Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de emin olmadkca atmak
Istemiyorum kimseye vallahi bi de gercekten boyle uzerimi pis bi enerji kaplamis gibi hissediyorum cok baktirdikca agirlik oluyo belki psikolojik bilmiyorum ama bende
Boyle oluyo😂
Aynen maalesef ki 😕 Sık baktırınca öyle oluyor, enerjimizi çalıyorlar enerji hırsızı aşklar ve exler 😂

Allah hepimize düze çıkmayı nasip etsin ne diyeyim 🙏😕

Ben de namasteye kasimda baktirmisim ses kaydini dinleyemedim musait degilim suan ancak sorum ve cevabina bakarsak dedikleri cok cikmamis. Cikan bi sey olmus. O da soyle yaparsan soyle olur gibisinden bir sey. Onun disinda hisleri vs tutmamis..
Valla şöyle söylim,bende namaste çıkarsa yeşil çingene,uyumsuz,klotho,doğa dan,zümra,elfin,zişan ışık,yorumcu zeus,hepsi patlar

Klotho, alex, uyumsuzz, yesilcingene,nakta benim ayni konuda ve kisi icin baktirdiklarimdi arkadaslar. Hepsi hemen hemen ayni seyi soyledi ani da bildiklerini dusunuyorum o sebeple baska baktirmadim ara verdim. Hangisi cikti derseniz (bu fallarin cogu aralik ayina ait bir de ocak basi baktirdim)
Acikcasi simdilik hicbiri cikmadi.
hepsi olumlu konustu.
Uyumsuzz un vadesi bitmedi bu ay bitiyor. Naktanin vadesi de bu ay. Yalniz o dediklerini yaparsam olarak vermisti vadeyi ben yapmadim.
Yesilcingene vadeli konustu 5 vadeli , 6 vadeli gibi ki cok genel oluyor o bana kalirsa . Bu durumda ay lara geldik. Vadesi doldu diyemiyorum belirsiz.
Digerleri sure belirtmedi.
Cikarsa yazacagim ama acikcasi umutlu degilim. Belki o an icin sartlar oyleydi ve degisti bilemeyiz. Yinede anlik tespitlerinden dolayi begendim bu kisileri. Zaten kafamin karismamasi adina en genel gecer begenilen kisileri secmistim.

kızlar uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı nacizane kendi yorumumu yapıcam. özel mesajlaşmıyorum kımseyle çnkü çok yoğunum.
size söylemek istedğm paylaştıgm falcılara kasım ve aralık ayında üst üste baktırdm. artı olarak yeşilçingeneye ve hepsi bana aynı vade aynı şekilde olacagı bir yorum yaptılar. ister istemez hepsi aynı şeyi söyledi kesin öyle olacak diye diye bekledm ve noldu biliyor musunuz hiçbirinin dediği çıkmadı. hepsi yazma etme dediler vadeleri bekledm boşa. sonunda ben yazdm öyle konuştk. diyeceğim şu ki üst üst baktırdıkça olacak olan şeyi tersine çeviriyoruz çnkü enerji o odaklanma kötü etkiiliyo: burada sürekli hergn ger an baktıran var aynı olay için olmuyosa bu yuzden olmuyı ınanın çnkü denedm yaşadım. haddim değil ama 1-2 faldan sonra akışına bırakın olacaksa Allah nasip ediyor yoksa fallara düşüp beklerseniz hiç bsy değişmiyo
Barıştınız sen adım atınca şimdi? Güzel mi her şey? İnşallah öyledir 🙏🏼✨

Aaa hanımlar bu arada, geçen gün benim yenisiyle ufak bir tartışmamız olmuştu. Ben çok inadım asla aramam 😂 Sonra youtube da bir tane ritüele denk geldim basit bir şey. Öylesine bir yapayım demiştim. Tesadüf mü bilmiyorum ama ikinci günde aradı. Yapmak ve öğrenmek isteyenler olursa özelime yazabilir, ritüeli paylaşırım, belki yardımcı olur size de🙏

Barıştınız sen adım atınca şimdi? Güzel mi her şey? İnşallah öyledir 🙏🏼✨
görüşmeye basladık canım. ama onlarca fala vakarsak hepsi aynı tarihte o aratacak sakın arama dediler öyle olmadı. yani herkes aybı tarihi aynı şekli söyleyince kesin böyle olacak diyo insan ama olmuyo yani kendinizi fallara kaptırmayın derim çnkü olmuyo. yaşadıklarınıza karsınızdaki kişiye bakın belki onun karakteri farklı ama falcı baska bsy diyo.

Yorumcular bana genelde vade vermediler ama Zülal Şen iki hafta daha sabret sonrasında gelişmeler yaşanmaya başlayacak demişti fakat ne bir gelişme var ne bir ilerleme. Zeliş Can kendi içine yönel dua et sabırlı ol sen bişeyler yaptıkça egosu kalkıyor biraz sessiz kalırsan bir şeyler düzelmeye başlar demişti 2-3 haftadır sessiz sedasız duruyorum onda da bir gelişme yok. Alex zaten gelecek için pek bir şey demiyor doğru strateji yapmam gerektiğini söylüyor anlık bazı tespitleri güzel ama iki falımda da sorduğum kişi için ısrarla sana karşı tamamen nötr veya negatif değil demesine rağmen malum kişi karşılaştığımızda bana bakma tenezzülünde bile bulunmuyor. Yani bazı tespitlerinde de yanılıyor gibi sanki :KK43:

❗ Arkadaşlar Ellynore isimli yorumcu A Ariman ile bana aynı fal yorumunu göndermiş !!! 😡😡😡 Ben şahsen kendisine bu parayı haram ediyorum.
Anlamadım aynı cümleleri mi kopyalayıp yapıştırmış🙄 yazık bu böyleyse fal sepeti sisteminden çıkarılması gerekmez mi? Manen yorgun insanların paralarını alarak bir de maddi anlamda da yoruyorlar, vicdansızlık nasıl içine sindiriyor kazandığı parayı?

görüşmeye basladık canım. ama onlarca fala vakarsak hepsi aynı tarihte o aratacak sakın arama dediler öyle olmadı. yani herkes aybı tarihi aynı şekli söyleyince kesin böyle olacak diyo insan ama olmuyo yani kendinizi fallara kaptırmayın derim çnkü olmuyo. yaşadıklarınıza karsınızdaki kişiye bakın belki onun karakteri farklı ama falcı baska bsy diyo.
Banada sürekli aynı şeyler söylenip duruyor,kendini geriye çek,kaybetme korkusu yaşat vs vs.Genel geçer nasihatler.Zaten şu kendini geriye çeki hap gibi herkese söylüyorlar.Ya anladıkda arkadaş,geriye çekincede birşey olmadı işte aksine dahada boka sardı.Zaten her erkek çok atak,sen kendini çekince yada kaybetme korkusu yaşatınca haldır haldır peşine düşmüyor.Adam zaten sürekli aldatılmış geçmişte,aldatılma travması var,bana diyorlar yok adama kaybetme korkusu yaşat vs.Yaptım daha kötü oldu,adam kesin bu başkasıyla diye kinlenip uzaklaştı iyice düşman oldu.Her erkek kıskançlığını tepkisini agresif şekilde dışa vurarak göstermez,gelip kavga çıkarıp kıskanıyorum demez.Pasif agresif bir adam benimki,kıskandırmaya kalkınca hiç duygusu yokmuş gibi tepkisizleşip uzaklaşıp soğuk tepki veriyor..Geriye çekil diyenin ağzının üstüne bir tane indiresim geliyor artık

Banada sürekli aynı şeyler söylenip duruyor,kendini geriye çek,kaybetme korkusu yaşat vs vs.Genel geçer nasihatler.Zaten şu kendini geriye çeki hap gibi herkese söylüyorlar.Ya anladıkda arkadaş,geriye çekincede birşey olmadı işte aksine dahada boka sardı.Zaten her erkek çok atak,sen kendini çekince yada kaybetme korkusu yaşatınca haldır haldır peşine düşmüyor.Adam zaten sürekli aldatılmış geçmişte,aldatılma travması var,bana diyorlar yok adama kaybetme korkusu yaşat vs.Yaptım daha kötü oldu,adam kesin bu başkasıyla diye kinlenip uzaklaştı iyice düşman oldu.Her erkek kıskançlığını tepkisini agresif şekilde dışa vurarak göstermez,gelip kavga çıkarıp kıskanıyorum demez.Pasif agresif bir adam benimki,kıskandırmaya kalkınca hiç duygusu yokmuş gibi tepkisizleşip uzaklaşıp soğuk tepki veriyor..Geriye çekil diyenin ağzının üstüne bir tane indiresim geliyor artık
aynen öyle ben de 1 aydan fazla bekledm o benden beklemiş ben ondan yani her erkek aynı değil her geri çekildğnz de koşmuyolar malesef aksine gurur yapan cok oluyo. diyorum ya sürekli aynı şeyleri duydugnz da olacak diye inanmayın akışa bırakın olmuyosa da olmuyo ztn

aynen öyle ben de 1 aydan fazla bekledm o benden beklemiş ben ondan yani her erkek aynı değil her geri çekildğnz de koşmuyolar malesef aksine gurur yapan cok oluyo. diyorum ya sürekli aynı şeyleri duydugnz da olacak diye inanmayın akışa bırakın olmuyosa da olmuyo ztn
Falcıların dediklerini asla yapmayın, geri çekil demedikleri bir kişi yoktur emin olun. Bende çok duydum bu lafları

Benim olayımda mesela ilişki süresince adam beni severken çok büyük yanlışlarım oldu,psikolojim çok bozulmuştu,üzerine fazlasıyla gittim,dengesini bozdum vs.Adamda sevmesine rağmen ilişkiden korkmaya başladı.Çok sonradan ben yaptıklarımı idrak edebildim.Şimdi bu durumda kendimi geri çeksem ne değişecek?Değişmedi de zaten,kendimi çek çek çek,adam iyice ayrılığa alıştı,bensiz yapabildiğini gördü.Soğukluk ve uzaklık iyice arttı.Ne zamanki ben kendim olayı çözdüm,o zaman adama bunları görebildiğimi anlatıp,değiştiğime,psikolojimi topladığıma inandırınca ılımlı olmaya başladı.Korkutup ilişkiden kaçırdığınız bir adamı kendinizi geri çekerek döndüremezsiniz

X