Fal Sepeti Deneyimleri

Anladım baya bir paranoya yaratıldı tabi..Eski uyeyim demistim aslında,falcılar burayı okuyorsa diye eski nickimi yazmak istemedim.Baya bir yazmistim cunku gecmiste,istersen ozelden eski nickimi yazabilirim
Gerek yok çünkü bazen 2 yıllık üyeler bile bizi kandırabiliriyor. Belki 1 yıllık üye falcıdır, belki yeni üye gerçekten de falcı olmayıp bizim aramıza gelmiştir. Sadece tüm üyelerden tek bir ricam var, zaten moralimiz bozuk bir de boş yere yorumcu övüp maddi çöküş yaşatmamanız. Aramıza hoşgeldiniz.

Fulya nas nasıl sizce verdiği vade tutan oldu mu

Kart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
Medyum Namaste’yi çok beğendim. Gelecek için bir vade vermedi ama tespitleri doğruydu.

Kart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
Ben baktirmisim 10 dk bakmis 4 dakikasi nasihat 1 yil sure vermis adam yuzukle gelecek demis benim istemiyecegimi soylemis bunu zaten belirtiyorum her yorumcuya, benim istedigim sadece adamin ayagima gelip gelmiyecegi zaten birsey dusunmuyorum konuyu birkac kisi biliyor burda bu konuda nasihat vermis iste bu sana birsey kazandirmiycak bosver diye

Öyle olacak, böyle olacak diyen falcıların dediklerini şahsen yaşamadım. Nasihat vermeyen falcı yoktur diye düşünüyorum, Yesilcingene ve Alex dahil.

Son düzenleme:
Rica ederim,yok ben 10 yıllık uyeyim :)

Öyle olacak, böyle olacak diyen falcıların dediklerini şahsen yaşamadım. Nasihat vermeyen falcı yoktur diye düşünüyorum, Yesilcingene ve Alex dahil.
Namesteyi begenen cok bilmiyorum benim artik beklentim yok hirsim gecse zaten adamdan tiksindim evet yesilcingene yorumunda yapiyor alex son falinda baya nasihat vermis ve son falinda olumsuzdu diger baktirdiklarima gore. Aslinda ben hicbir falimin cikacagini dusunmuyorum artik mucize gibi birsey olur zaten

Ben de namasteye kasimda baktirmisim ses kaydini dinleyemedim musait degilim suan ancak sorum ve cevabina bakarsak dedikleri cok cikmamis. Cikan bi sey olmus. O da soyle yaparsan soyle olur gibisinden bir sey. Onun disinda hisleri vs tutmamis..
Ben de baktırmışım ama az önce dinledim senin için. Tek bir nokta atışı olmayan bir falmış. O dönemler çok iade aldığımdan bundan yüzüp tutup iade isteyememiştim sanırım. Bir de üslubunu ve konuşma tarzını da beğenmemiştim. Zaten 1 vermişim Soru sormaya bile tenezzül etmemişim. Vadesi tutmamış Artık zaten hepten ümidi kestim, fala da ara verdim. Hele yeni yorumcuları denemekten zaten korkuyorum Çok para döktüm yıllardır

Ya en son 1-1.5 ay once fal
Atmisim inanmasi guc o da buket turkmen memnun kalmamistim soru bile sormamistim. 100 kredim var suan ios a gelse su app indiricem 2 tlye 150 kredi alcam. Gelmiyooo

Ay valla bende de oyle ust uste iade alinca utanip bi sey diyemedgim olmustu simdi dinledim bana Zaten kadin soyle
Erkek soyle olmali diye taktik vermis. Ben de cok para doktum yillardir hele son bikac ayda uf yaniiii.. allahtan yani buna sevinir oldum maddi olarak biraz sikistigim bi donem o yuzden surekli baktiramiyorum

Ya en son 1-1.5 ay once fal
Atmisim inanmasi guc o da buket turkmen memnun kalmamistim soru bile sormamistim. 100 kredim var suan ios a gelse su app indiricem 2 tlye 150 kredi alcam. Gelmiyooo
Ben de en son Talia ve Alex e attım daha yeni. Böyle çok tutulan falcı olmadan atmam sanırım Yazık yeminle binlerim gitti Değse en azından gocunmam ama ortalıkta da hiçbir şey yok kısmet kapamaktan başka ya İşim gücüm de rast gitmez oldu

Bu arada yakında ios a da gelecek inşallah uygulama

Ben de emin olmadkca atmak
Istemiyorum kimseye vallahi bi de gercekten boyle uzerimi pis bi enerji kaplamis gibi hissediyorum cok baktirdikca agirlik oluyo belki psikolojik bilmiyorum ama bende
Boyle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…