- 24 Ekim 2012
- 791
- 938
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.241
BEn de esbabında kredi var bitsin diye uğraşıyorum siz söyleyin belki şansıma bakarlar :))Yok canım uzaktayken atma hiçbiri bakmıyor! Boş boşuna kredi almış olursun, ziyan olur. İnşallahAslında çoğu para tuzağı ☹ Aralarında tek tük çıkanlar var, o kadar. Ama o raddeye gelmek için bile bir sürü para harcıyoruz iyi bir falcı bulmak için
Uyumsuz promosyonumu bakmiss bune böyle çok kısa bir yazı burda 5 6 dakikalık ses kaydına laf edenler bu kadar kısa yorumlar yapan bi yorumcuyu övüyorlar çok şaşırdımBence UYUMSUZZ’a baktır, Yesilcingene’den sonra en beğenilen o.
Uyumsuz promosyonumu bakmiss bune böyle çok kısa bir yazı burda 5 6 dakikalık ses kaydına laf edenler bu kadar kısa yorumlar yapan bi yorumcuyu övüyorlar çok şaşırdım
Bana yazdığı fal kısa değildi. Çok uzun yorumlayıp söylediklerinin hiçbirini yaşamadığım çok falcı gözlemledim ayrıca.Uyumsuz promosyonumu bakmiss bune böyle çok kısa bir yazı burda 5 6 dakikalık ses kaydına laf edenler bu kadar kısa yorumlar yapan bi yorumcuyu övüyorlar çok şaşırdım
Son kez Talia'ya fal atmak istiyorum. Önceden katina atmıştım ve geçmişle ilgili kimsenin bilmediği birçok şeyi tutturdu. Bir de yıldıznamesini denemek istiyorum. Sizce nasıl? Deneyen var mı?
Talia her fal baktırdığımda zamanı ileri alıp duruyor çıkan birşey yok vallaBen taliaya Ekim ayında fal baktırdım en geç Kasım’ın üçüncü haftası olacak dediği şey olmadı ne yazık ki. Aradan 2 haftadan fazla zaman geçti hala olmadısize daha önce tutturduğu şeylerde zaman sarksa da sonrasında çıkanlar oldu mı acaba?
Bekliyorsun da benim burada altini cizdigim konu fiyat artisi yalniz. Eger bio da belirttigin gibi ise gercekten meslegin neden soz ettigimi anlaman gerekirdi.Bekliyorum onu zaten kaç gündür...O yokken Alex'i denedim falan ama herhalde yakalayamıycaz yine..Katina baktırmak istiyorum ona...
Bekliyorsun da benim burada altini cizdigim konu fiyat artisi yalniz. Eger bio da belirttigin gibi ise gercekten meslegin neden soz ettigimi anlaman gerekirdi.
Yani kac hafta yada ay ilerisidi bildi egitim ile ilgili :)buğranın eğitim hayatımla ilgili söylediği olay an olarak gerçekleşti. diğer fallara göre biraz daha umutluyum bu faldan :)
işte falı neredeyse 3 hafta önce baktırdım ‘bu bir iki ay süre içerisinde’ dediYani kac hafta yada ay ilerisidi bildi egitim ile ilgili :)
Talia her fal baktırdığımda zamanı ileri alıp duruyor çıkan birşey yok vallaama vadesi çıkan olmuştu burda
Melek Kara cikti demistin bir kismi, ardindan diger ongoruleri de cikti mi sende?işte falı neredeyse 3 hafta önce baktırdım ‘bu bir iki ay süre içerisinde’ dedi