- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.561
Peki dedikleri cikti mi? Bir de yazili da uzun mu bakiyor?Canım ben ona yazılı daha evvel baktırmıştım bir kere arkadaşım da ona sürekli baktırıyor çünkü hem yazılı hem sesli olarak. Bana kopya gelmedi en azından arkadaşımın ki ile karşılaştırma imkanım oldu. Bunun yorumcuyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence dene derim ama sen bilirsin tabi
Aslında sesli bakıyor ben geçen hafta sesli baktırmıştım ama senanur’un kopyala yapıştır yapacak biri olduğunu düşünmüyorum.senanur tan sadece yazili bakiyor. Denemek istiyordum aslinda. Ama hic yazili baktirmadim kopyala yapistir olayindan korktugum icin. Sesli daha guvenilir geliyor. Yazili hakkinda ne dusunuyorsunuz
Deneyecegim o zaman ama sesliyi acsa keske suan yazili sadece sisteme sordum simdiAslında sesli bakıyor ben geçen hafta sesli baktırmıştım ama senanur’un kopyala yapıştır yapacak biri olduğunu düşünmüyorum.
İletişime yazın onlar dosya halinde gönderebiliyor ,Fal sepetinde eski fallar siliniyor mu? Eskiden baktırdığım falları dinlemek için açmaya çalıştım ama maalesef açılmıyor
Ben işi zülale sordum ama ancak bir hafta sonra biraz belli olurKızlar en son bir buçuk ay önce fal baktırmışım o da promosyonmuş. Telwede de 1 ay önce uyumsuza atmışım. Bu kadar zamandır fal baktırmıyorum. Sadece işle ilgili baktırmak istiyorum ama fal sepeti ve telwede yok böyle biri sanırım. Var mı tavsiyeniz?
Sorduğunuz şey aşk ile mi ilgiliydi, özel değilse biraz detay verebilir misiniz?Nesibe bana tarihiyle bilmiş sorduğum önemli bir şeyi. Ağustosun 21’ine kadar demiş 12’sinde olmuştu. İş konusunda atmayı düşünmüyor değilim açıkçası
Aşk ile ilgiliydi. O tarihe kadar tamamen bağ kopacak demişti en geç öyle de olmuş şimdi tarihlere baktığımda.Sorduğunuz şey aşk ile mi ilgiliydi, özel değilse biraz detay verebilir misiniz?
Hayret, Nesibe’nin olumsuz konuştuğu da olur muymuş? Bana hiç olmayacak bir işle ilgili son derece olumlu konuşmuştu aylar boyunca.Aşk ile ilgiliydi. O tarihe kadar tamamen bağ kopacak demişti en geç öyle de olmuş şimdi tarihlere baktığımda.
Hayret, Nesibe’nin olumsuz konuştuğu da olur muymuş? Bana hiç olmayacak bir işle ilgili son derece olumlu konuşmuştu aylar boyunca.
Olumsuz değildi aslında bana dediği yani benim için olumluydu :)Hayret, Nesibe’nin olumsuz konuştuğu da olur muymuş? Bana hiç olmayacak bir işle ilgili son derece olumlu konuşmuştu aylar boyunca.
Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.Kızlar ben iş ve kariyerle ilgili birşey baktırmak istiyorum. Daha önce bu konularda dediği çıkan biri var mı bildiğiniz? Daha önce bu siteyi denemedim ama çok niyetliyim bu sefer.
umarım daha iyi beklediğiniz bir iş olur . diğer herkes olumlu mu olacak demişti işiniz için ?Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
Nakta biliyor birde o da ortalık çok karışık demişti ki öyle.
Birde Talia ocağa kadar çözülmeş demişti. Hala sonuca gelemedik
O dönem attıklarım Tellwe’dendi, Medyumçetin falan onlar olumluydu evet.umarım daha iyi beklediğiniz bir iş olur . diğer herkes olumlu mu olacak demişti işiniz için ?
Çok detaylı olmuş, teşekkür ediyorum efenim :)Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
Nakta biliyor birde o da ortalık çok karışık demişti ki öyle.
Birde Talia ocağa kadar çözülmeş demişti. Hala sonuca gelemedik
falsepetinden talia dışında attıklarınız var mıydı öyle de sorup konuyu kapatayım :)O dönem attıklarım Tellwe’dendi, Medyumçetin falan onlar olumluydu evet.
Umarım dediğiniz gibi olur
Valla iş ile ilgili son zamanlarda atmadım hiç. Nesibe’ye atsam diye düşünüyorum özel hayatla ilgili bir konuyu tarihiyle bilmiş işte nasıl olur bilemedim ama :)falsepetinden talia dışında attıklarınız var mıydı öyle de sorup konuyu kapatayım :)