Fal Sepeti Deneyimleri

Sana kendimin bir türlü uygulayamadığı bir bilgi vereyim. Evrende aslında bir şeyi bu kadar düşünmek ve istemek bir tıkanıklığa yol açıyor. İste ve Serbest bırak diye bir enerji yasası var. Ben bunu bir şeyi çok isterken başaramıyorum ama o şeyden vazgeçtiğim anda bir şekilde oluyor mesela. Kuzenim bio enerji uzmanı onun bir kaç taktiğini vermek isterim. Muhtemelen artık serbest bıraktığım için oluyor. Derin bir kaç nefes al ve ver önce. Sonra gözlerini kapat ve olmasını istediğin dileği en ince ayrıntısına kadar imgele. O olursa ne hissedeceğine kadar. Daha sonra bir yere yaz mesela Telefonun Notlar kısmına istediğin dileği olmuş gibi yaz. Örnek olarak şu kişi ile ilişkimiz başladı ve çok mutluyuz gibi net bir şekilde. Sonra düşünmeyi bırak ve fal baktırma bir süre. Fal aslında negatif bir enerjidir ve genelde geciktirici bi etkisi vardır özellikle tarot çok sık baktırma. Mesela gün içinde aklına gelirse kendine şu an yemek yiyorum-çay içiyorum-sohbet ediyorum (artık o an ne yapıyorsan ) de ve üç saniyene sonra kendini hatırlat de beynindeki düşünceye. Her aklına gelişinde bunu yap bir süre sonra enerjini kesmiş olacaksın. Ben 2017 Nisan ayında telefonun not kısmına istediğim üniversiteyi ve bölümü yazıp kalp koymuşum sonra bunu yaptığımı bile unuttum. Ve çok fazla bir umudum yokken yerleştim hukuk fakültesine. Çünkü sözel çıkışlıydım çok fazla matematik yapamam diye düşünüyordum bunun içinde saplantı haline getirmemiştim kazanmayı. Aylar sonra görmüştüm notlarımda. O yüzden yanlış anlamazsan tavsiyem en az 1 ay fal baktırma çok fazla düşünmene sebep oluyorsa buradan bile uzak durabilirsin bir müddet

Çok teşekkür ederim.

Melek’in ilk 2 falını beğenmiştim, tutturduğu spesifik şeyler olduğu için ama sonraki 2 falı berbattı açıkçası. Umarım sende tersi olur, yani en azından olumlu öngörüleri çıkar :)

Melek’in ilk 2 falını beğenmiştim, tutturduğu spesifik şeyler olduğu için ama sonraki 2 falı berbattı açıkçası. Umarım sende tersi olur, yani en azından olumlu öngörüleri çıkar :)
Bana ikinci falında aynı kişi hakkında ilk falından farklı vade vermiş oldu. Yani ilk falında söyledikleri olmayınca ikinci falında vadeyi erteledi.

Bir bana hiç tutturan yok heralde tamam adamin karakterini ( karaktersizliğini ) çok iyi biliyorlar anlatiyorlar ama düşünüyorumda şöyle olacak diyipte tutan hiçbirsey yok galiba
Vadeleriniz doldu mu peki? Ya aslinda o kadar sacma ki yaptigimiz,bilmedigimiz tanimadigimiz insanlara hayatimizi acip enerjilerini enerjilerimiZe karistiriyoruz. Iyi kotu soylenen her seye baglaniyoruz. Takmasak bile bilincaltimizin bi kosesine
Yerlesiyo.
Ben universitedeyken cok fal baktirirdim o zamanlar hep yuzyuze tabi taksimden cikmazdim. Sonra bi tovbe ettim ne baktim ne baktirdim 4-5 Sene o kadar ferahtim ki. Simdi tabi malesef tovbemi bozdum manyak gibi baktiriyorum yine. Iyi seyler duymak iyi geliyor evet terapi gibi. Ama ustumde hep bi agirlik var, insallah hepimiz en kisa zamanda fallara kalma isinden kurtuluruzn

Ben suan baktirmiyorum artik evet vadeler hep doldu diyebilirim bir uyumsuz cok uzun vade vermisti zaten artik sadece harcadigim paraya üzuluyorum

Evet paraya ben de cok uzuluyorum.. ona cok daha verimli seyler yapabilirdik o isin en uzucu kismi;(
Gecen aya kadar fal baktiriyordum ama azaltmkstim azalttigim halde 400 ile 600 tl gibi bir ucret oduyordum her ay. Bir aydir baktirmiyorumda baktirdigim konuyuda pek onemsemiyordum ama su birkac gundur aklima takildi birseyler yine sebep bu enerjisel deniliyorya ona bagliyorum

Iste valla bu kumar gibi alkol gibi bagimlilik bence. Durtuyo insani
Kizlar bu arada internette okudum bugun dilekler dualar kabul oluyormuss. Dilek kapilari acik derler ya 16-18 arasi ki of 18 olmus simdi gordum. Icinizden gecirin isteklerinizi

Selamlar kuzeninize şunu da sorabilir misiniz? Tam tersi çok istersen olur, evrene sürekli olumlu enerji gönder ki olumlu olsun, sürekli olumlama imgeleme yap gibi tersi söylemler de var? Yani bir kere dile ve unut mu geçerli yoksa bunlar mı :) Sizde ikinci taktik çalışmış sanırım ben de onu deneyeceğim

Tabi ki olumlu düşün olumlu olsun çok geçerli bir kural. Ama biz bir şeyi çok düşünürken sürekli olumlu mu düşünüyoruz orası tartışılır çünkü sürekli bir beklentiye giriyoruz ve o gerçekleşmedikçe korku üretmeye başlıyoruz ki evrendeki en çabuk gerçekleşen enerji korku enerjisi. En güçlüsü korku sonra sevgi Aslında demek istediğim akışa bırakmak. Biz sürekli düşünerek akışa müdahale etmiş oluyoruz bir yerde. Bu başlığa yorum yapan herkes için söylüyorum bunu kendim de buna dahil mesela çok fal baktırıyoruz birisi olumsuz bir yorum yapıyor diğer olumlu yorum yapanların vadesi geçince acaba olmayacak mı endişesine kapılıyoruz. Enerjiyi kesmek olumsuz düşünceyi kesmekle alakalı zaten. Yoksa birini hiç düşünmemek imkansız düşündüğümüz zaman da sizin de dediğiniz gibi olumlu bir şekilde düşünmek gerek. Enerji vampirliği diye bir kavram var hiç duydunuz mu bilmiyorum ama biz korku geliştirdikçe Veya biriyle yaşadığımız olumsuz şeyler aklımıza geldikçe bizim enerjimizi çekmiş oluyor karşı taraf. Aslında düşünceyi erteleme kısmında da bahsetmek istediğim bu. Karşı tarafa enerji yollamamak . İnsanların bir çoğu mesela acaba onu hiç düşünmesem telepatik bağımı koparmış mı olurum diye korkuya kapılıp düşünmeyi kendisi seçiyor. Zaten bir şeyin olacağı varsa oluyor akışa bırakınca daha hızlı oluyor sadece bunu demek istemiştim yine de aklımıza getirdiğimizde olumlu düşünmek daha doğru bir tercih tabi

Yıllardır fal baktırmıyordum çünkü fazla bakıldığında enerjinin ters teptiğine inanıyorum. 6 sene önce Bodrum'da bir medyuma baktırmıştık arkadaşımla ve kadın ne dediyse birebir çıkmıştı fakat biz bunu yıllar sonra farkettik çünkü fal baktırdıktan sonra üzerinde hiç durmadık, fala inanma falsız da kalma hesabı. Geçen gün yine aynı arkadaşım gel falsepetine baktıralım deyince iyi tamam dedim. İkimiz de aynı kişilere baktırdık, tarot için Senanur'u seçtik ve beklediğimizden iyi çıktı, kadının enerjisi güzel geldi bize. Kahve fallarını Derin Hisler ve Asu Çiftçiye baktırdık, Derin Hisler lafı çok dolandırıp durdu, bazı sorulara cevap bile vermedi ancak biz sorunca belli belirsiz birşeyler cevapladı,kişilik analizleri iyiydi hakkını yemeyeyim. Asu Çiftçi fena değildi, sorulara net cevaplar aldık, analizleri güzeldi. Arkadaşım hamilelik düşünüyor ve hepsi de bu sene yaz gelmeden önce olacağını söyledi. Merakla bekliyoruz. Umarım size de fikir olmuştur kızlar ama gerçekten meraktan çatlamadığınız sürece yılda 2-3 defadan fazla fal baktırmayın, enerji denilen şey çok fena tepebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…