Fal Sepeti Deneyimleri

Helal gerçekten çok güzel bakmış gal dediğin böyle olmalı ya

Alexe kahve falı baktırdım hoşlandığım kişinin karakter analizini ve benim onu etkilemeye çalışma sürecimdeki ayrıntıları tutturdu gerçekten fakat çocuğun bana gram ilgi duymadığını (hatta duyması imkansız gibi) söylememe rağmen ısrarla düşündüğüm gibi tamamen ilgisiz olmadığını hatta kesinlikle sevgili olacağımızı söyledi. İki sorumu da olumsuz bi şekilde sorsam da bu şekilde aşırı olumlu konuştu. Geleceğe yönelik memnun etmek için hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba merak ediyorum?

Bana olumsuz konuşmuştu. Ben ona olan biteni olumsuz biçimde anlatmıştım zaten, o da söylediklerimi desteklemişti.

Peki sizde söyledikleri olmadı mı dediği gibi?

Aslında oldu. Olumsuz giden bir durum vardı zaten, Alex de “aynen böyle olumsuz devam edecek, hatta düşündüğünden bile beter” demişti ve dediği gibi de oldu.

Vade vermeden öngördüğü yarı olumlu bir şey vardı yine de. Henüz olmadı, olacağını da sanmam ama olursa yazarım.

Ece katre yi beğendim. Karakter analizleri çok iyi. Gelecek çıkarsa buradan yazacağım

Bu arada Ece Katre’nin, Binnaz’daki Doğa Dan olma ihtimali var mı? Profil yazıları aynı gibi. Merak ettim (konu daha önce burada konuşulduysa kusura bakmayın, ben yeni kurdum bağlantıyı :)

Mısırlı Talia sesli fal bakmaya başlamış sanırım.
Malesef telefonla baktı. Tarz olarak farklı geldi bana gördüklerini söylüyor yada hissettikleri evet doğru ama bu noktaya nasıl geldiniz diye sorgulaması garip geldi.bir de fazla kredi alsaydın keşke demesi hoş olmadı.yine de beğendim.tekrar baktırırım gibi geliyor.bakalım sorularımı ne zaman cevaplayacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…