- 7 Aralık 2018
- 506
- 1.241
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.101
Çok teşekkür ederim :)
Bir benim fallarim.cikmiyor galiba
Benim de. Bazen de anlik durumuma hic uymayan yorumlar da aliyorum, ya da kesinlikle fizibilitesi olmayan gelecek yorumlari... :/
Bu fallar bir bana çıkmıyor sanırım. Bende mi uğursuzluk var anlamadım kiMerhaba, danıştığım yeni bir konuda Alex, Medyum Namaste, Çingene ve Uyumsuz’un dedikleri çıkmaya başladı. Devamı gelirse yine yazarım.
Yanlız değilsinBir benim fallarim.cikmiyor galiba
Ben bununla ilgili çok önceden mesaj atmıştım. Gerçekten hisli insanların var olduğunu düşünüyorum. Öyle birini arıyorum. Eğer yine öyle birini bulursam baktırıp bir daha baktırmayacağım zaten.Kızlar fallarımız çıkmıyorsa neden baktırıyoruz yakomple bıraksak ya falı
Ben 2,5 aydır baktırmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer siz de bırakabilirseniz her şey yoluna girecek. Söz veriyorumKızlar fallarımız çıkmıyorsa neden baktırıyoruz yakomple bıraksak ya falı
Ben biraktim zatenKızlar fallarımız çıkmıyorsa neden baktırıyoruz yakomple bıraksak ya falı
Ben 2,5 aydır baktırmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum. Eğer siz de bırakabilirseniz her şey yoluna girecek. Söz veriyorum
İllaki vardır ama bulana kadar çok hayal kırıklığı yaşıyoruz madden manen yıpranıyoruz bu çok kötüBen bununla ilgili çok önceden mesaj atmıştım. Gerçekten hisli insanların var olduğunu düşünüyorum. Öyle birini arıyorum. Eğer yine öyle birini bulursam baktırıp bir daha baktırmayacağım zaten.
Selenge diye biri varmis ben onu merak ettim falci degilmis ama kahinmis samsundaymis burda bilgisi olan varmi bilmiyorum. Kadinın yil yilkehanetleri oluyormuşBen bununla ilgili çok önceden mesaj atmıştım. Gerçekten hisli insanların var olduğunu düşünüyorum. Öyle birini arıyorum. Eğer yine öyle birini bulursam baktırıp bir daha baktırmayacağım zaten.
Kuzey aras diye birine attım ucuz diye..sakız falı okusam daha iyiydi
Çok klişe seni kıskanan var vs..sonu da pembe ama gidiş yoku yok.bilmiyorum baktırmasam dha iyiydiaa neden canım kötü müydü? Ben attım ona fena değildi bilmiş ve verdiği tarihler var bakalım çıkacak mı? Birde mistik alesiayı beğendim tarihleri net vermiş bana sevdim tarzını bakalım hayırlısı
Onu bilmiyorum ama ben lisedeyken bir aile sıkıntımız vardı, birini tavsiye ettiler ama öyle fala bakan biri değil hal hatır işiyle baktırdık. VE dediği şeyler bir bir çıktı. o gün ona fal baktırmadığıma çok üzülmüştümSelenge diye biri varmis ben onu merak ettim falci degilmis ama kahinmis samsundaymis burda bilgisi olan varmi bilmiyorum. Kadinın yil yilkehanetleri oluyormuş
Oncelikle hayirli olsun, is konusunda cevabi uzun suredir bekliyordun cok sevindim adina. Uyumsuzz falinda isin olacak ama baska sehir bu sene icinde gormuyorum gibi bir sey soylemisti sanirim ama baska sehire tasinacak misin peki? Oyleyse o da %50 tuturmus olur. Bakiyorum da baktirdiklarimin icinde bana bilen 1-2 falcidan briri Uyumsuzz. Fal baktirmayi biraktim ama tekrar baktirirsam ona atarim diyordum.Bana iş konusunu tam tutturdu.Sen is icin baska bir sehire mi gidiceksin senin yildizinda baksa bir sehir cikiyor dedi . Cok yogun olucaksin gidisler gelisler bu sehire dedi.Ask için bilemiyorum. Eskilerden geri dönüş var ama sen kabul etmiyeceksin dedi.
Canım ben taşındım şu an ise başladım. Işe baslama tarihi icin aralik-mayis arasi dedi. Uyumsuz yildiznamede iş için başka bir şehir goruyorum dedi ama 2020 den sonra olabilir çünkü bu ise gidiceksin sonra daha iyi bir ise terfi ediceksin orasi baska sehir olacak falan dedi.Biraz yanılmış olabilir ama çıktı da denebilir Bakalım baska dedikleri çıkacak mi.Oncelikle hayirli olsun, is konusunda cevabi uzun suredir bekliyordun cok sevindim adina. Uyumsuzz falinda isin olacak ama baska sehir bu sene icinde gormuyorum gibi bir sey soylemisti sanirim ama baska sehire tasinacak misin peki? Oyleyse o da %50 tuturmus olur. Bakiyorum da baktirdiklarimin icinde bana bilen 1-2 falcidan briri Uyumsuzz. Fal baktirmayi biraktim ama tekrar baktirirsam ona atarim diyordum.