Fal Sepeti Deneyimleri

Ay yarın için çok heyecanlıyım bu haftasonu yine beraber geçireceğiz, plan yapmış kendince sıralayıp mesaj atmış sana da uyar mı sever misin diye, bende sana uyarım güzel program dedim ama seni bir yandan tanımaya çalışıyorum hoşuna gitmeyecek bir gün geçirmeni istemiyorum dedi çok hoşuma gitti bu davranışı ya

Bu arada Ece Katre’nin, Binnaz’daki Doğa Dan olma ihtimali var mı? Profil yazıları aynı gibi. Merak ettim (konu daha önce burada konuşulduysa kusura bakmayın, ben yeni kurdum bağlantıyı :)
Profil açıklama kısmını çalmış bildiğin ya, kendini tanıtacak kadar bir yazı yazmıyorsa fallarına da güven olmaz bence. Yada dediğin gibi aynı kişi

Yani şu cümleyi kullanan erkekler zamanla nezaketi neden bırakırlarkiiii inş sizinki farklı olur daha da iyiye gider her sene

Alex’ten sonra Zeliş Can’a da fal baktırdım gelen hediye falıma da Su Mutlu baktı. Bu doğrultuda fikirlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
En genelgeçer olmayan yorumu Alex yaptı bence. Mesela Söz konusu kişinin çevresindeki insanlar tarafından manipüle edildiğini o yüzden bana tam yönelemediğinden, ve benim sözlerine çok değer verdiğim bir arkadaşımla beraber düzgün stratejiler uygularsak başarılı olacağımızı söyledi. Ve evet sürekli fikir aldığım bir arkadaşım var aynı şekilde çocuğun da kendisi olmayı bırakıp etkisi altında kaldığı akılları bir karış havada tuhaf bi arkadaş grubu var Yoksa bana sandığım gibi tamamen 0 değilmiş sadece çevresindekilerin etkisi altında kalarak böyle davranıyormuş.

Zeliş Can'a gelince içinde bulunduğum ruh halini iyi anlattı ama sorumu olumsuz bir şekilde sormuştum zaten. Enerjimin tamamen dibe çöktüğünü, bu çocuğa çok odaklandığımı Alexin aksine biraz akışına bırakmam gerektiğini söyledi. Fazla olumsuz düşünmem yüzünden düşündüğüm şeylerin başıma geldiğini o yüzden düşünmeyi azaltmamı önerdi. Bu böyledir cidden her şeyin en olumsuzunu düşünüp düşündüğüm şeyleri de yaşarım. Bu arada yine Alex'in aksine karşı tarafın bana ilgi duymama sebebini çok üstüne düşmem olarak yorumladı zaten zor ve inatçı bir yapısı (böyledir evet) olan bu çocuğu biraz serbest bırakmalıymışım.

Su Mutlu'ya da sorumu zeliş can gibi olumsuz olarak sordum. Bu kadar olumsuz olmamam beni zor bir sürecin beklediğini ve sadece sabırlı olmam gerektiğini söyledi (benzer tarzda yorumu alex ve zeliş can da yaptı) Aslında zaman dışında zor ve aşılamıcak bir engelim olmadığını söyledi ve evet aynı okuldayız ve ben 3-4 ay sonra mezun oluyorum :) Fakat çocuğun bana sandığım kadar ilgisiz olmadığını yalnızca hayatına öncelik olarak bir ilişkiyi koymadığını söyledi. Yalnız bu zaten tahmin edilebilir bir şey bence her 5 erkekten 10'u için önceliği bir ilişki değil denilir zaten

Sonuç olarak Zeliş Can biraz rahat bırakmam gerektiğini söylerken Alex ve Su Mutlu uğraşmam gerektiğini dile getirdiler burda ufak bir çelişki oldu bunun dışında yaptıkları yorumlar birbirinin benzeriydi. Bu arada bahsettiğim kişi mesajlarıma saatler sonra ve tek tük cevap verecek kadar soğuk ve uzak bana, oldukça umutsuz bir vaka yani Ama üçü de çok emin bir şekilde bizim eninde sonunda sevgili olacağımıza değindiler o yüzden biraz olumlu yorum yapmış olmak için böyle umut vaat edici konuştuklarını düşünüyorum çünkü yazdığım gibi bende durum bayağı vahim yani.

Her erkeğin karakteri farklı olabilir tabi ama nacizane tavsiyem düşme üzerine hele ki mesajlarına tek tük kelimelerle uzun süre sonra lütfen dönen biri ise

Benim eski erkek arkadaşım her küstüğümüzde düzeltmek için uğraşırdı, en son ayrılığımız uzun sürünce dedim ki bu kez sen uğraş , 2 ay uğraştım ve hoooop birden değersizleştim. O deli divane adam mesajıma yanıt vermemeye, görüşme isteğimi reddetmeye falan başladı manyak bunlar Gerçi sonra hayatına başka birini soktuğunu da öğrendim .

Yani demem o ki, çok ilgisiz ise ya gönlü yoktur ya da bu kadar üstüne düşmen onu itiyordur. Tabi ki hepsi farklı karakterde olabilir. Falcılardan daha iyi bilecek halim yok demek isterdim ama benim için söyledikleri hiç birşey olmadığı için onlardan daha iyi bildiğimi düşünüyorum artık

Çok haklısın canm,falcılar yaniltadabiliyorlar mantıklı olmk lâzım,mesela biri adım at,biri geri çekil diyorsa ,durumumuzu aslinda biz biliyoruz falcılar dışardan yorum yapıyolar sadece yaşayan biziz.icimizden geldigi gibi davranmak en iyisi.olmuyorsa da olmuyor zaten kendimizi de paralasak

Benim en büyük sorunum karşımdaki gerçekten zor, kalın duvarları olan ve ketum biri. Kendi çok yakın arkadaş çevresi dışında kimseyle konuşmaktan haz etmez. Ben de yakın arkadaş çevresinden değilim ve onun bu sert duvarlarını kırabilmek için bu kadar ısrarcıyım aslında Israrı bıraksam kendi çok güvendiği insanlar dışında kimseyle iletişim kurmayı sevmediği için zaten işine gelir kaçan kovalanır taktiğinin asla işe yaramayacağı bi erkek bence. İlgisiz olduğu zaten kesin de şansımı sonuna kadar denemek istiyorum sadece.

Anladım için nasıl rahat edecekse tabi, içinden geldiği gibi hareket et madem öyle sadece unutma hiç bir erkek senden kıymetli değil, bir noktada zorlamayı bırakırsın karşı taraf hala duvarsa

Anladım için nasıl rahat edecekse tabi, içinden geldiği gibi hareket et madem öyle sadece unutma hiç bir erkek senden kıymetli değil, bir noktada zorlamayı bırakırsın karşı taraf hala duvarsa
Orası öyle tabi ki Bana göre ben ona sadece şans veriyorum sonuna kadar direnip kullanmamayı seçerse kendi kaybeder bana göre Önerilerin için teşekkür ederimm

Bu arada Namaste’yi tekrar dinledim. 1 ay diye vade vermiş ve dediği şey 1 ay 1 hafta sonra oldu (yani bugün). Bravo diyorum :) Gerçi tutmayan öngörüleri de var ama yine de benim “favoriler” arasında şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…