Fal Sepeti Deneyimleri

Üstünden aylar geçtiği için bazı yorumcular hakkında analizler yapmak istiyorum.

Rosetta Stone: Kişilik analizlerini beğendiğim bir yorumcu. Ufak tefek bildiği şeyler de oldu. Fakat başlayacak dediği ilişkimiz başlamadı.

Dennis: Analizleri çok güzeldi ve karşı tarafın düşüncelerini doğru söyledi. Fakat başlayacak dediği ilişkimiz başlamadı.

Nas Kendinehas: Yolculuk, iş ve evlenmek haricinde söylediklerinin tamamını yaşadım.

Utku İnanç: Kişilik analizleri çok güzeldi fakat başlayacak dediği ilişkimiz başlamadı.

Çiğdem Atlı: Kesinlikle hissiyatı olan bir yorumcu. Birkaç yanıldığı şey dışında söylediklerini yaşadım.

Zülal Şen: Yolculuk ve iş hariç sorduğum kişiyle söylediklerini yaşadığım bir yorumcu. Kişilik analizi de doğruydu.

Neva Demir: Her konuda yaptığı analizler kesinlikle çok doğru. Şimdilik verdiği vadeler için beklemedeyim.

Talia karsi tarafin durumunda olan olaylari anlatmada çok iyi karsidakinin durumunu hayatini sorun anlatiyor benim adama taktigim lakabi siylemisti sen ona sapik gibi bir lakap taktin mi demisti abaza diyordum ben mesela. Gelecek icin birsey diyemiyorum. Alex kisi analinizde iyi adamin karaktetini anlatiyor size bana gelecek icin olumlu k9nusmustu talia gibi ozgur un ilk kahve falini begenmistim oda olumluydu ama olan birsey yok yine ama katinada o kadar begenmemistim onun kahve fali guzel

Özgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.
Dediğim gibi ben söylediklerinin çoğunu verdiği vadede yaşamış birisi olarak yorumlarını çok beğeniyorum. Akıcı konuşup söylediklerinin uzaktan yakından benimle ilgili olmayan çok yorumum var, ilk sayfaya gidip inceleyebilirsiniz...

Özgür Can akıcı konuşamıyor bile ve bence fal konusunda da hiç iyi değil.
Haklı olabılırsınız herkeze ıyı olmaz cıkmazda ben cafe falım özgur can a yoluyorum cogu dedı anlık ve tık ılerısı zaman bende tutuyor mesela dün atmiştım bende pazar gunu arkadaslarımla 3 kısı plan yapmıstık bır yere gıtmek ıcın ve bıldı cafe konusunda ben cok begenıyorum

2 veya 3 ay sonrası için söylediği şey oldu mu?

Anlık olarak iyi miydi peki? Hani genel anlamda analizlerinde falan
Ben iş için baktırdım. Olumlu olacak demişti. 3 lü bir zamanda olumlu haber alcaksın demis 3 13 23 gibi. Birde tanışacağım bir kişiden bahsetmiş . Benim iş durumu sıkıntıda şu an. Ne olacağı belli değil. Tam birşey diyemiyorum gelecek odaklı benim baktirdigim fallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…