- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.301
Talia karsi tarafin durumunda olan olaylari anlatmada çok iyi karsidakinin durumunu hayatini sorun anlatiyor benim adama taktigim lakabi siylemistiBen kahve falı yollamıştım. Mısırlı Talia anlık durumda ve yakın zamanda olacaklar konusunda, Alex kişilik analizlerinde çok iyi. Ama genel olarak bütün sorularıma bir cevap alabildiğim, sorduğum kişi hakkında kimsenin söylemediği detayları doğru bir şekilde söyleyen, kesinlikle nokta atışları olan ve verdiği vadeler tutan Özgür Can’dır. Bu arada özellikle vade istediğimde Alex “biz kahin değiliz’’ diyerek beni terslemişti ama “biz de boşuna fal baktırmıyoruz’’ öyle değil mi?
Özgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.Bana en uzun ve özenli bakan Özgür Can’dır. Ayrıca söylediklerinin çoğunu verdiği vadede yaşadım.
Dediğim gibi ben söylediklerinin çoğunu verdiği vadede yaşamış birisi olarak yorumlarını çok beğeniyorum. Akıcı konuşup söylediklerinin uzaktan yakından benimle ilgili olmayan çok yorumum var, ilk sayfaya gidip inceleyebilirsiniz...Özgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.
Bana tutmamisti,açıkcası öngörüleride gerçeklesmedi zaten.Yorum aldigimda çok beğenmiştim ama maalesef.duygu aura nın verdiği vadeler tutuyor mu?
AynenBana tutmamisti,açıkcası öngörüleride gerçeklesmedi zaten.Yorum aldigimda çok beğenmiştim ama maalesef.
Haklı olabılırsınız herkeze ıyı olmaz cıkmazda ben cafe falım özgur can a yoluyorum cogu dedı anlık ve tık ılerısı zaman bende tutuyor mesela dün atmiştım bende pazar gunu arkadaslarımla 3 kısı plan yapmıstık bır yere gıtmek ıcın ve bıldı cafe konusunda ben cok begenıyorumÖzgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.
2 veya 3 ay sonrası için söylediği şey oldu mu?Haklı olabılırsınız herkeze ıyı olmaz cıkmazda ben cafe falım özgur can a yoluyorum cogu dedı anlık ve tık ılerısı zaman bende tutuyor mesela dün atmiştım bende pazar gunu arkadaslarımla 3 kısı plan yapmıstık bır yere gıtmek ıcın ve bıldı cafe konusunda ben cok begenıyorum
Aynen katılıyorum size. Özgür Can, son derece kötü, yetersiz ve ciklet falları gibi.Özgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.
Ben baktirdım ama cıktı çıkmadı diyemiyorum. Galiba benim bütün fallarim patlayacak bu gidişte. Haftaya tutan tutmayan herkesi yazıcam.Hanımlar, Kahin Kraliçeye baktıran yok mu hiç aranızda ?
Hanımlar, Kahin Kraliçeye baktıran yok mu hiç aranızda ?
Anlık olarak iyi miydi peki? Hani genel anlamda analizlerinde falanBen baktirdım ama cıktı çıkmadı diyemiyorum. Galiba benim bütün fallarim patlayacak bu gidişte. Haftaya tutan tutmayan herkesi yazıcam.
Ben iş için baktırdım. Olumlu olacak demişti. 3 lü bir zamanda olumlu haber alcaksın demis 3 13 23 gibi. Birde tanışacağım bir kişiden bahsetmiş . Benim iş durumu sıkıntıda şu an. Ne olacağı belli değil. Tam birşey diyemiyorum gelecek odaklı benim baktirdigim fallarAnlık olarak iyi miydi peki? Hani genel anlamda analizlerinde falan
Yakın tarıh verdı bu ay sonu ve ocak daha once aylık verdı oldu cok sık bakarsanız zaten tarıhler uzuyor bu senenın son cafe falımı gonderdım artık ocak beklıcam2 veya 3 ay sonrası için söylediği şey oldu mu?
Ben de Şubat’ı bekliyorumYakın tarıh verdı bu ay sonu ve ocak daha once aylık verdı oldu cok sık bakarsanız zaten tarıhler uzuyor bu senenın son cafe falımı gonderdım artık ocak beklıcam
Hep beklıyoz zatenBen de Şubat’ı bekliyorum