- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.061
Gül peri'ye baktıran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal gerçekten çok güzel bakmış gal dediğin böyle olmalı yaİş konusunda bugün terfi aldığımı, Mart ayından itibaren de maaş yükselişi olacağını öğrendim Aşkta ise Sorduğum kişiyle hafta sonunu beraber geçirdik ki çok güzeldi önümüzdeki hafta sonu için sözleştik mutluyum mutlu ol, mutlu olun inşallah
Nisan Yıldız'ı falı çıktı
Ben baktirmistim malesef hic begenemedim,9 dk bakmis ama tutarli hicbir sey yoktuFal sepeti Buket Türkmen in falını beğendim ,bildiği yerler var .Başka baktıran var mı?
Hayırlısı belkide bana rastlantı bildi gelecekteki durumlara göre güncelleme yaparım.Ben baktirmistim malesef hic begenemedim,9 dk bakmis ama tutarli hicbir sey yoktu
Alexe kahve falı baktırdım hoşlandığım kişinin karakter analizini ve benim onu etkilemeye çalışma sürecimdeki ayrıntıları tutturdu gerçekten fakat çocuğun bana gram ilgi duymadığını (hatta duyması imkansız gibi) söylememe rağmen ısrarla düşündüğüm gibi tamamen ilgisiz olmadığını hatta kesinlikle sevgili olacağımızı söyledi. İki sorumu da olumsuz bi şekilde sorsam da bu şekilde aşırı olumlu konuştu. Geleceğe yönelik memnun etmek için hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba merak ediyorum?
Peki sizde söyledikleri olmadı mı dediği gibi?Bana olumsuz konuşmuştu. Ben ona olan biteni olumsuz biçimde anlatmıştım zaten, o da söylediklerimi desteklemişti.
Bana da aksine çok pembeydi takılmayın benceOylum genç çok olumsuzdu
Bana da aksine çok pembeydi takılmayın bence
Olumlu muydu söyledikleri? Benim için de karakter analizi falan güzeldi ama sonunu pembeye bağlamış gibi geldi bana.Ece katre yi beğendim. Karakter analizleri çok iyi. Gelecek çıkarsa buradan yazacağım
Peki sizde söyledikleri olmadı mı dediği gibi?
Ece katre yi beğendim. Karakter analizleri çok iyi. Gelecek çıkarsa buradan yazacağım
yok farklı kişiler. 3 arkadaşız batırdık ece ye beğendik. Üçümüzünki de çıkarsa yazarımBu arada Ece Katre’nin, Binnaz’daki Doğa Dan olma ihtimali var mı? Profil yazıları aynı gibi. Merak ettim (konu daha önce burada konuşulduysa kusura bakmayın, ben yeni kurdum bağlantıyı :)
Benim de zaman geçmesi lazım. Fakat başkası için de baktırdım olmaz dedi. Gerçekten olmaz. Yani olumsuzu da söylüyor.Olumlu muydu söyledikleri? Benim için de karakter analizi falan güzeldi ama sonunu pembeye bağlamış gibi geldi bana.
Olumlu muydu söyledikleri? Benim için de karakter analizi falan güzeldi ama sonunu pembeye bağlamış gibi geldi bana.
Mısırlı Talia sesli fal bakmaya başlamış sanırım.Mısırlı taliayı merak ediyorum hatta online yakaladım şimdi ama telefonda konuşabilecek durumda değilim ne yazıkki.
Malesef telefonla baktı. Tarz olarak farklı geldi bana gördüklerini söylüyor yada hissettikleri evet doğru ama bu noktaya nasıl geldiniz diye sorgulaması garip geldi.bir de fazla kredi alsaydın keşke demesi hoş olmadı.yine de beğendim.tekrar baktırırım gibi geliyor.bakalım sorularımı ne zaman cevaplayacak?Mısırlı Talia sesli fal bakmaya başlamış sanırım.