- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.461
Zaman geçsin tüm yorumlarımı analiz edeceğim diyen arkadaşların hiçbiri ortada yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binnaz’da Arif Emir için kredi almıştım %50 indirim varken , hala kullanmadım, online olsun ona baktırıp söz hemen yazacağımZaman geçsin tüm yorumlarımı analiz edeceğim diyen arkadaşların hiçbiri ortada yok.
Arif emire bir kez attim.Anlik o an yaşadığım bir seyi bildi Boyle böyle olacak dedi ben zaten onu yaşıyordum.Binnaz’da Arif Emir için kredi almıştım %50 indirim varken , hala kullanmadım, online olsun ona baktırıp söz hemen yazacağım
Bu arada Arif Emir’e baktırıp memnun kalan var mı?
Fulya nas’ın yorumunu dinledim. Şubat ayı demiş..bakalımZaman geçsin tüm yorumlarımı analiz edeceğim diyen arkadaşların hiçbiri ortada yok.
Zaman geçsin tüm yorumlarımı analiz edeceğim diyen arkadaşların hiçbiri ortada yok.
Valla geçende sordunuz yazdım buraya ortaya ne tesekkur ettiniz,ne birsey soylediniz.Aradada yazanlar oluyor ama yazılıncada ignore ediyorsunuz sanki...Bunların sonucu henuz belli olmadı,olunca tabiki yazacagim.Ama bana falları çıkanlar ve memnun olduklarımı,geçmişi değerlendirerek yazayım,bunlar anı bilen analizi iyi olanlar değil,çünkü öyle çok var,direkt geleceği tutturmuşlar,yada olmayan şeyi önden bilenler: Yeşil çingene,uyumsuz,Doğa Dan,Elfin,Şah sultan, Klotho çok eskiden hep baktırırdım o dönem dediği şekilde ilerledi şu an için beklemem gerek anlamak için,Bakırköy ayşe yakın zamanı bildi ama daha sonuçlanmadı beklemem lazım.Gelecek tutturanlar sadece bunlardı bende.
Ben temmuz ayında baktırmışım ve memnun kaldım diye hatırlıyorum.tekrar dinlemem için bilgisayarı açmam lazımBinnaz’da Arif Emir için kredi almıştım %50 indirim varken , hala kullanmadım, online olsun ona baktırıp söz hemen yazacağım
Bu arada Arif Emir’e baktırıp memnun kalan var mı?
Acelesi yok dinleyince paylaşırsanız sevinirimBen temmuz ayında baktırmışım ve memnun kaldım diye hatırlıyorum.tekrar dinlemem için bilgisayarı açmam lazım
Bence uygun fiyatları şahsen 15 tl ye bakan bir insana hayatta fal atmam laf kalabalığı yapıyor çoğunluğu 30 35 tl gayet uygunFal sepeti yorumcuları bayağa fiyatı arttirmislar. Tek tuk 15 tl falcı var
❤ ANKET ZAMANI ❤
Sizler için tüm yorumcuları verdiği vadelerle birlikte gruplara ayırdım. Sizce söylediklerinin çıkma olasılığı yüksek olan grup hangisi? Şimdiden katılımınız için teşekkür ederim.
Bu olay gerçekleşirse hep birlikte kutlama yapacağız.
Aramıza katılalı 2 hafta olmuş. Bazen 1, 2 senedir foruma üye olanlar bile bizi kandırırken size güvenememişimdir açıkçası.Valla geçende sordunuz yazdım buraya ortaya ne tesekkur ettiniz,ne birsey soylediniz.Aradada yazanlar oluyor ama yazılıncada ignore ediyorsunuz sanki...
Fal sepeti yorumcuları bayağa fiyatı arttirmislar. Tek tuk 15 tl falcı var
Tabi orasi öyle ama fal sepetinde 100 tl bakan yorumcu var.bence yine de fiyatları uygun gibi..binnaz'daki fiyatlar çok daha yüksek geliyor bana açıkçası
Anladım baya bir paranoya yaratıldı tabi..Eski uyeyim demistim aslında,falcılar burayı okuyorsa diye eski nickimi yazmak istemedim.Baya bir yazmistim cunku gecmiste,istersen ozelden eski nickimi yazabilirimAramıza katılalı 2 hafta olmuş. Bazen 1, 2 senedir foruma üye olanlar bile bizi kandırırken size güvenememişimdir açıkçası.
Ben yorumunu daha dün akşam dinledim.analizleri güzeldi vadesini bekliyorum ama vadeye çok da takılmamak lazımFulya nas nasıl sizce verdiği vade tutan oldu mu
Bende pembeydi yorumlarda pek övülüyor.Fulya nas nasıl sizce verdiği vade tutan oldu mu