- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.221
Bence UYUMSUZZ’a baktır, Yesilcingene’den sonra en beğenilen o.Telwede içerde kalan kredimle kime baktırabilirim sizce bitsin de hesabımı kapatayım
Merhabalar ben yeni uyeyim ama sayfayi takip ediyorum uzun zamandir ben yesilcingeneye baktirdim gecen hafta bana ask uyumu var evlilik uyumu yok dedi ne bu sevgili olursunuz evlenmezsinizmi evlensenizde mutlu olamazsiniz demekki bu sekilde yorumlanan varmi baska ve dedigi hersey cikan var mi
Yasadinizmi peki dediklerini ben ilk defa baktirdim islami kadersel test mis baktigi degismezmisBana da aynı şeyi dedi son falında. Üstelik bana bugüne kadar baktığı ennnnnn olumlu faldı :))) Evet doğru, sevgili olmasına olursunuz, ama uzun vadede ya da resmi bir bağ içerisinde yürümez demeye getiriyor.
Daha önce baktırdığım fallardaki olumsuz öngörüleri ise çıktı bende.
Demekki 2 kere daha baktirsam daha olumlu seyler soyler ☺Yasadinizmi peki dediklerini ben ilk defa baktirdim islami kadersel test mis baktigi degismezmis
Yasadinizmi peki dediklerini ben ilk defa baktirdim islami kadersel test mis baktigi degismezmis
Demekki 2 kere daha baktirsam daha olumlu seyler soyler ☺
Bana da benzer şeyler söyledi hatta daha da olumsuzluklar saydıBana da aynı şeyi dedi son falında. Üstelik bana bugüne kadar baktığı ennnnnn olumlu faldı :))) Evet doğru, sevgili olmasına olursunuz, ama uzun vadede ya da resmi bir bağ içerisinde yürümez demeye getiriyor.
Daha önce baktırdığım fallardaki olumsuz öngörüleri ise çıktı bende.
Ask evlilik uyumu yok mu dediBana da benzer şeyler söyledi hatta daha da olumsuzluklar saydımodumu düşürmüştü benim dilerim dediği çıkmaz
Ben pek begenmedim acikcasiKızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama Buğra yı merak ettim. Önerir misiniz gerçekten?
Bence UYUMSUZZ’a baktır, Yesilcingene’den sonra en beğenilen o.
[/QUOTE. Ona baktırmıştım içerde biraz kredim kaldı bitsin hesabı kapatacağım önerileriniz varsa alırım
En çok gelecek tutturan yorumcu kim sizce?
Başka sitelerden de çıkan falınız olursa tavsiye verirseniz sevinirim, teşekkür ederimŞu an bir çok baktırdığım fallar için beklemedeyim. Daha vadeleri var. Fal Sepetinden çıkan olursa tavsiye edeceğim.
Başka sitelerden de çıkan falınız olursa tavsiye verirseniz sevinirim, teşekkür ederim
Uzakta olunca bakılmıyor mu, bir şansımı denesem? Merak ettim, kim olduklarını söyler misiniz? İnşallah fal baktırmaya ihtiyaç duymayacağımız güzel günler yaşarızBu önümüzdeki süreçte çıkan olursa paylaşırım ❤ Tellwe’de İki falcının baktığı fallarım çıkmıştı geçmişte ama şu an sistemde uzakta oldukları için tavsiye etmenin bir anlamı yok. Bu aralar Klothoyagmur ve Uyumsuzz çok iyi baktılar ama gelecek için daha vadeleri var
Ben de bekliyorumtelweden öneriler hala bekliyorummmm(uyumsuzz ve yesilcingene hariç, yesilcigene benim falıma hiç bakmıyor defalarca denedim daha tövbe uyumsuzza da baktırmıştım)
Talia 25% zamla tarotu 50 TL yapmis! Katina 45 TL. ...
Uzakta olunca bakılmıyor mu, bir şansımı denesem? Merak ettim, kim olduklarını söyler misiniz? İnşallah fal baktırmaya ihtiyaç duymayacağımız güzel günler yaşarız ❤