- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.581
Ben de yazin baktirmistim nesibeye benim hicnir seyimi bilememis meselA .. bi de cok pahaliValla iş ile ilgili son zamanlarda atmadım hiç. Nesibe’ye atsam diye düşünüyorum özel hayatla ilgili bir konuyu tarihiyle bilmiş işte nasıl olur bilemedim ama :)
Aaa sizin neden olmadi hosteslik bende o konuda baktirmak istiyodum olumlu mu olumsuz mu olcak diyeHosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
Nakta biliyor birde o da ortalık çok karışık demişti ki öyle.
Birde Talia ocağa kadar çözülmeş demişti. Hala sonuca gelemedik
o zaman yakında bu falsepeti de binnaz gibi 1500 1000leri gösterir gbi geldi banafalsepeti ne bir girdim, 240 kredi gözüküyor hesabımda . nasıl yani dedim okadar kredim var, nasıl hatırlamam :)
maalesef yokmuş :/
sonradan fal baktırmaya girince gördümki bütün falcıların fiyatını krediye çevirip 10 la çarpmışlar :)
yani benim hala 24 liralık kredim varmış
yeni falcılardan birine gönderdim bende , hayırlsıı bakalım
o zaman yakında bu falsepeti de binnaz gibi 1500 1000leri gösterir gbi geldi bana
Dövmem vardı benim orada takıldım tek. Sizin öyle bir şey yoksa içinizi rahat tutunAaa sizin neden olmadi hosteslik bende o konuda baktirmak istiyodum olumlu mu olumsuz mu olcak diye
Mobil ödeme artık olmuyor mu?bilemiyorum ki neden böyle birşeye geçtiler.
fiyatlarda, paketlerde hiçbirşeyde değişiklik yok aslında. yine aynı para herşey, sadece para yerine kredi var artık
Benim yok ama ikinci merkezdeki ingilizce sinavinda 3. Partin ortasinda sistem kapandi 4 ve ustlerini cagiriyolar sanirim yada en son bizi cagirirlar bilemiyorum onun icin atmak istiyodum olumsuz mailde gelmedi daha ama bilemiyorumDövmem vardı benim orada takıldım tek. Sizin öyle bir şey yoksa içinizi rahat tutun
Ben de katıldım part 4 sonunda kapandı mülakatlara da girdim henüz mail yok.Benim yok ama ikinci merkezdeki ingilizce sinavinda 3. Partin ortasinda sistem kapandi 4 ve ustlerini cagiriyolar sanirim yada en son bizi cagirirlar bilemiyorum onun icin atmak istiyodum olumsuz mailde gelmedi daha ama bilemiyorum
mobil ödeme oluyor hala o konuda bir değişiklik yok gördüğüm kadarıylaMobil ödeme artık olmuyor mu?
Ben baktırdınızmobil ödeme oluyor hala o konuda bir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla
bu arada yenilerden Sezen Yıldız a baktıran var mı hiç ? ben denedim iyi gibi geldi ama eminde olamadım açıkçası.
Daha kimseye mulakat sonucu gitmemis sanirim olumlu olur insallah sizinki:) ben elenmis olabilirimBen de katıldım part 4 sonunda kapandı mülakatlara da girdim henüz mail yok.
mobil ödeme oluyor hala o konuda bir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla
bu arada yenilerden Sezen Yıldız a baktıran var mı hiç ? ben denedim iyi gibi geldi ama eminde olamadım açıkçası.
Falcılar olumlu konuştular ama bakalım :)Daha kimseye mulakat sonucu gitmemis sanirim olumlu olur insallah sizinki:) ben elenmis olabilirimmerkezisinava yeni girdim ama mulakat maili gelir mi bilmiyorum bana
Her şeyin bir çözümü vardır, üzülme. Biliyorum söylemek kolay ama inan zaman her şeyin ilacı... Dertleşmek istersen mesaj atman yeterliArkadaslar ben hic iyi degilim cok aci cekiyorum.. delirecek gibiyim artik.. kendi ellerimle triplerjmle bana verilen son sansi mahvettim
Burdaki büyük cogunluk o donemden gecmistir inanki zamanla geciyor bene hergun fal baktiriyordum aylik bin tlden fazla fala para yatiriyordum sanki o ruh halinden asla cikamiycam gibi hissediyordum gecti ama sabir ve zamanArkadaslar ben hic iyi degilim cok aci cekiyorum.. delirecek gibiyim artik.. kendi ellerimle triplerjmle bana verilen son sansi mahvettim