Fal Sepeti Deneyimleri

Ben 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistim 😂😂 Geçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil:halay:
Hahaha yaaa demeyin oyle once olumlu dusunelim valla ben buna cok inaniyorum . Olumlu olunca her sey oluyor. Basaramiyorum surekli bunu ama bi yapsak :)
Alex bana da siz hep konusursunuz kopmazsiniz ama onemli olan konusmada dik durman demisti. Ben de cok yumusak bi insanim ya hemen yumusuyorum

Ben 3 sene önce eskisi için atmıştım alex'e daha onun falı kadar olumsuz fal daha kimse bakmamıştır bana. Dediği gibide olumsuz olmuştu herşey.Falda sen hep böyle şeyler yasiyacaksin bahtsizsin bu konularda gibi konusmustu. Oturdum adamın gelmedigine degilde ben neden bahtsizim diye aglamistim 😂😂 Geçenlerde attim fal iş için. Hani adettendir birde aşk için ileride karşıma biri cikacak mi ne olacak diyede sordum. Bana senin aşk hayatım 3 ayda 5 ayda 1 senede düzelecek gibi değil demişti. Ben adama hak veriyorum artık gerçekten pek iç acici degil:halay:
Alex karakter analizinde çok iyi olduğu için sorduğumuz olaylara nasıl tepkiler verebileceğimizi ön görerekte yorum yapıyor bence biraz. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu konuda çok iyi. Bana bugüne kadar kendime bile itiraf edemediğim bir huyumdan bahsetti mesela 😂 o söyledikten sonra evet ben böyleyim ve bu olay karşısında böyle bir tepki veririm diye kendi kendime itirafta bulundum 😂

Aklima sey geldi neden bahtsizim diye agladim diyince siz.. ortaokuldaydim iste 10-11 yaslarindayim annemin tanidigi su fali bakiyodu bana da bakmisti sen 28 yasinda mantik evliligi yapicaksin demisti. Neden asik olamicak miyim ben diye aglamistim😂😂😂😂😂

Hahaha yaaa demeyin oyle once olumlu dusunelim valla ben buna cok inaniyorum . Olumlu olunca her sey oluyor. Basaramiyorum surekli bunu ama bi yapsak :)
Alex bana da siz hep konusursunuz kopmazsiniz ama onemli olan konusmada dik durman demisti. Ben de cok yumusak bi insanim ya hemen yumusuyorum
Buğra ve Alex bana ikisi de mesajın gelmesi için senin bundan tamamen kopman gerekiyor, asla düşünmemen başka şeylerle oyalanman gerekiyor dediler. Ama ikisi de bir gelecek yok dediler. Hatta Alex, zaten bir gelecek olmadığının farkındasın bu konuda beklentin de yok senin, dedi ilk defa biri bunu söyledi ve gerçekten de öyle

Alex karakter analizinde çok iyi olduğu için sorduğumuz olaylara nasıl tepkiler verebileceğimizi ön görerekte yorum yapıyor bence biraz. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu konuda çok iyi. Bana bugüne kadar kendime bile itiraf edemediğim bir huyumdan bahsetti mesela 😂 o söyledikten sonra evet ben böyleyim ve bu olay karşısında böyle bir tepki veririm diye kendi kendime itirafta bulundum 😂
Evet ya o konuda cok iyi bana da biraz daha ozguvenli ol dik dur dedi 😂 ama dedigim gibi soz konusu ask olunca elim ayagim gidiyo salak gibi

Buğra ve Alex bana ikisi de mesajın gelmesi için senin bundan tamamen kopman gerekiyor, asla düşünmemen başka şeylerle oyalanman gerekiyor dediler. Ama ikisi de bir gelecek yok dediler. Hatta Alex, zaten bir gelecek olmadığının farkındasın bu konuda beklentin de yok senin, dedi ilk defa biri bunu söyledi ve gerçekten de öyle
Bugra ya iki kere baktirmistim yazin ama dedikleri cikmadi bana :KK43:
O esnada cok begenmistim. Gecen gun dinledim ve olmamis.. alex hepimizin dedigi gibi cok zeki ve mantikli yorumlar yapiyor bizleri de soru tarzimizdan bile cozuyor akilci yorumlar yaptigi icin seviyoruz. Gercekleri soyluyor pat pat 😂 misrli talia ilk kez baktirdm telefonda ama telfon isini sevmedim vadeye sira geldigi an kapandi yeniden gel istersen dedi ama 45 45 verip yeniden yeniden gidnce iyice batarim

Zulal sen online oldu son falimi baktirip bikac ay ara verecektim. Kahvemi yaptim. Zulal sen cevrimdisi oldu😂😂😂 aksam ece katreye fal atmistim ama online olmasina ragmen bu saate kadar bakamdi
Iptal ettim o krediyle baktiricaktim ..

Ben 2 haftadır kendimi tutuyorum baktırmıyorum aslında artık hiç baktırmayıp verilen vadeleri bari beklesem iyi olacak.
Siz dediniz diye alexin bana baktığı falı dinledim gerçekten bana sadece akıl vermiş, soru sormuşum ona bile net bir cevap vermemiş sadece öğüt niteliğinde bir falmış (bu Arada sadece iş için baktırdıpım bir fal)

Size bir soru 5-6 gundur whatsapa girmiyorum son gorulmem acik. Merak uyandirir mi sizce? Yoksa mutlu yillar dileyecekse bile son gorulmeyi gorunce vazmi gecer😂😂😂
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ben de bu gece bir kişiden mutlu yıllar mesajı bekliyorum. İnşallah söz konusu kişi vazgeçmez de o mesajı alırsınız demeye geldim 🤗 ve umarım ben de alırım da artık kalbimin sızısı diner. Buraya yazan canı sıkkın, üzgün olan herkes için dua edeceğim, siz de lütfen bana edin. Hepimize mutlu ve inşallah falsız yıllar 💌❤️💖❣️

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ben de bu gece bir kişiden mutlu yıllar mesajı bekliyorum. İnşallah söz konusu kişi vazgeçmez de o mesajı alırsınız demeye geldim 🤗 ve umarım ben de alırım da artık kalbimin sızısı diner. Buraya yazan canı sıkkın, üzgün olan herkes için dua edeceğim, siz de lütfen bana edin. Hepimize mutlu ve inşallah falsız yıllar 💌💖
Yaaa insallah o mesaji bekleyen hepimiz aliriz😍♥️♥️♥️ Dualarim hepimizle kizlar

⭐️ 31.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Zeliş Can (3): Şu anda çok karamsar olduğumu, boş yere tedirginlik yapmamam gerektiğini, her şeyin çabuk olmasını istediğimi ve mutluluğu çok istediğimi söyledi. Hayatımda güzel gelişmelerin olacağını, mutluluğu ve huzuru bulacağımı, bu dönemde kısmetimin çok açık olduğunu söyledi. Sorduğum kişiyle şu an tanışma aşamasında olduğumuzu ve buluşmamızın olacağını söyledi. Sorduğum kişinin sıkıntıları ve problemleri varmış. Fakat benim bu süreçte umudumu kaybetmemem gerekiyormuş çünkü her şey yoluna girecekmiş. Sorduğum kişinin zor bir insan olduğunu söyledi. Engellerin tamamen ortadan kalkacağını, kafamdaki soru işaretlerin biteceğini söyledi. Genel olarak olumlu düşünmem gerektiğini, huzursuzluğa kapılmamam gerektiğini ve sabırsız olmamam gerektiğini söyledi. Çünkü ne düşünürsek o düşüncemizi yaşarmışız. Hislerimin güçlü olduğunu, 5 hafta içinde benim de bir şeyler yapmam gerektiğini ve sürekli Cennet duası okumam gerektiğini söyledi.

X