-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.521
eskisi dönmedi. yeni ile yüzük bakıyoruz:)Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
ben aylardır baktırmadığım için enerjimin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. işlerim rast gidiyor. falcılara göre ex ile olacaktım ve bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyordu. ben enerjimin boşa geçtiğini düşünüyorum.eskisi dönmedi. yeni ile yüzük bakıyoruz:)
Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
Bundan daha iyi bir yanıt olamaz sanırımeskisi dönmedi. yeni ile yüzük bakıyoruz:)
Açıkcası ben tam olarak bıraktığını düşünmüyorum şimdilik nüksedebilir ara ara. Bir meşgale edin. Fal olmayınca beklenti de olmuyor. Ben çoktandır baktırmıyorum. Şu an çıkan var mı diye düşünüp çıkmadığını görüp vazgeçiyorum.Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
Ben de ayni sekilde. Iki aydir yorum almiyorum enerjimi daha iyi hissediyorum. Gereksiz yere hem beklentiye hem de umutsuzluga kapilmisiz farkli falcilarla, iki durumda olmak da enerjiyi dusuruyor.ben aylardır baktırmadığım için enerjimin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. işlerim rast gidiyor. falcılara göre ex ile olacaktım ve bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyordu. ben enerjimin boşa geçtiğini düşünüyorum.
Alex sizce pembeci mi?
eskisi dönmedi. yeni ile yüzük bakıyoruz:)
Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
Bana olumsuzda daha doğrusu olumsuz yerleri vardı.Ben de çok azalttım falı ucuzculara arıyorum daha çok arada ,binnazı bıraktım gibi .Alex sizce pembeci mi?
Kesinlikle..Yanlış insanlar hayatımızdan çıktığında ,güzel şeyler olmaya başlıyor..Ben de bunu fark ettim...Bende kesinlikle pembeci değildi.
Çok, çok kutluyorum, mutluluğunuz daim olsun :)
Olumlu etkiler konusunda arkadaşlar da yazmışlar, ben de kesinlikle katılıyorum. Henüz ben tamamen bırakmadım falları gerçi çünkü 1 buçuk yıllık fal bağımlılığının illaki izleri kalıyor biraz :) Ama eskiden resmen medet umarak ve çaresiz gibi kontrolsuz biçimde baktırırdım. Şimdilerde ise en eskiden olduğu gibi, daha beklentisiz ve “eğlence” amaçlı baktırıyorum sadece. Baktırma sıklığım kesinlikle acayip azaldı zaten.
Sonuç olarak da hafiflemiş hissediyorum ben de. Durumu kabullenmenin de getirdiği bir hafiflik bu, aynı zamanda.
Alex pembeci degil bence hatta olumsuza kayan bir tarafi var.Alex sizce pembeci mi?
Gul demir yeni gelmis. Deneyen var mi?
Onerebileceginiz birisi var mi? Soyledikleri cikan ? Bir de yesil cingene neden hep olumsuz bakiyor?
Zulal sen i bi kere denedim ben de memnun kaldim. Cikiyor mu dedikleri peki