Fal Sepeti Deneyimleri

Aynisini yasadim.. ben de askta gurur yoktur kafasindaydim yani o yazmis aramis dusunmezdim. Zaten hatali bendim iliskide yani cok gereksiz baskici,huzursuzluk cikaran birine donustum. Hani a dese altindan bi sey cikariyordum ki iliski boyunca cok sukur hicbir seye rastlamadim kendisi de duzgun biri. Ama benim gecmis iliskim kotu oldugu icin paranoyak oldum o yuzden de bu iliskide sacmaladim alttan aldi aldi ama
Adam da patladi. O yuzden sonra ben ozur diledim ben yazdim ve dediginiz gibi ne kadar asik olurlarsa olsunlar erkekler egolari oksaniyor ve bambaska birine donusuyolar biz yazinca . Dev hatalar olmadikca onlardan beklemek lazim. Dediginiz gibi.
kiymetsiz oluyoruz boyle olunca cunku.
mutluluktan agladigimiz
Gunler hepimize yakindir insallah Ben 2020 icin guzel hissediyorum ..

Hangi mesaj gormuyor muyum bende mi sorun hemen yardimci olalim yoksa hepimiz kendimizi ruh sinir hastanelerjnde bulucaz
Bu mesajımdan bahsetmiştim. Alıntılamayı unutmuşum

Bu mesajımdan bahsetmiştim. Alıntılamayı unutmuşum
Bence bi zulal sen deneyebilirsin bi kere baktirdim tutarliydi kisi analizinde,simdiki anda. Bi de gorusme olcak demisti ben sormustum gorusme var mi diye. Dedigi gibi gorustuk. Iki uc gune demisti biz de gorustuk. Ama simdi size tutmazsa kotu hissederim sadece tecrubem
Bu yonde. Ikinciyi baktirmak istedim ama
Online olmadi
Onun disinda coguna ben de baktirdim sizinkilerden. Alex zaten hepimiz seviyoruz mantikli biri lal e haziranda baktirmisim kisi analizi de cok tutmuyordu. Gelecek de olmadi. Agustos sonu barisma demis ama biz hic konusmadik bile o donemlerde. Talia deneyin dicem ama ben de daha yeni baktirdim telefnda . Yani 10 dk cok hizli geciyor kredi bitiyor 45 tl veriyosunuz ama
Verim alamiyosunuz. Talia ani ve kisi analizini bilmisti. Tam vade verecekken sure doldu. Yine gel dedi hemen ama yani bi 45 daha veremezdim. O yuzden telefonla bakimi cok uygun bulmadim ben. Melek kaRa’ya da yazin baktirdim o da cikmadi. Melisa zaten gecen yazdim bizim enerjimiz tutmadi malum daha iliskimin seviyesini sormustu. Yorumcu zeus da aynen bende kisi analizi ve simdi bile tutmadi. Senanur tan iyiydi analiz vs. ama bu hafta gorusur konusursunuz demisti olmadi. Ama vade yaniltabilir. Oylum genc promosyonumu almisti begenmstim o esnada ama yine dinlemem lazim. Utku da ayni sekilde.
didar evreni ben begenmisim yani 3-4 kere atmism ona hatta arkafasimi gazladim o da atti. Ikimizin de efsane yorumladi ani ve karsidaki kisiyi. Arkadasiminki mesela gercekten ise yaramaz bi adam ama kopamiyo arkadasim. Onun oyle bi adam oldugunu bildi. Benimkinde de benim tripli oldugumu bildi baya iyiydi sok olmustuk. Hatta dedigi ufak capli iki uc sey de oldu. Ya ozgur can da yazin promosyonumu almisti ben o konusurken seksen kere ruhumu teslim ettim anlayamadim konusmasini. Gecen tekrar dinledim cok zor oldu ama cok tutmamis. Simdilik boyle benim tecrubelerim

️ 02.01.2020 tarihinde baktırdığım fal;

Anette Claire: Tuttuğumu kopardığımı, hırslı bir kız olduğumu, anaç tarafımın baskın olduğunu, hislerimin çok kuvvetli olduğunu, en büyük tarafımın merhamet olduğunu söyleyerek ya hep ya hiç yani ya siyah ya beyaz prensibinde olduğumu ekledi. Normalde sabırlı olduğumu fakat bir şeyler kafamı karıştırdığında canımın çok sıkıldığını söyledi. Mükemmeliyetçi olduğumu, herhangi bir durum olduğunda benim ortalığı toparladığımı, insanları bir araya getirdiğimi, sinirlendiğim zaman çileden çıktığımı ve genel olarak arkadaşlık ilişkileri de dahil olmak üzere kırılan tarafın her zaman ben olduğunu bu yüzden herkesi ölçülü sevmem gerektiğini söyledi. İş konusundaki sorunları anlayabilmem için 1,5 ayımın olduğunu söyledi. Sorduğum kişinin benden gerçekten hoşlandığını fakat kendisini geri çektiğini, olayları ağırdan aldığını, adımlarının ağır olduğunu, bu kişiyi beklememem gerektiğini ve bu kişiden tüm enerjimi çekmem gerektiğini söyledi. Kalp ve mide çakralarımda sorun olduğunu ekledi.

02.01.2020 tarihinde baktırdığım fal;

Zülal Şen (2): Kafamdaki soruları cevaplandıramadığımı, zor bir süreçte olduğumu fakat 1 ay içerisinde hem sorduğum kişiyle ilişkiye başlayacağımızı hem de iş kapılarının açılacağını söyledi. Hanemize gelen yatırım amaçlı kullanılacak toplu bir paranın olduğunu, bilinçaltımın karmakarışık olduğunu söyledi. Sorduğum kişinin kafasında soru işaretlerinin olduğunu fakat 2 hafta içerisinde bu ilişki için hareket ve aydınlanma sürecine geçilerek 1 ay sonra tamamen ilişkimiz başladı diyebileceğimizi söyledi. Sorduğum kişiyle en az 3 gün, en fazla 3 hafta içerisinde bir buluşmamız olacakmış. Bu kişiyle bir tatil planı yapıp muhakkak bu tatile çıkacağımızı, bu kişinin net olarak bana karşı güzel duygulara düştüğünü ve beni çok beğendiğini söyledi.

Mükemmel bir sabah... Zülal Şen ve Anette Claire isimli yorumcuları gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Anette Claire sorduğum kişi için olumsuz konuşsa da resmen beni tarif etti ve hayranlıkla dinledim. Kendisi hakkında çözemediğim fakat hissettiğim bir şey var... Zülal Şen ise beni çok mutlu etti ve kendisine gönül rahatlığıyla inanıyorum. Çünkü ilk falında Eylül ve Ekim aylarında ufak gelişmeler var fakat ilişkiye şimdilik başlamıyorsunuz demişti, öyle de olmuştu. Umarım Zülal Şen’in bu güzel yorumlarını yaşarım. Ama bir yandan diğer fal yorumu aklımdaki soru işaretlerine bir yenisini daha ekledi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…