Fal Sepeti Deneyimleri

Yok canım uzaktayken atma hiçbiri bakmıyor! Boş boşuna kredi almış olursun, ziyan olur. İnşallah 🙏🏼 Aslında çoğu para tuzağı ☹ Aralarında tek tük çıkanlar var, o kadar. Ama o raddeye gelmek için bile bir sürü para harcıyoruz iyi bir falcı bulmak için:cry:
BEn de esbabında kredi var bitsin diye uğraşıyorum siz söyleyin belki şansıma bakarlar :))

Son kez Talia'ya fal atmak istiyorum. Önceden katina atmıştım ve geçmişle ilgili kimsenin bilmediği birçok şeyi tutturdu. Bir de yıldıznamesini denemek istiyorum. Sizce nasıl? Deneyen var mı?

Uyumsuz promosyonumu bakmiss bune böyle çok kısa bir yazı burda 5 6 dakikalık ses kaydına laf edenler bu kadar kısa yorumlar yapan bi yorumcuyu övüyorlar çok şaşırdım

Tellwe’nin promosyon falları berbat maalesef. 3-4 farklı kişiye o biçimde baktırmışlığım var orada. Sakızdan çıkan fallar kat kat daha iyi. Farklı müşterilere hitaben yazılmış hazır formülleri boca edip rastgele yolluyorlar. Yani Tellwe’de para konuşuyor. Paralı olunca Uyumsuz da daha uzun bakıyor haliyle.

Bende baktirdim UYUMSUZ deyince ama olumsuz mu olumsuz gerçekten halbuki kartlardan az cok anliyorum o kadar olumlu kartlara olumsuz nasil yorum cikiyor olumsuz berbat otesi ters gelen kartlara olumlu bakiliyor iyi denilebikecek kartlara olumsuz kartlara gerek duyulmadan ongoru olarakmi bakiliyor anlamadim olumsuz olmasi degil meselede gidishat uymuyor bana sallamasyon olabilir mi zavalli biz

Uyumsuz promosyonumu bakmiss bune böyle çok kısa bir yazı burda 5 6 dakikalık ses kaydına laf edenler bu kadar kısa yorumlar yapan bi yorumcuyu övüyorlar çok şaşırdım
Bana yazdığı fal kısa değildi. Çok uzun yorumlayıp söylediklerinin hiçbirini yaşamadığım çok falcı gözlemledim ayrıca.

Son kez Talia'ya fal atmak istiyorum. Önceden katina atmıştım ve geçmişle ilgili kimsenin bilmediği birçok şeyi tutturdu. Bir de yıldıznamesini denemek istiyorum. Sizce nasıl? Deneyen var mı?

Ben taliaya Ekim ayında fal baktırdım en geç Kasım’ın üçüncü haftası olacak dediği şey olmadı ne yazık ki. Aradan 2 haftadan fazla zaman geçti hala olmadı 😀 size daha önce tutturduğu şeylerde zaman sarksa da sonrasında çıkanlar oldu mı acaba?

Ben taliaya Ekim ayında fal baktırdım en geç Kasım’ın üçüncü haftası olacak dediği şey olmadı ne yazık ki. Aradan 2 haftadan fazla zaman geçti hala olmadı 😀 size daha önce tutturduğu şeylerde zaman sarksa da sonrasında çıkanlar oldu mı acaba?
Talia her fal baktırdığımda zamanı ileri alıp duruyor çıkan birşey yok valla 😄 ama vadesi çıkan olmuştu burda

Bana gelecekle ilgili söylediği vadelere daha var. Geçmişle ilgili birçok nokta atışı vardı. Gelecekle ilgili söylediği durumun da gerçekleşme olasılığı neredeyse sıfır. Ben hiç ihtimal vermiyorum :KK43: Yine de çıkarsa yazarım buraya :KK48:

Talia anlıkta ve geçmişte iyi ama vade verdiği tarih var bende çıkmadı bakalım hala bekliyorum. Yıl sonuna doğru bir olay için de vade vermişti biraz hareketlenme var o işte ama beklemedeyim..Siteye girmesini bekliyorum bir daha atıcam bu vadeler ile ilgili sorularım merak ettiklerim var ama girmiyor kaç gündür :işsiz:

Bekliyorum onu zaten kaç gündür...O yokken Alex'i denedim falan ama herhalde yakalayamıycaz yine..Katina baktırmak istiyorum ona... :KK64:
Bekliyorsun da benim burada altini cizdigim konu fiyat artisi yalniz. Eger bio da belirttigin gibi ise gercekten meslegin neden soz ettigimi anlaman gerekirdi.

Bekliyorsun da benim burada altini cizdigim konu fiyat artisi yalniz. Eger bio da belirttigin gibi ise gercekten meslegin neden soz ettigimi anlaman gerekirdi.

Canım anlıyorum seni fiyat artışı konusunda ama ben baktırmak istiyorum yine de..En azından bana söylediği şeyler ile ilgili bir daha görüşü yorumu neymiş merak ediyorum..Kasım dediği olay için bir şey olmadı ama Aralık gibi dediği bir olay içinde biraz kıpırdanmalar var ama sonuç yok..25 tl diye geçenlerde namaste'ye attık arkadaşla birlikte ikimiz aynı anda onunki iyiydi bildi ama benimkini çok bilemedi mesela..Anlık durum falan bana net gelmedi söyledikleri ama olayım ona göre katinalık değilmiş öyle söyledi..:KK43:

Talia her fal baktırdığımda zamanı ileri alıp duruyor çıkan birşey yok valla 😄 ama vadesi çıkan olmuştu burda

Onun Kasım dediği şeye uyumsuz Aralık veya daha sonrası dedi. Daha sonrası ne demekse 😂 yani bu daha sonrası 1 ay mı 2 ay mı belli değil 😀 Bakalım eğer çıkarsa zaten yazacağım buradan.

X