- 30 Ekim 2019
- 217
- 152
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.041
Sevgi kim çabuk söyle.. hayatında başarılar diliyorumdarısı başımıza
Sevgi derman canım Fal sepetinde. Kahve falı atmıştım. Ama o ek olarak kartlarla falanda desteklemiş. Eğer aşk için dedikleride çıkarsa. Şubat ayı içerisinde o zaman favori olur benim için bakalım. Çıkarsa yazarım.Darısı inşallah herkesin başına olsun ♡♡♡Sevgi kim çabuk söyle.. hayatında başarılar diliyorumdarısı başımıza
Tüm yorumcular aşk konularında herkese Şubat ayını mı vade verdi acaba?Şimdi dinliyorum fallarimida zülal sen ve sezen yıldız bilmiş. Hatta sezen yıldız haberin ocağın 2. haftasında gelicek demis. Doğru tutturmuş. Ask için dedikleri bekliyor. Şubat ayı içerisinde onlarda.
Bana hep yeni biriyle tanışma var dediler. Bir kaç kişide eskisi geri dönecek falan dedi. Mesela yesilcingene ve ahmet cansoy hemen hemen aynı kişiyi tarif ettiler ve aynı harflerde birini söylediler. Bilemiyorum cikar mi ama benim aşk vadelerim hep şubat.Çıkan olursa yazıcam bakalımTüm yorumcular aşk konularında herkese Şubat ayını mı vade verdi acaba?
bana zülal şen falı tamamen olumsuz, dayanamadım sevgi dermana baktırdım o da onun tam zıddı. inşallah sevgi derman çıkar :)Şimdi dinliyorum fallarimida zülal sen ve sezen yıldız bilmiş. Hatta sezen yıldız haberin ocağın 2. haftasında gelicek demis. Doğru tutturmuş. Ask için dedikleri bekliyor. Şubat ayı içerisinde onlarda.
Bana iş konusunu tam tutturdu.Sen is icin baska bir sehire mi gidiceksin senin yildizinda baksa bir sehir cikiyor dedi . Cok yogun olucaksin gidisler gelisler bu sehire dedi.Ask için bilemiyorum. Eskilerden geri dönüş var ama sen kabul etmiyeceksin dedi.bana zülal şen falı tamamen olumsuz, dayanamadım sevgi dermana baktırdım o da onun tam zıddı. inşallah sevgi derman çıkar :)
sevgi mi tam tutturdu zülal şen mi ?Bana iş konusunu tam tutturdu.Sen is icin baska bir sehire mi gidiceksin senin yildizinda baksa bir sehir cikiyor dedi . Cok yogun olucaksin gidisler gelisler bu sehire dedi.Ask için bilemiyorum. Eskilerden geri dönüş var ama sen kabul etmiyeceksin dedi.
Sevgi tutturdu.Başka şehir gören sevgiydi. Şubatta aşk için dedikleride olursa benim için favori olur. Zülal tam tarih vermedi iş için ama olumluydu. Ask için ocak sonu bir şey demis olursa yazıcamsevgi mi tam tutturdu zülal şen mi ?
bana sevginin falı oylum genç'i anımsattı, ikisi de sembollerden yola çıkarak yorum yapmışlardı. kahve falı yollamıştım. fala ne güzel iki haftalık ara vermiştim sevgi dermanla tekrar bozmuş oldum :))) şimdi hediye falımı umarım saçma birisi almaz. yeni başlangıçlar çok güzel bence çok heyecanlı :) tekrar başarılar mutluluklar dilerimSevgi tutturdu.Başka şehir gören sevgiydi. Şubatta aşk için dedikleride olursa benim için favori olur. Zülal tam tarih vermedi iş için ama olumluydu. Ask için ocak sonu bir şey demis olursa yazıcam
Benim artık hiç umudum kalmamıştı seninlede konuşmuştuk ya. Artık takmamaya basladim umursamadım . En beklemediğim anda geldi. Umarım seninde istedimlerim bir an önce olurbana sevginin falı oylum genç'i anımsattı, ikisi de sembollerden yola çıkarak yorum yapmışlardı. kahve falı yollamıştım. fala ne güzel iki haftalık ara vermiştim sevgi dermanla tekrar bozmuş oldum :))) şimdi hediye falımı umarım saçma birisi almaz. yeni başlangıçlar çok güzel bence çok heyecanlı :) tekrar başarılar mutluluklar dilerim
Selam , ne tellwe'de ne de fal sepetinde hiç bilen yok diye anlıyorum? İş ve aşk konusunda olumsuz da olsa bunu gören olmadı mı?Merhaba kızlar, tellwe de yaptığım şeyi burada da yapacağım. iş ve aşk ile sonuçlanan durumlar olduğu için yazmak istedim Yine sondan başka gideceğim
Bilge Saygın : her iki durumu da bilemedi. ikisi içinde olumlu konuşmuş.
Fulya Nas: ikisinide bilemedi
Didar Evren : iki durumu da bilemedi
Buğra : iki durumu da bilemedi
Ece Katre: Zaten sadece aşk bakıyor ama bilemedi
Duygu aura : iki durumu da bilemedi
Lal Akın : iki durumu da bilemedi
medyum namaste : iki durumu da bilemedi
Nihal Soy : iki durumu da bilemedi.
Bu sabah merak edip Nisan Yıldız'a attım, son 20 kredim vardı. 753 kelimelik yazılı bir yorum göndermiş (özellikle baktım kaç kelime diye) analize gelince
Sorduğum kişinin bana karşı duygusu olduğunu ama emin olmadığı şeyler olduğunu (soru kısmında neyden emin değil diye sorduğumda, benim hassas bir karaktere sahip olduğumu ama bir o kadar da deli dolu yaşamayı seven birisi olduğum için beni tam çözemediğini, zamanla görüşmelerimiz oldukça fikir edinip Şubat ayının son haftasında veya Mart ayının ilk haftasında açılacağını ve Martın ikinci haftasında sevgili olacağımızı söyledi. Bu kişinin şu zamana kadar 2 ciddi ilişkisi olduğunu birinde evlilikten döndüğünü ama onları tamamen unuttuğunu artık tekrardan ciddi bir ilişki istediğini ve o ilişkininde benimle olacağını 2021 yılının ikinci yarısından sonra evleneceğimizi söyledi.
İş konusunda ise, kendimi çok yıprattığımı, iyi bir dinleme sürecine girmem gerektiğini söyledi. Mart ayında ünvan değişikliği alacağımı bundan dolayı da maddi açıdan da tatmin olacağımı belirtti.
Sağlık yönünden ise, bel ve boyun ağrılarımın olduğunu masa başı çalıştığım için dikkat etmem gerektiğini yoksa bir süre sonra sıkıntıya dönüşeceğini söyledi.
%85-90 doğruluk payı var açıkcası hiç korktuğum gibi olmadı enerjimiz uydu sanırım. Ben beğendim kendisini
İş olmayacak diyen olmuş ama oda bu iş olmadan önce başka bir firmadan teklif olacak demiş yani tamamen palavra... masallar masallar....Selam , ne tellwe'de ne de fal sepetinde hiç bilen yok diye anlıyorum? İş ve aşk konusunda olumsuz da olsa bunu gören olmadı mı?