Fal Sepeti Deneyimleri

Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
eskisi dönmedi. yeni ile yüzük bakıyoruz:)

ben aylardır baktırmadığım için enerjimin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. işlerim rast gidiyor. falcılara göre ex ile olacaktım ve bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyordu. ben enerjimin boşa geçtiğini düşünüyorum.

Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?
Bundan daha iyi bir yanıt olamaz sanırım😻 hayırlı olsun

Exlerden hayır yok. Eğer ayrılık yaşandıysa tekrar beraberlik olmaması gerektiğine inanıyorum artık. Allah daha beterlerinden korumak için bize mesaj veriyor da biz anlayamıyoruz aşk acısıyla.
Kazandığınız tecrübeler, yeni ilişkinizde dikkat edeceğiniz şeyler, bir daha böyle kaptırmamanız kendinizi gibi bir sürü kazanım var aslında.

Hayatınıza giren ve çıkan bu kişilerden öğrendiklerinizi değerlendirmek ve Allah’a ayrılık olduğu için şükretmek gerek bence üzülmek yerine. İşler daha ilerleyip, exle bağlar kuvvetlendikten sonra bir kopuş olsa daha çok sıkıntı..

Açıkcası ben tam olarak bıraktığını düşünmüyorum şimdilik nüksedebilir ara ara. Bir meşgale edin. Fal olmayınca beklenti de olmuyor. Ben çoktandır baktırmıyorum. Şu an çıkan var mı diye düşünüp çıkmadığını görüp vazgeçiyorum.

ben aylardır baktırmadığım için enerjimin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. işlerim rast gidiyor. falcılara göre ex ile olacaktım ve bu da yeni insanlarla tanışmamı engelliyordu. ben enerjimin boşa geçtiğini düşünüyorum.
Ben de ayni sekilde. Iki aydir yorum almiyorum enerjimi daha iyi hissediyorum. Gereksiz yere hem beklentiye hem de umutsuzluga kapilmisiz farkli falcilarla, iki durumda olmak da enerjiyi dusuruyor.

Ben de kendime tam olarak bıraktım diyemiyorum çünkü dediğin gibi zaman zaman inanılmaz bir baktırma isteğim oluyor ama çıkmayan fallarımı düşününce baktırmaktan vazgeçiyorum.

Alex sizce pembeci mi?

Bende kesinlikle pembeci değildi.

Çok, çok kutluyorum, mutluluğunuz daim olsun :)

Olumlu etkiler konusunda arkadaşlar da yazmışlar, ben de kesinlikle katılıyorum. Henüz ben tamamen bırakmadım falları gerçi çünkü 1 buçuk yıllık fal bağımlılığının illaki izleri kalıyor biraz :) Ama eskiden resmen medet umarak ve çaresiz gibi kontrolsuz biçimde baktırırdım. Şimdilerde ise en eskiden olduğu gibi, daha beklentisiz ve “eğlence” amaçlı baktırıyorum sadece. Baktırma sıklığım kesinlikle acayip azaldı zaten.

Sonuç olarak da hafiflemiş hissediyorum ben de. Durumu kabullenmenin de getirdiği bir hafiflik bu, aynı zamanda.

Ben bir kere baktırmıştım ama o falı da aşırı olumsuzdu aslaa olması imkansız dediği şey olmuştu ama bu sefer çok farklı bi şey için yorum almak istiyorum. Birisinin (ex’in değil arkadaşımın) duygu ve düşüncesi hakkında yorum almak istiyorum. Aklıma bu konuda çok iyi bi yorumcu gelmiyor.

Bende kesinlikle pembeci değildi.

Çok, çok kutluyorum, mutluluğunuz daim olsun :)

Olumlu etkiler konusunda arkadaşlar da yazmışlar, ben de kesinlikle katılıyorum. Henüz ben tamamen bırakmadım falları gerçi çünkü 1 buçuk yıllık fal bağımlılığının illaki izleri kalıyor biraz :) Ama eskiden resmen medet umarak ve çaresiz gibi kontrolsuz biçimde baktırırdım. Şimdilerde ise en eskiden olduğu gibi, daha beklentisiz ve “eğlence” amaçlı baktırıyorum sadece. Baktırma sıklığım kesinlikle acayip azaldı zaten.

Sonuç olarak da hafiflemiş hissediyorum ben de. Durumu kabullenmenin de getirdiği bir hafiflik bu, aynı zamanda.
Kesinlikle..Yanlış insanlar hayatımızdan çıktığında ,güzel şeyler olmaya başlıyor..Ben de bunu fark ettim...

Lal akın korkunç arkadaşlar cidden korkunç. Sadece tavsiye vermiş, sorularımı aslaa yanıtlamamış. Bir sorumu yanıtlamış ama hissiyatla değil kendi fikrine göre. Kendi yaşam tarzına, fikrine göre yorum yapmış resmen. Bu olay zaten böyledir, bu çok normal bir durum ben de yaşadım aynı durumu vs. Gibisinden

Onerebileceginiz birisi var mi? Soyledikleri cikan ? Bir de yesil cingene neden hep olumsuz bakiyor?

Yeşil çingeneyi denemedim bilmiyorum canım...Ama falsepetinde Zülal Şen, Sevgi Derman haftada bir fal atarım ayrıca buket türkmen var bir de yenilerden onu da beğendim.. arada fulya nas'a da göndermiştim 1-2 kere o da fena değil aslında..

X