- 30 Ekim 2019
- 217
- 152
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.281
kimseyi beklemedim mısırlıyı taliayi bekledigim kadar...oya borana kahve fsli yolladim. dogru mu yaptim? sonucu bekliyorum
O genelde olumsuz konuşuyor. Sürekli olumlu ya da sürekli olumsuz konuşan kişiler bana pek inandırıcı gelmiyor.oya boran moralimi bozdu biraz olumsuz konustu ama gecmise yonelik seylerde hakliydi. ileriye donuk verdigi seyler tutacak mi gorucem.
Nisana attım, çok kötü.Şuanda sitede aktif olan
Alev Seçkin
Aleyna Ateş
Özge Özün
Nisan Yıldız
Sultan Erçil
Bunlardan birine baktıran oldu mu, kimi önerirsiniz?
Birisini eledim o halde atıpta memnun kaldığın 15'lik kim var peki?Nisana attım, çok kötü.
Benimle birlikte Şubat ayının gelmesini bekleyenler var mı?
Mrh sureklı foruma gırmıyorum fakat fal bende ablamda ılgılıyız bızde baktırdık aralık ocak şubat genelde kotu yasayan hep bu aylar içerısınde falcılar tarıh verıyo cunku hayatımız degısıme gırıyoAralık ayını bekledim hala bekliyorum olmasını söylenenlerin bir de Ocak var benim beklediğim hayırlısı bakalım...
Tarihler verilir o tarihleri beklersin birsey olmaz tekrar dayanamaz fal atarsin yeni tarihler verilir ötelenir durulur yani hep böyleMrh sureklı foruma gırmıyorum fakat fal bende ablamda ılgılıyız bızde baktırdık aralık ocak şubat genelde kotu yasayan hep bu aylar içerısınde falcılar tarıh verıyo cunku hayatımız degısıme gırıyosenelık burcu okuyarak hep bunar soyluyo tabıkıde falcı burcuna gore yasıcagı aynı sey soyluyo ,bıze terspı gibı gelıyo malesef olucag bısey yok sadece anlık yasıyoruz boş boş boş beklıyoruz unutan akadar
Kesınıkle boş para kazanılan tek anlık moralTarihler verilir o tarihleri beklersin birsey olmaz tekrar dayanamaz fal atarsin yeni tarihler verilir ötelenir durulur yani hep böyle
Bana en uzun ve özenli bakan Özgür Can’dır. Ayrıca söylediklerinin çoğunu verdiği vadede yaşadım.Sorduğum sorulara atlamadan cevap verecek süre konusunda aceleci davranmayan birine fal atmak istiyorum.Kimi önerirsiniz?
Ben kahve falı yollamıştım. Mısırlı Talia anlık durumda ve yakın zamanda olacaklar konusunda, Alex kişilik analizlerinde çok iyi. Ama genel olarak bütün sorularıma bir cevap alabildiğim, sorduğum kişi hakkında kimsenin söylemediği detayları doğru bir şekilde söyleyen, kesinlikle nokta atışları olan ve verdiği vadeler tutan Özgür Can’dır. Bu arada özellikle vade istediğimde Alex “biz kahin değiliz’’ diyerek beni terslemişti ama “biz de boşuna fal baktırmıyoruz’’ öyle değil mi?peki ne atmıştın? Yıldızname denemedim ben hiç. Bu sefer denemek istiyorum. Önerir misin?