Fal Sepeti Deneyimleri

Bir de sorarken mesela nasil soruyorsunuz barisacak miyiz diye mi yoksa direk ask hayatim hakkinda fikir mi diyosunu
Ben net bir şekilde soruyordum. Mesela “beni düşünüyor mu? Mesaj atacak mı?” Böyle soruyorum ama ek olarak “eğer onunla bir şey olmayacaksa hayatıma yeni biri girecek mi? Aşk hayatım nasıl ilerleyecek?” Gibisinden. Ama artık daha çok iş ve aklıma takılan başka bir konu olduğu için onunla ilgili danışıyorum

Pek katılmıyorum, düşüncüler duygular yansısa benim fallarımın hepsinin olumsuz çıkması lazımdı. Hatta tam tersine attığım bütün kahve fallarına bir kere bile olumsuz yorum almadım

Tabiki orasi oyle ama ayni soruda birinde olumlu birinde olumsuz konusmustu hmm ama genel olarak anlik durum ve kisi analinizde begendim onuda belirteyim. Fallarima gelince her duydugum isme fal baktirdim diyebilirim sonuc hicbiride cikmadi diyebilirim vadeler genelde aralik sonuydu. Iste bir utku cok olumsuzdu birde zulalin kahve fali. Artik baktirmiyorum beklentimde yok bildilerse ikisi bildi iste

Yeşilçingene bakmış mıydı size acaba

Valla ben utku ve zülal ı beğeniyorum... gerisi benim için önemli değil talia alex nesibe melisa bunları hep denedim anlık enerjimi bildiler gelecekle ihtimal bile verilmedi
Utku zulal alex ve nesibeyi denedim. Utku surpriz yorumcu fallarimi almisti iki kez olumlu bakmisti ama bi daha dinlemem lazim. Zulal e ilk kez gecen hafta baktirdim bi seyleri bildi sanirim gelecekle ilgili. Yeniden atasim var. alex anda cok iyi ama gelecek icin net vade ya da bi sey demedigi icin insana kal
Geliyo. Nesibeye de yazin baktirmistim malesef tirt.. hicbir sey cikmamis ona gore baskasi olacakti suan. Ama ben hala ex e sirilsiklam :) zulal e yeniden mi atsam yoksa zeus mu denesem
Kararsizim simdi

Kesinlikle enerji isi fal ama bu kadar iyi olan birisi de iliski gecmisimi bilmeliydi. falda da yanildigi yer vardi . Bir de surekli arkadan horlama sesi geliyordu cok rahatsiz oldum. 50 tl me cok uzuluyorum
Bence de bilmeliler anlamiyorum en ufak birseyi bile bilemeyen gelecegi nasil yorumlayacak kim bilir.. bende gecen hafta melisaya atmistim ilk atisim bu arada, ben genelde soru kismina toz pembe olmasin gercekten gorduyseniz soyleyin vsvs yazarim, melisa o kadar ruhsuz yorgun bir sesle konusmus ki hem icim karardi hemde akilda kalan hicbirsey soylemedi. Benim sorularim tamamen gelecege yonelik bu arada is bulacak miyim vs gibi seyler, melisanin verdigi vadeler hep yeni yilin ikinci yarisindan sonra Zaten yakini bile bilemiyolar sen onu nasil bilebilirsin ben hic begenmedim. Bende 50 lirama yazik oldu demistim.. soru kisminda da sordugumda demiski siz toz pembe olmasin vs demissiniz bende boyle hislerimle yorumladim demis.. ve uslubunu da hos bulmadim.

Zaten daha fala baslamadan iliski gecmisimi sorunca butun hevesim kacti benim ama butun yorumlari o kadar iyiydi ki fal sepetinde dedim fali cok iyi olacak heralde.. ama nerdeee. Ayni dediginiz gibi bezmis bi ses tonu boyle dura dura bakiyo zaten hani zorla fal baktiriyomusum gjbi. Zaten arkadan gelen horlama sesi hem rahatsiz etti hem korktum acikcasi yani sanki tovbe estafurullah uc harfli nefes veriyo gibi. Gece gece gerildim yaa dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…