Fal Sepeti Deneyimleri

Çok teşekkür ederim :)

Rica ederim :)

Bir benim fallarim.cikmiyor galiba 😞😞
Benim de. Bazen de anlik durumuma hic uymayan yorumlar da aliyorum, ya da kesinlikle fizibilitesi olmayan gelecek yorumlari... :/

“Merak etmeyin” (?), benim de niyet ettiğim ya da istediğim hiçbir şey tutmadı bugüne kadar. Sadece umurumda olmayan ya da yan konulardan bazıları çıktı...

Deneyimimi paylaşayım hemen çoktandır fal baktırmıyordum. burda ismi çok zikredilince merak etmiştim fal gönderdim Alex’ e. Ben hiç anlamam insanlar neden abartır bu kadar. Falın benimle alakası yoktu keşke olsaydı biraz. Özgüvenin tam dedi vallahi değil. Sabırsızmışım sabır taşı olsa çatlardı benim yerimde. Hırslı hiç değilim bir şey yapmadan önce on kez düşünürüm. Size çıkmış ise ne mutlu size. Bu benim deneyimim. Akıl işi değil bu fal işi malesef.

Ben bununla ilgili çok önceden mesaj atmıştım. Gerçekten hisli insanların var olduğunu düşünüyorum. Öyle birini arıyorum. Eğer yine öyle birini bulursam baktırıp bir daha baktırmayacağım zaten.
İllaki vardır ama bulana kadar çok hayal kırıklığı yaşıyoruz madden manen yıpranıyoruz bu çok kötü😐

Ben bununla ilgili çok önceden mesaj atmıştım. Gerçekten hisli insanların var olduğunu düşünüyorum. Öyle birini arıyorum. Eğer yine öyle birini bulursam baktırıp bir daha baktırmayacağım zaten.
Selenge diye biri varmis ben onu merak ettim falci degilmis ama kahinmis samsundaymis burda bilgisi olan varmi bilmiyorum. Kadinın yil yilkehanetleri oluyormuş

Merhabalar, Ece katre ve Sezen yıldız için yorumlarınız var mıdır?İkisinede baktırdım ama Ece katre daha iyi gibi.Sezen yıldız ise normal yeni kişi vb şeyler yani her falcı gibi kahve falını yorumladı.Ama Ece Katre geçmiş olarak Ve olasılık olarak çok daha iyi gibi geldi.Çıkar çıkmaz bilmiyorum ama Ece katre daha iyi gibi.Katinayı güzel yorumluyor.

aa neden canım kötü müydü? Ben attım ona fena değildi bilmiş ve verdiği tarihler var bakalım çıkacak mı? Birde mistik alesiayı beğendim tarihleri net vermiş bana sevdim tarzını bakalım hayırlısı
Çok klişe seni kıskanan var vs..sonu da pembe ama gidiş yoku yok.bilmiyorum baktırmasam dha iyiydi

Selenge diye biri varmis ben onu merak ettim falci degilmis ama kahinmis samsundaymis burda bilgisi olan varmi bilmiyorum. Kadinın yil yilkehanetleri oluyormuş
Onu bilmiyorum ama ben lisedeyken bir aile sıkıntımız vardı, birini tavsiye ettiler ama öyle fala bakan biri değil hal hatır işiyle baktırdık. VE dediği şeyler bir bir çıktı. o gün ona fal baktırmadığıma çok üzülmüştüm

Bana iş konusunu tam tutturdu.Sen is icin baska bir sehire mi gidiceksin senin yildizinda baksa bir sehir cikiyor dedi . Cok yogun olucaksin gidisler gelisler bu sehire dedi.Ask için bilemiyorum. Eskilerden geri dönüş var ama sen kabul etmiyeceksin dedi.
Oncelikle hayirli olsun, is konusunda cevabi uzun suredir bekliyordun cok sevindim adina. Uyumsuzz falinda isin olacak ama baska sehir bu sene icinde gormuyorum gibi bir sey soylemisti sanirim ama baska sehire tasinacak misin peki? Oyleyse o da %50 tuturmus olur. Bakiyorum da baktirdiklarimin icinde bana bilen 1-2 falcidan briri Uyumsuzz. Fal baktirmayi biraktim ama tekrar baktirirsam ona atarim diyordum.

Oncelikle hayirli olsun, is konusunda cevabi uzun suredir bekliyordun cok sevindim adina. Uyumsuzz falinda isin olacak ama baska sehir bu sene icinde gormuyorum gibi bir sey soylemisti sanirim ama baska sehire tasinacak misin peki? Oyleyse o da %50 tuturmus olur. Bakiyorum da baktirdiklarimin icinde bana bilen 1-2 falcidan briri Uyumsuzz. Fal baktirmayi biraktim ama tekrar baktirirsam ona atarim diyordum.
Canım ben taşındım şu an ise başladım. Işe baslama tarihi icin aralik-mayis arasi dedi. Uyumsuz yildiznamede iş için başka bir şehir goruyorum dedi ama 2020 den sonra olabilir çünkü bu ise gidiceksin sonra daha iyi bir ise terfi ediceksin orasi baska sehir olacak falan dedi.Biraz yanılmış olabilir ama çıktı da denebilir Bakalım baska dedikleri çıkacak mi.

Birkaç gündür çok fal baktırdım ve önceki fallarımla birlikte sorduğum konu için hiç olumsuz konuşan yorumcu olmadığını fark ettim. Genelde olumsuz konuşan yorumcuları yazar mısınız? Temmuz ayından beri 50’den fazla fal yorumu aldım ve tüm yorumcular bu konu hakkında olumlu konuştu. En olumsuz konuşan yorumcular bile olumlu konuşmuş oldu. Sizce bütün bunlar tesadüf mü? Düşüncelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
X