’lik ikinci falı sadece 5 dakika sürdü ve yıldıznameye davet etti. Ayrıca bu 5 dakika dolu dolu 5 dakika değil. Sorularıma cevap alamadım. Son zamanlarda Medyum Namaste’ye fal gönderdim, 20 ₺ olmasına rağmen çok verim aldım ve tek bir sorum bile cevapsız kalmadı. Ayrıca Medyum Namaste’nin falı 13 dakikayı geçiyordu ve bu 13 dakika dolu dolu 13 dakikaydı.
Benimde aklimda ama hangisinde dah iyi ben kart falları sevmiyorumMedyum Namaste’yi çok beğendim.Gelecek için bir vade vermedi ama tespitleri doğruydu.
Ben baktirmisim 10 dk bakmis 4 dakikasi nasihat 1 yil sure vermis adam yuzukle gelecek demisKart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
Kahve falı yollamıştım.Benimde aklimda ama hangisinde dah iyi ben kart falları sevmiyorum
Öyle olacak, böyle olacak diyen falcıların dediklerini şahsen yaşamadım. Nasihat vermeyen falcı yoktur diye düşünüyorum, Yesilcingene ve Alex dahil.Ben baktirmisim 10 dk bakmis 4 dakikasi nasihat 1 yil sure vermis adam yuzukle gelecek demisbenim istemiyecegimi soylemis bunu zaten belirtiyorum her yorumcuya, benim istedigim sadece adamin ayagima gelip gelmiyecegi zaten birsey dusunmuyorum konuyu birkac kisi biliyor burda bu konuda nasihat vermis iste bu sana birsey kazandirmiycak bosver diye
Rica ederim,yok ben 10 yıllık uyeyim :)Gerek yok çünkü bazen 2 yıllık üyeler bile bizi kandırabiliriyor. Belki 1 yıllık üye falcıdır, belki yeni üye gerçekten de falcı olmayıp bizim aramıza gelmiştir. Sadece tüm üyelerden tek bir ricam var, zaten moralimiz bozuk bir de boş yere yorumcu övüp maddi çöküş yaşatmamanız. Aramıza hoşgeldiniz.
Namesteyi begenen cok bilmiyorum benim artik beklentim yok hirsim gecse zaten adamdan tiksindim evet yesilcingene yorumunda yapiyor alex son falinda baya nasihat vermis ve son falinda olumsuzdu diger baktirdiklarima gore. Aslinda ben hicbir falimin cikacagini dusunmuyorum artik mucize gibi birsey olur zatenÖyle olacak, böyle olacak diyen falcıların dediklerini şahsen yaşamadım. Nasihat vermeyen falcı yoktur diye düşünüyorum, Yesilcingene ve Alex dahil.
Ben de baktırmışım ama az önce dinledim senin için. Tek bir nokta atışı olmayan bir falmış. O dönemler çok iade aldığımdan bundan yüzüp tutup iade isteyememiştim sanırım. Bir de üslubunu ve konuşma tarzını da beğenmemiştim. Zaten 1 vermişimBen de namasteye kasimda baktirmisim ses kaydini dinleyemedim musait degilim suan ancak sorum ve cevabina bakarsak dedikleri cok cikmamis. Cikan bi sey olmus. O da soyle yaparsan soyle olur gibisinden bir sey. Onun disinda hisleri vs tutmamis..
Kart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
Ay valla bende de oyle ust uste iade alinca utanip bi sey diyemedgim olmustuBen de baktırmışım ama az önce dinledim senin için. Tek bir nokta atışı olmayan bir falmış. O dönemler çok iade aldığımdan bundan yüzüp tutup iade isteyememiştim sanırım. Bir de üslubunu ve konuşma tarzını da beğenmemiştim. Zaten 1 vermişimSoru sormaya bile tenezzül etmemişim. Vadesi tutmamış Artık zaten hepten ümidi kestim, fala da ara verdim. Hele yeni yorumcuları denemekten zaten korkuyorum Çok para döktüm yıllardır
Eki Görüntüle 2584949
Ben de en son Talia ve Alex e attım daha yeni. Böyle çok tutulan falcı olmadan atmam sanırımYa en son 1-1.5 ay once fal
Atmisim inanmasi guco da buket turkmen memnun kalmamistim soru bile sormamistim. 100 kredim var suan ios a gelse su app indiricem 2 tlye 150 kredi alcam. Gelmiyooo
Ben de en son Talia ve Alex e attım daha yeni. Böyle çok tutulan falcı olmadan atmam sanırımYazık yeminle binlerim gitti Değse en azından gocunmam ama ortalıkta da hiçbir şey yok kısmet kapamaktan başka ya İşim gücüm de rast gitmez oldu
Bu arada yakında ios a da gelecek inşallah uygulama