Fal Sepeti Deneyimleri

Onerebileceginiz birisi var mi? Soyledikleri cikan ? Bir de yesil cingene neden hep olumsuz bakiyor?
Yeşilcingene banada bayağı olumsuz bakmıştı hatta falı sildim ben okumadım tam bile. Falsepetinde şuanlık ben de adım adım çıkan Buğra var bir de Alex. Alex in enerjisini sevdiğim için atıyorum, ve analizleri çok iyi diye

Yazin ben de ilk bugra ve alexle basladim . Ozellikle alexin enerjisi cidden cok guzel. Medyum gizem i denediniz mi? Onu da merak ediyorum

Simdi haziranda baktirdigim fallari dinliyordum nesibe hanima baktirmisim 8 dk bakmis baya da bilmis aslinda. O zaman nedense cok begenmemistim . Onu deneyip cikan oldu mu?
Kadının dediğini anlasak çıktı çıkmadı deriz ama o kadar uzun ve karmaşık cümleler kuruyor, o kadar üstü kapalı konuşuyor ki.

Çok sevindim, umarım dilekleriniz gerçek olur Çok istediğim bir konu için olumlu konuştu, biraz tereddütteyim ama ilk falında söylediği çoğu şeyi yaşamıştım...
ben de hani benimle ilgili değil oylum ablayı bir çözemedim ben kahve falına inanan biri değilim 3. gözü açık olanlar kahve bahanesiyle bence dile geliyor benim kahve falı mantığım bu şekilde ama oylum hanım da ilkkez ben figür yorumlayıp çıkan biri olarak gördüm bakalım sesini de seviyorum belliki yaşı var hatta belki o kullandığı görsel kendi fotografıdır bana öyle geldi , böyle bir nine gibi tatlı tatlı anlatıyor bana hani dobraca söylediği birşeyler de vardı hani bu iş ancak şu şu aşamalar geçerse olur şeklinde yani o da dğruydu bu sefer net olumluydu inş ikimizin işide seri akar niyetimize göre olur

Bence de kendi fotoğrafı gibi duruyor. İnşallah ne istiyorsak tez vakitte olsun...

Fal sepetinde eski fallar siliniyor mu? Eskiden baktırdığım falları dinlemek için açmaya çalıştım ama maalesef açılmıyor
Indirim dinleyebilirsiniz ,direk sistemde acamamiştim ben de o şekilde dinleyebilmistim,tabii ne kadar eski fallardan bahsettiniz bilmiyorum ama ,en azindan yakın geçmişteki yorumlar için öyleydi

senanur tan sadece yazili bakiyor. Denemek istiyordum aslinda. Ama hic yazili baktirmadim kopyala yapistir olayindan korktugum icin. Sesli daha guvenilir geliyor. Yazili hakkinda ne dusunuyorsunuz

Canım ben ona yazılı daha evvel baktırmıştım bir kere arkadaşım da ona sürekli baktırıyor çünkü hem yazılı hem sesli olarak. Bana kopya gelmedi en azından arkadaşımın ki ile karşılaştırma imkanım oldu. Bunun yorumcuyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence dene derim ama sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…