-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.501
Sen tellwe de ellynore ye ne baktirmistin kahve tarot orda kredim vardi ona atayim olmazsa bitsin o daŞimdi Şubat ayı geçmek bilmez...
Aynen maalesef kiBen de emin olmadkca atmak
Istemiyorum kimseye vallahi bi de gercekten boyle uzerimi pis bi enerji kaplamis gibi hissediyorum cok baktirdikca agirlik oluyo belki psikolojik bilmiyorum ama bende
Boyle oluyo
Kahve falı baktırmıştım.Sen tellwe de ellynore ye ne baktirmistin kahve tarot orda kredim vardi ona atayim olmazsa bitsin o da
Valla şöyle söylim,bende namaste çıkarsa yeşil çingene,uyumsuz,klotho,doğa dan,zümra,elfin,zişan ışık,yorumcu zeus,hepsi patlarBen de namasteye kasimda baktirmisim ses kaydini dinleyemedim musait degilim suan ancak sorum ve cevabina bakarsak dedikleri cok cikmamis. Cikan bi sey olmus. O da soyle yaparsan soyle olur gibisinden bir sey. Onun disinda hisleri vs tutmamis..
Barıştınız sen adım atınca şimdi? Güzel mi her şey? İnşallah öyledirkızlar uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı nacizane kendi yorumumu yapıcam. özel mesajlaşmıyorum kımseyle çnkü çok yoğunum.
size söylemek istedğm paylaştıgm falcılara kasım ve aralık ayında üst üste baktırdm. artı olarak yeşilçingeneye ve hepsi bana aynı vade aynı şekilde olacagı bir yorum yaptılar. ister istemez hepsi aynı şeyi söyledi kesin öyle olacak diye diye bekledm ve noldu biliyor musunuz hiçbirinin dediği çıkmadı. hepsi yazma etme dediler vadeleri bekledm boşa. sonunda ben yazdm öyle konuştk. diyeceğim şu ki üst üst baktırdıkça olacak olan şeyi tersine çeviriyoruz çnkü enerji o odaklanma kötü etkiiliyo: burada sürekli hergn ger an baktıran var aynı olay için olmuyosa bu yuzden olmuyı ınanın çnkü denedm yaşadım. haddim değil ama 1-2 faldan sonra akışına bırakın olacaksa Allah nasip ediyor yoksa fallara düşüp beklerseniz hiç bsy değişmiyo
görüşmeye basladık canım. ama onlarca fala vakarsak hepsi aynı tarihte o aratacak sakın arama dediler öyle olmadı. yani herkes aybı tarihi aynı şekli söyleyince kesin böyle olacak diyo insan ama olmuyo yani kendinizi fallara kaptırmayın derim çnkü olmuyo. yaşadıklarınıza karsınızdaki kişiye bakın belki onun karakteri farklı ama falcı baska bsy diyo.Barıştınız sen adım atınca şimdi? Güzel mi her şey? İnşallah öyledir
Anlamadım aynı cümleleri mi kopyalayıp yapıştırmış
Banada sürekli aynı şeyler söylenip duruyor,kendini geriye çek,kaybetme korkusu yaşat vs vs.Genel geçer nasihatler.Zaten şu kendini geriye çeki hap gibi herkese söylüyorlar.Ya anladıkda arkadaş,geriye çekincede birşey olmadı işte aksine dahada boka sardı.Zaten her erkek çok atak,sen kendini çekince yada kaybetme korkusu yaşatınca haldır haldır peşine düşmüyor.Adam zaten sürekli aldatılmış geçmişte,aldatılma travması var,bana diyorlar yok adama kaybetme korkusu yaşat vs.Yaptım daha kötü oldu,adam kesin bu başkasıyla diye kinlenip uzaklaştı iyice düşman oldu.Her erkek kıskançlığını tepkisini agresif şekilde dışa vurarak göstermez,gelip kavga çıkarıp kıskanıyorum demez.Pasif agresif bir adam benimki,kıskandırmaya kalkınca hiç duygusu yokmuş gibi tepkisizleşip uzaklaşıp soğuk tepki veriyor..Geriye çekil diyenin ağzının üstüne bir tane indiresim geliyor artıkgörüşmeye basladık canım. ama onlarca fala vakarsak hepsi aynı tarihte o aratacak sakın arama dediler öyle olmadı. yani herkes aybı tarihi aynı şekli söyleyince kesin böyle olacak diyo insan ama olmuyo yani kendinizi fallara kaptırmayın derim çnkü olmuyo. yaşadıklarınıza karsınızdaki kişiye bakın belki onun karakteri farklı ama falcı baska bsy diyo.
Namasteye ocak ayında baktırmışım.dinleyince hatırladım faldan ziyade tavsiye vermiş. Ben şahsen tekrar baktırmamKart çekip kart yorumluyor kötü diyemiyorum ama vaoooov mu hayır ben Namaste merak ediyorum ona baktıranlar yorumlayabilir mi
aynen öyle ben de 1 aydan fazla bekledm o benden beklemiş ben ondan yani her erkek aynı değil her geri çekildğnz de koşmuyolar malesef aksine gurur yapan cok oluyo. diyorum ya sürekli aynı şeyleri duydugnz da olacak diye inanmayın akışa bırakın olmuyosa da olmuyo ztnBanada sürekli aynı şeyler söylenip duruyor,kendini geriye çek,kaybetme korkusu yaşat vs vs.Genel geçer nasihatler.Zaten şu kendini geriye çeki hap gibi herkese söylüyorlar.Ya anladıkda arkadaş,geriye çekincede birşey olmadı işte aksine dahada boka sardı.Zaten her erkek çok atak,sen kendini çekince yada kaybetme korkusu yaşatınca haldır haldır peşine düşmüyor.Adam zaten sürekli aldatılmış geçmişte,aldatılma travması var,bana diyorlar yok adama kaybetme korkusu yaşat vs.Yaptım daha kötü oldu,adam kesin bu başkasıyla diye kinlenip uzaklaştı iyice düşman oldu.Her erkek kıskançlığını tepkisini agresif şekilde dışa vurarak göstermez,gelip kavga çıkarıp kıskanıyorum demez.Pasif agresif bir adam benimki,kıskandırmaya kalkınca hiç duygusu yokmuş gibi tepkisizleşip uzaklaşıp soğuk tepki veriyor..Geriye çekil diyenin ağzının üstüne bir tane indiresim geliyor artık
Falcıların dediklerini asla yapmayın, geri çekil demedikleri bir kişi yoktur emin olun. Bende çok duydum bu laflarıaynen öyle ben de 1 aydan fazla bekledm o benden beklemiş ben ondan yani her erkek aynı değil her geri çekildğnz de koşmuyolar malesef aksine gurur yapan cok oluyo. diyorum ya sürekli aynı şeyleri duydugnz da olacak diye inanmayın akışa bırakın olmuyosa da olmuyo ztn
Benim olayımda mesela ilişki süresince adam beni severken çok büyük yanlışlarım oldu,psikolojim çok bozulmuştu,üzerine fazlasıyla gittim,dengesini bozdum vs.Adamda sevmesine rağmen ilişkiden korkmaya başladı.Çok sonradan ben yaptıklarımı idrak edebildim.Şimdi bu durumda kendimi geri çeksem ne değişecek?Değişmedi de zaten,kendimi çek çek çek,adam iyice ayrılığa alıştı,bensiz yapabildiğini gördü.Soğukluk ve uzaklık iyice arttı.Ne zamanki ben kendim olayı çözdüm,o zaman adama bunları görebildiğimi anlatıp,değiştiğime,psikolojimi topladığıma inandırınca ılımlı olmaya başladı.Korkutup ilişkiden kaçırdığınız bir adamı kendinizi geri çekerek döndüremezsinizaynen öyle ben de 1 aydan fazla bekledm o benden beklemiş ben ondan yani her erkek aynı değil her geri çekildğnz de koşmuyolar malesef aksine gurur yapan cok oluyo. diyorum ya sürekli aynı şeyleri duydugnz da olacak diye inanmayın akışa bırakın olmuyosa da olmuyo ztn
Hayir canim bana iade fln yapilmamis acikcasi dedigim gibi ben o site hakkinda pek birsey bilmiyorum nereye yazmam gerekiyor mesela yorumcumu sitemi bende yazayim diyecem ama o site biraz farkli