-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.621
Zulal sen in ilk fali ve ikinci falinda benimde farkliydi ilk falinda olumsuzken ikinci fali olumluydu biri kahve biri katinaydi ama degismemesi gerekirdi galibaZülal şen bana baktığı ilk falda çok iyiydi ama ikinci falı pespembe bir tabloydu. Melisa da pembeydi ama ikisi arasında sanırım zülal derim
Zulal sen in ilk fali ve ikinci falinda benimde farkliydi ilk falinda olumsuzken ikinci fali olumluydu biri kahve biri katinaydi ama degismemesi gerekirdi galiba
Bi çok falcidan bahsetti oDun baya eskilere gidip okudum obsessivebuddy bi falcidan bahsetmis hepsi cikiyo demis ama sonra soylememis. Kim oldugunu bilen var mi falcinin
Sey demis ya bi tane var her dedigi cikti ama soylemicem yigilma olmasin diyeBi çok falcidan bahsetti o
Ben hic baktirmadim ama cikiyor muymus dedikleriPeki çiğdem atlı kahvede mi daha iyi yoksa tarotta mı?
Ben bi kez baktirmistim gecen sene. cok alakasiz seyler söylemisti .vadesi zaten tutmadi cunku dedikleri hem mantiksizdi hem de olmadi.Peki çiğdem atlı kahvede mi daha iyi yoksa tarotta mı?
Peki memnun kaldiginiz kim varBen bi kez baktirmistim gecen sene. cok alakasiz seyler söylemisti .vadesi zaten tutmadi cunku dedikleri hem mantiksizdi hem de olmadi.
Tarot attım ben. Direkt sorularımı detaylı olarak yanıtlamış ekstra yorum yapmadığı için ben alakasızdı diyemiyorum ama sanki sadece kartları yorumlamış gibi de geldi, bilemiyorumBen bi kez baktirmistim gecen sene. cok alakasiz seyler söylemisti .vadesi zaten tutmadi cunku dedikleri hem mantiksizdi hem de olmadi.
Yani yukariya da yazdim hep yaziyorum ; en cok Zeus ve Buğra .Sadece karakter tahlili ve yol göstericilik icin Kesinlikle Alex.Uzatmadan yazayim,Bunlarin disinda diger pahali ve ucuz burda adi gecen yorumcularin nerdeyse hepsine baktirdim.Eleğimden gecirdiklerim sadece bunlar..Peki memnun kaldiginiz kim var
Zeus dediginiz yorumcu zeus mu? Fal sepetinde suan zeus olarak o var sadeceYani yukariya da yazdim hep yaziyorum ; en cok Zeus ve Buğra .Sadece karakter tahlili ve yol göstericilik icin Kesinlikle Alex.Uzatmadan yazayim,Bunlarin disinda diger pahali ve ucuz burda adi gecen yorumcularin nerdeyse hepsine baktirdim.Eleğimden gecirdiklerim sadece bunlar..
EvetZeus dediginiz yorumcu zeus mu? Fal sepetinde suan zeus olarak o var sadece
Tesekkur ederim onu denememistim denicem simdi kapattim kahvemi :)
Olabilir aslinda evet ya.. bende de sey oluyo burda kart secerken cok hissedemiyomus gibi hissediyorum hani yuzyuze bakarken kartlara dokunuyorum ediyorum ya burda boyle cok soyut geliyo. Aslinda hisleri olana her turlu fal bahane :) instagram falcilarindna denediginiz oldu mu hicBen kahve atarken tereddütte kalıyorum hep. Çünkü kahve falına düşüncelerimizin, duygularımızın yansıdığını düşünüyorum. Falcılarda oradaki bizim düşüncelerimize göre evet doğru hissediyorsun veya hissetmiyorsun diyormuş gibi geliyor. Bunu yanlış hatırlamıyorsam uyumsuz ya da banuyılmaz da söylemişti sanki. Yani sadece öylesine bir düşünce benimki emin değilim bu düşüncemden