- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.801
Aynisini yasadim.. ben de askta gurur yoktur kafasindaydim yani o yazmis aramis dusunmezdim. Zaten hatali bendim iliskide yani cok gereksiz baskici,huzursuzluk cikaran birine donustum. Hani a dese altindan bi sey cikariyordum ki iliski boyunca cok sukur hicbir seye rastlamadim kendisi de duzgun biri. Ama benim gecmis iliskim kotu oldugu icin paranoyak oldum o yuzden de bu iliskide sacmaladim alttan aldi aldi amaKarşı taraf da o mesajı beklemiştir muhakkak, siz de bunu hissedersiniz zaten. Ben de geçmişte böyle düşünerek gururumu bırakıp adımlar atmıştım karşımdaki kişiye. Ve çok klasik olacak ama inanın o noktada her şey ters tepiyor. Gururları gereksiz şekilde okşanıyor, havalanıyorlar ve bu sefer siz suçlu ya da ezik kişi durumuna düşüyorsunuz. Aranızdaki soğukluk veya kötü iletişim daha da kötü bir seviyeye taşınıyor. Eskiden bunu diyenlere inanmazdım ama kendim de en tatsız şekilde tecrübe ettim maalesef. Bir taraf uğraşacaksa bu erkek olmalı bence, tabii eğer biz dev bir kabahat işlemediysek
Uğruna çabalayıp ter dökmedikleri ilişkilere değer de vermiyor erkekler. Ben de kendimi zor tutuyorum bazen, mesajla da olsa varlığını hissetmeyi çok istiyorum. Ama kendime söz verdim artık dik duracağım, ilişkilerimde tavrımı değiştirmezsem tekrar tekrar aynı kötü neticeleri yaşamak zorunda kalırım çünkü.
Güzel haberler duymak, güzel günler görmek dileğiyle
Hangi mesajŞu mesajıma yorum yapar mısınız rica etsemm cidden kafayı yemek üzereyim artıkacaba hangisi daha tutarlı hangisi olur hangisi olmaz diye düşünüyorum sürekli
Ayni benim 6 ay onceki halimsin gunde kac fal atiyorsunDidar evren neden sevilmiyor? Cikmiyor mu kizlar fallari ?
OfAyni benim 6 ay onceki halimsin gunde kac fal atiyorsun
Hangi mesajgormuyor muyum bende mi sorun hemen yardimci olalim yoksa hepimiz kendimizi ruh sinir hastanelerjnde bulucaz
Bu mesajımdan bahsetmiştim. Alıntılamayı unutmuşumSon 1-2 haftadır baktırdığım falcılar; Melek Kara, Oylum Genç, Senanur Tan, Buğra, Utku İnanç, Kahin Kraliçe, Lal Akın, Yorumcu Zeus, Derin Hisler, Özgür Can, Alex, Fulya Nas, Çiğdem Atlı, Sevgi Derman, Valentina Wolf, Melisa Donukuk, Didar Evren. Neredeyse hepsini denemişimoylum, kahin kraliçe, valentina hediye fallardan çıkanlar bu arada onlara bilerek atmadım. Bunlar dışında önerebileceğiniz kim var? Çünkü tam olarak tatmin olamadım oylum, lal, derin hisler, sevgi, kahin kraliçe olumsuz konuştular bu kadar falcının dediği çıkmaz, şansıma bunların söyledikleri çıkar diye korkuyorum emin olamadığım için sanki denemem gereken başkaları da varmış gibi hissediyorum
Bence bi zulal sen deneyebilirsin bi kere baktirdim tutarliydi kisi analizinde,simdiki anda. Bi de gorusme olcak demisti ben sormustum gorusme var mi diye. Dedigi gibi gorustuk. Iki uc gune demisti biz de gorustuk. Ama simdi size tutmazsa kotu hissederim sadece tecrubemBu mesajımdan bahsetmiştim. Alıntılamayı unutmuşum
Atamadigin içinde krizlere girmissindir kesin senOfvallahi gunde iki atiyodum.. dun ve bugun daha kimseye atamadim acikcasiiiii
EvetAtamadigin içinde krizlere girmissindir kesin sen
Ay umarim duzgunce bakarHediye falım vardı, Nisan Yıldız almış bakalım hüsrana uğramam inşallah dua edin bana, boşa gitmesin
En azindan bekletmemis kibar birisii. En sevmedigim online oluyolar ama donmuyolar. Mesela ece katre. Gece online diye atiyorum ertesi gun oglene kadar bile donus yok. Ama fali guzeldiİade etmiş acil işi çıktığından dolayı. Bakalım kim alacak bu sefer.