Fal Sepeti Deneyimleri

Zülal şen e Temmuzda baktırmıştım olumlu konuşmuştu ama şuan olumlu değil malesef. Aşkla ilgili de baktığı fal tutmadı neden bu kadar övülüyor şaşırıyorum bi bana mı bilemedi bu kadın :) S sunshine91
Yok hayır ben de waow demiyorum çok uzun zaman deneyimlemedim yani böyle seneler olmadı her dediğini tak yaşadım da değil ama fena değil gibi

Melek kara, oylum genç, buğra, senanur tan, kahin kraliçe, yorumcu zeus sorum için “evet ayrılık olacak” dediler ve tarih verdiler. (Kendi ilişkim için değil bu arada) ama lal akın (bence kendisi tamamen kendi kişisel görüşlerine göre yorum yaptı) ve derin hisler ayrılık yok dediler. Son zamanlardaki durumlara göre derin hislerin yorumları daha inandırıcı geldi ama tam olarak hangisine göre düşüneceğimi bilemedim. Bunlar hakkında fikirleri olan var mı? Derin hislere daha önce baktırmıştım ama sanırım çok pembeci gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama onun söylediklerinin de olabilitesi var çok kararsız kaldım

Melek kara, oylum genç, buğra, senanur tan, kahin kraliçe, yorumcu zeus sorum için “evet ayrılık olacak” dediler ve tarih verdiler. (Kendi ilişkim için değil bu arada) ama lal akın (bence kendisi tamamen kendi kişisel görüşlerine göre yorum yaptı) ve derin hisler ayrılık yok dediler. Son zamanlardaki durumlara göre derin hislerin yorumları daha inandırıcı geldi ama tam olarak hangisine göre düşüneceğimi bilemedim. Bunlar hakkında fikirleri olan var mı? Derin hislere daha önce baktırmıştım ama sanırım çok pembeci gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ama onun söylediklerinin de olabilitesi var çok kararsız kaldım
Yazmayı umutmuşum, özgür can hakkında ne düşünüyorsunuz? Çünkü o da ayrılık olacak ve hislerinizde haklısınız demiş. Yani pembeci biri mi?

Buğra ve Senanur Tan’ın önceki fallarında söylediklerini yaşadınız mı?
İlk fallarında evet hatta buğranın falını vadesinde yaşadım ama ikinci falları ilk falları kadar iyi değildi. Gerçi süreci biraz ben değiştirmiştim, buğranın tavsiyesine uymamıştım ama ikisinden memnun kalmıştım.

İlk fallarında evet hatta buğranın falını vadesinde yaşadım ama ikinci falları ilk falları kadar iyi değildi. Gerçi süreci biraz ben değiştirmiştim, buğranın tavsiyesine uymamıştım ama ikisinden memnun kalmıştım.
Senanur tan neyle ilgili bilmisti falinizi ask mi is mi? Neleri mesela tutturdu vade konusunda nasildi

Yazmayı umutmuşum, özgür can hakkında ne düşünüyorsunuz? Çünkü o da ayrılık olacak ve hislerinizde haklısınız demiş. Yani pembeci biri mi?
Kim ne derse desin hiç kimsenin bilemediği çok önemli detayı Özgür Can söyledi ve ilk 2 falında Şubat ayı için söylediği şey hariç ne söylediyse yaşadım. Enerjimiz mi tuttu yoksa gerçekten çok mu iyi anlaştık bilemiyorum fakat bu zamana kadar defalarca fal baktıran bir kişi olarak benden tam not aldı. 👌🏻 Şubat ayında söylediği şey olursa dört dörtlüktür benim için... Ayrıca Mısırlı Talia yakın gelecekte, Alex karakter analizinde başarılıdır.

Uzun zaman sonra promosyon fal atayım dedim Öylüm Genç' e denk geldi. Kadın Melisa’dan daha pembe çıktı. X işimi olacak y işi mi diyorum ikisi de olacakmış. Yahu nasıl ikisi birden olsun aynı anda yapılacak işler değil ki hayret ettim. Ne sorsam olacak süper olacak bilmem ne demiş. Özellikle detay istedim ama sıfır detay ve nokta atışı yoktu. Pişman oldum fal attığıma ya.

Uzun zaman sonra promosyon fal atayım dedim Öylüm Genç' e denk geldi. Kadın Melisa’dan daha pembe çıktı. X işimi olacak y işi mi diyorum ikisi de olacakmış. Yahu nasıl ikisi birden olsun aynı anda yapılacak işler değil ki hayret ettim. Ne sorsam olacak süper olacak bilmem ne demiş. Özellikle detay istedim ama sıfır detay ve nokta atışı yoktu. Pişman oldum fal attığıma ya.
Bana söylediği çoğu şeyi yaşamıştım.

ne kadar süre sonra oldu acaba????
İşte onu söyleyemiyorum çünkü o dönemler neredeyse her gün fal baktırıyordum artık vade kovalamaktan hepsi birbirine karışmıştı. Senanurun falının çıktığını zaten çokkk sonradan, eski falları karıştırırken farketmiştim. “Aa dediği olmuş” demiştim okuduktan sonra ama kim bilir geri dönüp ne zaman baktım. İkinci baktığı falın vadesi geçeli 3-4 ay oluyor mesela ama hala en ufak bir gelişme yok 🤷‍♀️

Derin hisler e bir kez baktirmistim1,5 yıl önce ,ne vadesi ne dedikleri hic biri cikmadi.Yazdiklarinizin icinde dedikleri en cok cikan bugra ve zeus oldu bana.Her dedikleri yüzde yüz cikti diyemem ama büyük cogunluklari cikti.Zülal Şen mi Melisa Donukuk mu sorusuna da Zúlal sen derim.Ortalama bir yorumcu o da. Ne cok iyi ,kötü hic degil.Ama melisa donukuk da Alex gibi karakter ve durum analizcisi,akıl hocasi gibiler.Oylum genc aslinda tatliş bir hanimefendi ve klasik kahve fali fena degil.özgür can in ifade tarzini acik bulmadim.cok kisa ve karmasik .Yalniz beni kıskanan yüzünde dogustan lekesi olan esmer orta boylu bir kadini bilmisti ,o sıra öyle biri vardi cevremde ,bu da enteresandi:)

X