- 6 Nisan 2019
- 123
- 109
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.261
Bir kısmı dediğim vadesi tuttu, ağustos başında baktırmıştım, uzun süredir konuşmam olmayan kişiyle bu ayın sonunda kobuşacaksınız, buluşacaksınız dedi. konuşma oldu buluşma olmadıMelek Kara cikti demistin bir kismi, ardindan diger ongoruleri de cikti mi sende?
Onun Kasım dediği şeye uyumsuz Aralık veya daha sonrası dedi. Daha sonrası ne demekseyani bu daha sonrası 1 ay mı 2 ay mı belli değil Bakalım eğer çıkarsa zaten yazacağım buradan.
Su Mutlu nasıl acaba, söyledikleri çıktı mı?Dün ilk kez Talia yı denedim beni şaşırttı açıkçası çok isabetli yorumları vardı. Daha önce Yağmur, Su Mutlu, Sevgi Derman, Fulya Nas hep onlara gönderdim açıkçası Alex te vardı bunların içinde ama hepsinin tüm dedikleri çıkmasa da %70 falan diyebilirim söyledikleri içinde çıkanlar.. Ama epey yorumcu var sitede kararsız kalıyor insan su falı meraklısıyım bu ara ama arada kaldım hangisini denesem denemediklerimden mi denesem bilemedim
Ben de yakın zamanda baktırdım, söylediklerinin çıkmasına çok vade varUyumsuza bir konu hakkında, aşk, iş, eğitim değil, bambaşka bir konu için fal attım. Sorduğum bütün sorulara net şekilde cevap vermiş. Böyle farklı bi konuda baktırıp dediklerini yaşayan var mı? Bir de şartlı fal baktı
Ben vade istemedim yani sorduğum konu için vadeye gerek yok ama inşallah dedikleri doğrudur ve çıkatBen de yakın zamanda baktırdım, söylediklerinin çıkmasına çok vade var
İnşallahBen vade istemedim yani sorduğum konu için vadeye gerek yok ama inşallah dedikleri doğrudur ve çıkat
Su Mutlu nasıl acaba, söyledikleri çıktı mı?
Buğra bugün çevrimiçi olur mu?