Fal Sepeti Deneyimleri

Şu kopyala yapıştır yorum işi çok canımı sıktı.bir daha fal baktırmayacağım sanırım.sonuçta işi gücü hayatı yolunda giden insanlar fal baktırmaya ihtiyaç duymaz bu kadar paralar döküp.bazılarına doğum saati hatta anne adına kadar fazlasıyla özelimizi anlatıyoruz.yazıktır ya..acaba kimlerle aynı yorumu dinleyip okuyup umutlandık

Evet işi gücü yolunda giden insanlar fal ihtiyacı duymuyor doğru ama işleri yolunda gitmeyip fala gereksinim duymayanda birçok insan var.Bence fal bağımlılarında semptomatik bir güçsüzlük var,ya belirsizlikle başa çıkamama,ya yalnızlık duygusu ve sorunlarını yakınlarıyla paylaşamayıp dışardan anlatacak birilerine ihtiyaç duyma yada sürekli başkalarının aklına danışma..Bunu kendimde çözsem belki falı bırakabileceğim..

Canım iade et tir yada şikayet et ilgileniyorlar falsepeti ise

E şıkkı hepsi :) işaretlerdim

Cok dogru bu

Kesinlikle tespitiniz dogru. Ne arkadaslarim var bir suru tatsizlik yasadilar benim gibi fala dusmediler. Arkadaslarima anlatiyorum ama yetmiyor. Sanirim sanki “yetkili” birisinden duymak istiyorum ama ne yetkili... belirsizlikle asla basa cikamiyorum bundan yuzde bi milyon eminim. Hos duydugumdan iyi de kotu de olsa tatmin olmayip baska falciya da gidiyorum. Baya hastalik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…