Fal Sepeti Deneyimleri

Bana da aynı şeyi dedi son falında. Üstelik bana bugüne kadar baktığı ennnnnn olumlu faldı :))) Evet doğru, sevgili olmasına olursunuz, ama uzun vadede ya da resmi bir bağ içerisinde yürümez demeye getiriyor.

Daha önce baktırdığım fallardaki olumsuz öngörüleri ise çıktı bende.

Yasadinizmi peki dediklerini ben ilk defa baktirdim islami kadersel test mis baktigi degismezmis

Yasadinizmi peki dediklerini ben ilk defa baktirdim islami kadersel test mis baktigi degismezmis

Daha önce baktırdığım fallarını yaşadım, daha doğrusu sorduğum durum öylece ve berbat ötesi olumsuz biçimde kaldı :))

Sorduğum yeni kişi ise uzun yıllar öncesinden bir “ex”. Zamanında da “acaba evlensek mi” deyip sonra yolları ayırmıştık. Şimdi denesek yine aynı şey olur muhtemelen. Yani Çingene haklı :))

Yine de belli olmaz, yani kadersel test bile olsa olay biraz da kişilerin çabasına bağlı, değil mi :)

Bana da benzer şeyler söyledi hatta daha da olumsuzluklar saydı modumu düşürmüştü benim dilerim dediği çıkmaz

Başka sitelerden de çıkan falınız olursa tavsiye verirseniz sevinirim, teşekkür ederim

Bu önümüzdeki süreçte çıkan olursa paylaşırım Tellwe’de İki falcının baktığı fallarım çıkmıştı geçmişte ama şu an sistemde uzakta oldukları için tavsiye etmenin bir anlamı yok. Bu aralar Klothoyagmur ve Uyumsuzz çok iyi baktılar ama gelecek için daha vadeleri var

Uzakta olunca bakılmıyor mu, bir şansımı denesem? Merak ettim, kim olduklarını söyler misiniz? İnşallah fal baktırmaya ihtiyaç duymayacağımız güzel günler yaşarız

Uzakta olunca bakılmıyor mu, bir şansımı denesem? Merak ettim, kim olduklarını söyler misiniz? İnşallah fal baktırmaya ihtiyaç duymayacağımız güzel günler yaşarız ❤

Yok canım uzaktayken atma hiçbiri bakmıyor! Boş boşuna kredi almış olursun, ziyan olur. İnşallah Aslında çoğu para tuzağı Aralarında tek tük çıkanlar var, o kadar. Ama o raddeye gelmek için bile bir sürü para harcıyoruz iyi bir falcı bulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…