- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.521
Mesajdan yazdım.Hayir canim bana iade fln yapilmamis acikcasi dedigim gibi ben o site hakkinda pek birsey bilmiyorum nereye yazmam gerekiyor mesela yorumcumu sitemi bende yazayim diyecem ama o site biraz farkli
Bu yorumcu Tellwe’de.Anlamadım aynı cümleleri mi kopyalayıp yapıştırmışyazık bu böyleyse fal sepeti sisteminden çıkarılması gerekmez mi? Manen yorgun insanların paralarını alarak bir de maddi anlamda da yoruyorlar, vicdansızlık nasıl içine sindiriyor kazandığı parayı?
Geldi
Çıkmadıkızlar melek ay’a fal baktıran oldu mu aranızda varsa nasıl buldunuz
ya hediyem faldı öylesine attm. ortak arkadasnzdan bsy duyacaksn fln dedi bzm ortak arkadasmz da yok:) basın sa söylediği lafı sonra çevirdi dedm acaba tutarlı biri mi:)Çıkmadı
Ben hiç umutlu değilim, aslında diğer aylardan da umutlu değilim.Bu şubattan çok umutluyummaddi anlamda ki yorumlar bi sahaneydi
Hayırlısı be canım inşallahhuzur buluruzBen hiç umutlu değilim, aslında diğer aylardan da umutlu değilim.
Ben hepsinede atmistim ordaki kredim kaldi gitti bir fal attik oda kopyala yapistir oldu iade aldik yine kaldiElifsucan denenebilir.Klotho,uyumsuz,elifsucan begendiklerim
Evet işi gücü yolunda giden insanlar fal ihtiyacı duymuyor doğru ama işleri yolunda gitmeyip fala gereksinim duymayanda birçok insan var.Bence fal bağımlılarında semptomatik bir güçsüzlük var,ya belirsizlikle başa çıkamama,ya yalnızlık duygusu ve sorunlarını yakınlarıyla paylaşamayıp dışardan anlatacak birilerine ihtiyaç duyma yada sürekli başkalarının aklına danışma..Bunu kendimde çözsem belki falı bırakabileceğim..Şu kopyala yapıştır yorum işi çok canımı sıktı.bir daha fal baktırmayacağım sanırım.sonuçta işi gücü hayatı yolunda giden insanlar fal baktırmaya ihtiyaç duymaz bu kadar paralar döküp.bazılarına doğum saati hatta anne adına kadar fazlasıyla özelimizi anlatıyoruz.yazıktır ya..acaba kimlerle aynı yorumu dinleyip okuyup umutlandık
Canım iade et tir yada şikayet et ilgileniyorlar falsepeti iseŞu kopyala yapıştır yorum işi çok canımı sıktı.bir daha fal baktırmayacağım sanırım.sonuçta işi gücü hayatı yolunda giden insanlar fal baktırmaya ihtiyaç duymaz bu kadar paralar döküp.bazılarına doğum saati hatta anne adına kadar fazlasıyla özelimizi anlatıyoruz.yazıktır ya..acaba kimlerle aynı yorumu dinleyip okuyup umutlandık
E şıkkı hepsi :) işaretlerdimEvet işi gücü yolunda giden insanlar fal ihtiyacı duymuyor doğru ama işleri yolunda gitmeyip fala gereksinim duymayanda birçok insan var.Bence fal bağımlılarında semptomatik bir güçsüzlük var,ya belirsizlikle başa çıkamama,ya yalnızlık duygusu ve sorunlarını yakınlarıyla paylaşamayıp dışardan anlatacak birilerine ihtiyaç duyma yada sürekli başkalarının aklına danışma..Bunu kendimde çözsem belki falı bırakabileceğim..
Cok dogru buEvet işi gücü yolunda giden insanlar fal ihtiyacı duymuyor doğru ama işleri yolunda gitmeyip fala gereksinim duymayanda birçok insan var.Bence fal bağımlılarında semptomatik bir güçsüzlük var,ya belirsizlikle başa çıkamama,ya yalnızlık duygusu ve sorunlarını yakınlarıyla paylaşamayıp dışardan anlatacak birilerine ihtiyaç duyma yada sürekli başkalarının aklına danışma..Bunu kendimde çözsem belki falı bırakabileceğim..
Kesinlikle tespitiniz dogru. Ne arkadaslarim var bir suru tatsizlik yasadilar benim gibi fala dusmediler. Arkadaslarima anlatiyorum ama yetmiyor. Sanirim sanki “yetkili” birisinden duymak istiyorumEvet işi gücü yolunda giden insanlar fal ihtiyacı duymuyor doğru ama işleri yolunda gitmeyip fala gereksinim duymayanda birçok insan var.Bence fal bağımlılarında semptomatik bir güçsüzlük var,ya belirsizlikle başa çıkamama,ya yalnızlık duygusu ve sorunlarını yakınlarıyla paylaşamayıp dışardan anlatacak birilerine ihtiyaç duyma yada sürekli başkalarının aklına danışma..Bunu kendimde çözsem belki falı bırakabileceğim..