- 19 Ekim 2024
- 172
- 161
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.961
Bana gore iletisim sayilmaz. Karsi tarafa yazacagimi yazdim ve direk engelledim cvp vermesini beklemedenEkimde bir iletişim olmuş yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gore iletisim sayilmaz. Karsi tarafa yazacagimi yazdim ve direk engelledim cvp vermesini beklemedenEkimde bir iletişim olmuş yani
Bende de geçmişe yönelik yorum yapmadı.Anda iyi geçmişe yönelik yorum yoktu geleceğe yönelik yorum yaptı uzak vadeler verdi
Sunuda belirteyim, ikinci falinda ise Ekim, Kasim Araliktada olabilir demis iletisim yani vadelere pek takilmayin derim.Anda iyi geçmişe yönelik yorum yoktu geleceğe yönelik yorum yaptı uzak vadeler verdi
Hep uzak vade veriyor zatenSunuda belirteyim, ikinci falinda ise Ekim, Kasim Araliktada olabilir demis iletisim yani vadelere pek takilmayin derim.
Umarım geleceğe yönelik söylediklerini yaşarızBende de geçmişe yönelik yorum yapmadı.
Sana olumluydu o zaman? Bana pek diildiUmarım geleceğe yönelik söylediklerini yaşarız
Su, Tarot ve katina denedim. Bana gore hepsi ayniydiMars a ne falı gönderiyorsunuz?
Kahve falıMars a ne falı gönderiyorsunuz?
ben en son merak edip denedm 1 sene sonra dedi kim öle kim kalaHep uzak vade veriyor zaten
Olumlu gelişmeler olabilir bana bağlıSana olumluydu o zaman? Bana pek diildi
Hahahah bana da 2025 ortası gibi diyorben en son merak edip denedm 1 sene sonra dedi kim öle kim kala
Tarot kahve hepsi aynı gibi sanki Tarot daha ayrıntılıMars a ne falı gönderiyorsunuz?
Bana da 2025 yılı içerisinde dediHahahah bana da 2025 ortası gibi diyor
Banada hep, simdilik ciddi dusunmuyor, dengesiz ama tabii bu degisebilir diyorOlumlu gelişmeler olabilir bana bağlı