Fal Sepeti Deneyimleri

Zülal şen bana baktığı ilk falda çok iyiydi ama ikinci falı pespembe bir tabloydu. Melisa da pembeydi ama ikisi arasında sanırım zülal derim
Zulal sen in ilk fali ve ikinci falinda benimde farkliydi ilk falinda olumsuzken ikinci fali olumluydu biri kahve biri katinaydi ama degismemesi gerekirdi galiba

Zulal sen in ilk fali ve ikinci falinda benimde farkliydi ilk falinda olumsuzken ikinci fali olumluydu biri kahve biri katinaydi ama degismemesi gerekirdi galiba

kahve ile katina ama farklı değil mi canım benim..katina da aşk ve ilişkiler üzerine net şeyler yorumlanabilirken kahvede daha genel yorumlar olabiliyor..çünkü benim devamlı fal attıklarım bana öyle demişlerdi aşk üzerine ise katina veya tarot ile gel ki vadeleri vs görebilelim diyenler olmuştu ben de öyle yapıyorum ama tabi tercih senin..sadece paylaşmak istedim

Alex gerçekten anlık durum değerlendirmesinde çok iyi

O ara baktirdigimda resmen eşimin ağzından duyduğum cumleleri söyleyip o işler öyle olmuyor demişti

Ama gelecek patladı tutmadı

Peki memnun kaldiginiz kim var
Yani yukariya da yazdim hep yaziyorum ; en cok Zeus ve Buğra .Sadece karakter tahlili ve yol göstericilik icin Kesinlikle Alex.Uzatmadan yazayim,Bunlarin disinda diger pahali ve ucuz burda adi gecen yorumcularin nerdeyse hepsine baktirdim.Eleğimden gecirdiklerim sadece bunlar..

Zeus dediginiz yorumcu zeus mu? Fal sepetinde suan zeus olarak o var sadece

Ben kahve atarken tereddütte kalıyorum hep. Çünkü kahve falına düşüncelerimizin, duygularımızın yansıdığını düşünüyorum. Falcılarda oradaki bizim düşüncelerimize göre evet doğru hissediyorsun veya hissetmiyorsun diyormuş gibi geliyor. Bunu yanlış hatırlamıyorsam uyumsuz ya da banuyılmaz da söylemişti sanki. Yani sadece öylesine bir düşünce benimki emin değilim bu düşüncemden

Olabilir aslinda evet ya.. bende de sey oluyo burda kart secerken cok hissedemiyomus gibi hissediyorum hani yuzyuze bakarken kartlara dokunuyorum ediyorum ya burda boyle cok soyut geliyo. Aslinda hisleri olana her turlu fal bahane :) instagram falcilarindna denediginiz oldu mu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…