Fal Sepeti Deneyimleri

Canım ben ona yazılı daha evvel baktırmıştım bir kere arkadaşım da ona sürekli baktırıyor çünkü hem yazılı hem sesli olarak. Bana kopya gelmedi en azından arkadaşımın ki ile karşılaştırma imkanım oldu. Bunun yorumcuyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Bence dene derim ama sen bilirsin tabi :KK64:
Peki dedikleri cikti mi? Bir de yazili da uzun mu bakiyor?

senanur tan sadece yazili bakiyor. Denemek istiyordum aslinda. Ama hic yazili baktirmadim kopyala yapistir olayindan korktugum icin. Sesli daha guvenilir geliyor. Yazili hakkinda ne dusunuyorsunuz
Aslında sesli bakıyor ben geçen hafta sesli baktırmıştım ama senanur’un kopyala yapıştır yapacak biri olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar en son bir buçuk ay önce fal baktırmışım o da promosyonmuş. Telwede de 1 ay önce uyumsuza atmışım. Bu kadar zamandır fal baktırmıyorum. Sadece işle ilgili baktırmak istiyorum ama fal sepeti ve telwede yok böyle biri sanırım. Var mı tavsiyeniz?

Kızlar en son bir buçuk ay önce fal baktırmışım o da promosyonmuş. Telwede de 1 ay önce uyumsuza atmışım. Bu kadar zamandır fal baktırmıyorum. Sadece işle ilgili baktırmak istiyorum ama fal sepeti ve telwede yok böyle biri sanırım. Var mı tavsiyeniz?
Ben işi zülale sordum ama ancak bir hafta sonra biraz belli olur

Zülal şen e Temmuzda baktırmıştım olumlu konuşmuştu ama şuan olumlu değil malesef. Aşkla ilgili de baktığı fal tutmadı neden bu kadar övülüyor şaşırıyorum bi bana mı bilemedi bu kadın :) S sunshine91

Kızlar ben iş ve kariyerle ilgili birşey baktırmak istiyorum. Daha önce bu konularda dediği çıkan biri var mı bildiğiniz? Daha önce bu siteyi denemedim ama çok niyetliyim bu sefer.

Kızlar ben iş ve kariyerle ilgili birşey baktırmak istiyorum. Daha önce bu konularda dediği çıkan biri var mı bildiğiniz? Daha önce bu siteyi denemedim ama çok niyetliyim bu sefer.
Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
Nakta biliyor birde o da ortalık çok karışık demişti ki öyle.
Birde Talia ocağa kadar çözülmeş demişti. Hala sonuca gelemedik

Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
umarım daha iyi beklediğiniz bir iş olur . diğer herkes olumlu mu olacak demişti işiniz için ?

Çok detaylı olmuş, teşekkür ediyorum efenim :)

X