- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.021
Merakla bekliyoruz.Aslinda aklimda yazacagimda pek musait olamadim bu aralar ama birkac gun icinde yazacagim hangi sitelerde kimlere baktirdigim ve dusuncelerimi
Bence %100 diyemem tabi ki ama karsi tarafin hislerini tutturuyor diye dusnuyorum. karsi tarafi tanidigim icin yaptigi yorumlar mantikli gelmsti bana en azindan
Naktaya hic baktirmadim nasil bundan eksik kaldim bu fal deliligimle bilmiyorum sakin biraz daha ovme yoksa duramamCok tesekkurler cevabiniz icin. Evet yorumlarinsa karakter analizleri icin dogru denmis ama karakterinden cok suanki duygu dusuncelerini merak ediyorum aslinda. Naktayi begenirim o konuda teyit ettigimde oldu ama bu isler enerji meselesi hic belli olmuyor
Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum.
Naktaya hic baktirmadim nasil bundan eksik kaldim bu fal deliligimle bilmiyorum sakin biraz daha ovme yoksa duramamklothoyagmur da iyiydi,zulal sen de fena degil.
damardan Fal alicam az kaldiama bi sure atmayacagim insallah cunku cok karistirdim enerji isini. Ilk firsatta,gelecekteki colugumun cocugumun Rizkini yedigim o uzun utanc dolu fal sepeti listemi dinleyip detayl yorum yapicam
Ben de ona gecen hafta baktirdim vadelerine var o yuzden cikiyor diyemem. Ama dediginiz gibi ne alaka dedigim hicbir sey olmadi. Bu girdigim kotu donemin baslangic tarihini bile bildi.kibar ve ozenli,hicbir soruyu atlamamaya ozen gostermis. Fal baktirirsam yeniden ona,alex ve zulal e baktiririm muhtemelen :)Nakta konusunda cok yorum yapmiyim hakkinda her turlu gorus mevcut burada ama kendi adima ben begeniyorum anlik onu. Gelecek her dedigi cikmadi belirtiyim ama o an ki durum karsidakinin karakteri dusuncesi bende hic sasmadi.
Klotho yu bende begendim cok ozenli bakmis bir kere. Teyit edemiyorum suan soylediklerini ama diger baktirdigim herkesle ayni sonuca vardi falini dinlerken ne alakasi var dedigim hicbirsey olmadi. Cikiyor mu dedikleri?
Teşekkür ederim.Fal sepetinde Yağmur’u denedim yakın zamanda. Anlatım tarzı, geçmiş/an analizi, kişilik analizi, süre bakımından çok iyi buldum. İş ağırlıklı soru sormuştum, olumlu konuşmuş ama pembe de değil. Hatta işle ilgili bazı ayrıntıları bilmesi şaşırttı beni.
Özel konu pek sormamıştım, onunla da ilgili olumlu yorum yapmış ama o kısım biraz ütopya bana göre :)) Vadeler de vermiş. Çıkarsa yazarım.
İçini karartma bana olumlu konuştu, daha vadesi var ama çıkma olasılığı %1 bile değil...Fulya nas a baktıran varmı. Arkadaş baktırdım olumsuz konuşmuş
Sağol canımİçini karartma bana olumlu konuştu, daha vadesi var ama çıkma olasılığı %1 bile değil...
Puani yüksek ve cok övgü dolu yorumlari var.Ben de merak etmistim onu ama bilemedim...Fulya nas a baktıran varmı. Arkadaş baktırdım olumsuz konuşmuş
Yağmur a 3 yil önce gibi baktirmistim bi kac kere.karakter analizinde ve anlikta iyiydi gercekten.Eskiden uzun uzun bakarlardi nerdeyse 20 dk bakan vardi :) Yağmur da uzun bakiyordu,sindire sindire anlatirdi ama şimdi herkes cok kisa bakiyor.4 dk bile var.Sanirim site zaman limiti koydu .Kendimi tutamayıp Yağmur’a da fal yolladım
Yağmur a 3 yil önce gibi baktirmistim bi kac kere.karakter analizinde ve anlikta iyiydi gercekten.Eskiden uzun uzun bakarlardi nerdeyse 20 dk bakan vardi :) Yağmur da uzun bakiyordu,sindire sindire anlatirdi ama şimdi herkes cok kisa bakiyor.4 dk bile var.Sanirim site zaman limiti koydu .
Mistik alesianin dedikleri bana çıkmadı. Sezen yıldız bende iyi gibiydiSezen Yıldız'ı bir kere denedim ama aslında yine gönderesim var bir de haftanın yorumcusu olmuş melek kartları ile destekliyormuş.. mesela o bana 8-9dk ses kaydı atmıştı akıcı da konuşuyor ama bir de 2 arkadaşım mistik alesia'ya atmış tarih falan vermiş hatta yazılı bakıyor ama ilemedim şimdi hangisine atsam..
Sevgi kim çabuk söyle.. hayatında başarılar diliyorumBenin işten haber geldi olumlu oldu. Geçen hafta çok yoğundum İş konusunda bana çıkanları yazıyorum. Venüs ateş haber geleceği tarihi bildi. Alex ve yesilcingenede cıktı. Ahmet cansoyda cıktı . En net çıkan sevgi oldu. Başka şehirde yasiyacagima kadar bildi. Oylum genç ocak ayının ilk günlerinde haber gelicek dedi geldi.Uyumsuz yıldızname cıktı şu ana kadar. Daha bu kişilerin bir çok öngörüsü var. Sadece iş için hem tarihi tutturanlar hemde bilenler. Ask icinde bazi kesin seyler konustular onlarda olursa yazarim. Şu an hatırladıklarım bunlar. Hepsini tek tek dinlemem lazim dinleyince daha detaylı yazarım.