- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.781
Hadi bi delilik yapıp biz atalım mesajları kızlar şu an böyle bir delilik yapmak geliyor içimden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu saate kadar beklediği mesajı alan var mı? Mesaj gelirse saat kaç gibi gelir kızlar?
Hadi bi delilik yapıp biz atalım mesajları kızlar şu an böyle bir delilik yapmak geliyor içimden
Beklemediğin kişiden mi geldi?Mesaj geldi ama beklediğim adamdan değil
Beklemediğin kişiden mi geldi?
Belki de hayırlısı budurEvet canım hemde hiç beklemediğimden
Belki de hayırlısı budur
gelmedi vallahi tatlar cok kacik.. asiri bi yasama sevincim gitti benim yaGünaydın, kimsenin beklediği kişiden beklediği mesaj gelmedi anlaşılan. Hayırlısı olsun bakalım kızlar
Tadınız kaçmasın bence, hayal kırıklığınızı anlıyorum ama hiç bir adam yaşama sevincinin hepten kaybolmasına değmez inanın. Beklediğimiz adamların bir çoğu yanımızdayken de öyle süper ötesi bir mutluluk yaşatmamışlardır diye düşünüyorum. En azından benim durumum böyleydi. Söz ettiğim kişiden mesaj gelmedi ama çok uzun zamandır hiç görmediğim ve konuşmadığım iki arkadaşım mesaj attılar, iyi ki varsın diyerek. Onlar sayesinde benim de yılım güzel başladıAma bu telefon isini sevmedim ben biraz kaziklama gibi oluyo.
gelmedi vallahi tatlar cok kacik.. asiri bi yasama sevincim gitti benim ya
Ne guzel demissiniz :) dua etmekten ve dua almaktan baskaTadınız kaçmasın bence, hayal kırıklığınızı anlıyorum ama hiç bir adam yaşama sevincinin hepten kaybolmasına değmez inanın. Beklediğimiz adamların bir çoğu yanımızdayken de öyle süper ötesi bir mutluluk yaşatmamışlardır diye düşünüyorum. En azından benim durumum böyleydi. Söz ettiğim kişiden mesaj gelmedi ama çok uzun zamandır hiç görmediğim ve konuşmadığım iki arkadaşım mesaj attılar, iyi ki varsın diyerek. Onlar sayesinde benim de yılım güzel başladı
Siz umudunuzu, keyfinizi kaybetmemeye bakın o zaman illa ki iyi insanlar yanınızda olur. Çok mu Polyanna oldu bilmiyorum ama içimden bunları yazmak geldi bugün. Bu arada yaşadığım saçma sapan bir sürü akıl almaz terslikten ve tatsız dönemlerden sonra 1 Kasım 2019 itibariyle fal defterini kapadım. Dua etmekten ve dua almaktan başka çıkar yol yok bence bizim için Herkese tekrardan mutlu yıllar
Karşı taraf da o mesajı beklemiştir muhakkak, siz de bunu hissedersiniz zaten. Ben de geçmişte böyle düşünerek gururumu bırakıp adımlar atmıştım karşımdaki kişiye. Ve çok klasik olacak ama inanın o noktada her şey ters tepiyor. Gururları gereksiz şekilde okşanıyor, havalanıyorlar ve bu sefer siz suçlu ya da ezik kişi durumuna düşüyorsunuz. Aranızdaki soğukluk veya kötü iletişim daha da kötü bir seviyeye taşınıyor. Eskiden bunu diyenlere inanmazdım ama kendim de en tatsız şekilde tecrübe ettim maalesef. Bir taraf uğraşacaksa bu erkek olmalı bence, tabii eğer biz dev bir kabahat işlemediysekNe guzel demissiniz :) dua etmekten ve dua almaktan baska
Cikar yol yok gercekten.. ama oyle kapildim oyle bi sey duymaya ihtiyacim var ki cok uzucu.
her sey cok taze belki de o yuzden o mesaji cok bekledim ki onun da bekledigini biliyorum. Ama atmam. Sadece hepimizin hakkinda cidden hayirlisi olsun. Hepimizin yuzleri gulsun. Hep burda guzel haberler paylasalim♥