Fal Sepeti Deneyimleri

Zaman geçsin tüm yorumlarımı analiz edeceğim diyen arkadaşların hiçbiri ortada yok.
Valla geçende sordunuz yazdım buraya ortaya ne tesekkur ettiniz,ne birsey soylediniz.Aradada yazanlar oluyor ama yazılıncada ignore ediyorsunuz sanki...

Binnaz’da Arif Emir için kredi almıştım %50 indirim varken , hala kullanmadım, online olsun ona baktırıp söz hemen yazacağım

Bu arada Arif Emir’e baktırıp memnun kalan var mı?
Ben temmuz ayında baktırmışım ve memnun kaldım diye hatırlıyorum.tekrar dinlemem için bilgisayarı açmam lazım

kızlar uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı nacizane kendi yorumumu yapıcam. özel mesajlaşmıyorum kımseyle çnkü çok yoğunum.
size söylemek istedğm paylaştıgm falcılara kasım ve aralık ayında üst üste baktırdm. artı olarak yeşilçingeneye ve hepsi bana aynı vade aynı şekilde olacagı bir yorum yaptılar. ister istemez hepsi aynı şeyi söyledi kesin öyle olacak diye diye bekledm ve noldu biliyor musunuz hiçbirinin dediği çıkmadı. hepsi yazma etme dediler vadeleri bekledm boşa. sonunda ben yazdm öyle konuştk. diyeceğim şu ki üst üst baktırdıkça olacak olan şeyi tersine çeviriyoruz çnkü enerji o odaklanma kötü etkiiliyo: burada sürekli hergn ger an baktıran var aynı olay için olmuyosa bu yuzden olmuyı ınanın çnkü denedm yaşadım. haddim değil ama 1-2 faldan sonra akışına bırakın olacaksa Allah nasip ediyor yoksa fallara düşüp beklerseniz hiç bsy değişmiyo

Canım beni biliyorsun ama yine de yazayım.

Vade konusunda bana tutturanlar:

Yorumcu Zeus
Zülal Şen
Uyumsuzz
Klothoyagmur
SihirliHatun

Vade konusunda değil ama söyledikleri çıkanlar:

Sevgi Derman
Alex
Ece Katre
Ebrununhisleri

Şimdilik aklıma gelen bunlar!

Valla geçende sordunuz yazdım buraya ortaya ne tesekkur ettiniz,ne birsey soylediniz.Aradada yazanlar oluyor ama yazılıncada ignore ediyorsunuz sanki...
Aramıza katılalı 2 hafta olmuş. Bazen 1, 2 senedir foruma üye olanlar bile bizi kandırırken size güvenememişimdir açıkçası.

Aramıza katılalı 2 hafta olmuş. Bazen 1, 2 senedir foruma üye olanlar bile bizi kandırırken size güvenememişimdir açıkçası.
Anladım baya bir paranoya yaratıldı tabi..Eski uyeyim demistim aslında,falcılar burayı okuyorsa diye eski nickimi yazmak istemedim.Baya bir yazmistim cunku gecmiste,istersen ozelden eski nickimi yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…