Fal Sepeti Deneyimleri

Şuanda sitede aktif olan
Alev Seçkin
Aleyna Ateş
Özge Özün
Nisan Yıldız
Sultan Erçil

Bunlardan birine baktıran oldu mu, kimi önerirsiniz?

⭐️ 09.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Didar Evren: Sorduğum kişinin sosyal hayatının yoğun olduğunu ve sorumluluk almak istemediğini söyledi. Bu kişiyle 2 hafta içinde yüz yüze bir görüşmemiz olacakmış ve böyle görüşmeler ilişkiye zemin hazırlayacakmış. Yine de Şubat ayına kadar ilişkiye başlamayacakmışız. Ocak ayında iş haberi gelecekmiş. Sorduğum sorulardan yola çıkarak yorum yaptığını düşünüyorum ve çok kısa bir faldı.

⭐️ 10.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Özgür Can (3): İlk 2 fal yorumundan çok memnun kaldığım için kendisine dayanamayıp baktırdığım 3. kahve falıydı. İlk 2 falında Şubat ayı için söyledikleri hariç bütün söylediklerini yaşadım. 3. falıma son günlerde canımı sıkan olayların olduğunu, kendi moralimi bozduğumu ve bu durumun hem bedenen hem de ruhen yorulmama neden olduğunu fakat bu durumun geçici olduğunu söyleyerek yoruma başladı. Sorduğum kişinin ailesel sorunları olduğunu fakat yine de bana değer verdiğini, beni uzaktan takip ettiğini ve benden hoşlandığını söyledi. Bu kişinin benimle konuşmak istediğini fakat bu durumu ertelediğini belirtti. Bu kişiyle bir karşılaşma yaşanacakmış ve bu karşılaşmada dolaylı olarak bana olan hislerinden bahsedecekmiş. Fakat bu konuşma kısa olacağından dolayı ilişki konusundan bahsedilmeyecekmiş. Bu kişinin net bir şekilde benden etkilenmesine rağmen unutamadığı bir kişi varmış. Ocak ayının ilk 2 haftasında görüşme ve konuşma olacakmış. Bu görüşmelerde yaşanılan sorunlardan, ilişkiye dair konulardan konuşacakmışız ve bundan sonra beni mutlu edip edemeyeceğine dair tereddütlerim, soru işaretlerim oluşacakmış. Önceki yorumlarında da söylediği gibi Şubat ayında çok anlayışlı, beni üzmekten sakınan birisiyle bir ilişkimin başlayacağını ve bu ilişkinin beni üzen anıları unutturacağını söyledi. İlişkim başladığı zaman çevremdeki insanlar hem olumlu hem olumsuz yorumlarda bulunacakmış. Özellikle benden yaş olarak büyük bir erkek bu ilişki için olumsuz yorumlarda bulunacakmış fakat ilişkimiz ilerledikçe bizi destekleyecekmiş. Şubat ayında başlayacağım bu ilişkiyi benim yönlendirmem daha mantıklı ve uygun olurmuş. Bu durum güzel gelişmelere sebep olacakmış. Çevremdekilere karşı gereğinden fazla değer vermemem gerektiğini ve önce kendimi düşünmem gerektiğini söyledi. Eski sevgilimin yakın bir zamanda geri döneceğini ve kesinlikle ona dönmemem gerektiğini söyledi. Son olarak bayraklı bir yerde, Ocak ayında işe başlayacakmışım ve burada konum değişikliği yaşayacakmışım.

Aralık ayını bekledim hala bekliyorum olmasını söylenenlerin bir de Ocak var benim beklediğim hayırlısı bakalım... :KK66:
Mrh sureklı foruma gırmıyorum fakat fal bende ablamda ılgılıyız bızde baktırdık aralık ocak şubat genelde kotu yasayan hep bu aylar içerısınde falcılar tarıh verıyo cunku hayatımız degısıme gırıyo 😊senelık burcu okuyarak hep bunar soyluyo tabıkıde falcı burcuna gore yasıcagı aynı sey soyluyo ,bıze terspı gibı gelıyo malesef olucag bısey yok sadece anlık yasıyoruz boş boş boş beklıyoruz unutan akadar 🌺

Mrh sureklı foruma gırmıyorum fakat fal bende ablamda ılgılıyız bızde baktırdık aralık ocak şubat genelde kotu yasayan hep bu aylar içerısınde falcılar tarıh verıyo cunku hayatımız degısıme gırıyo 😊senelık burcu okuyarak hep bunar soyluyo tabıkıde falcı burcuna gore yasıcagı aynı sey soyluyo ,bıze terspı gibı gelıyo malesef olucag bısey yok sadece anlık yasıyoruz boş boş boş beklıyoruz unutan akadar 🌺
Tarihler verilir o tarihleri beklersin birsey olmaz tekrar dayanamaz fal atarsin yeni tarihler verilir ötelenir durulur yani hep böyle

peki ne atmıştın? Yıldızname denemedim ben hiç. Bu sefer denemek istiyorum. Önerir misin?
Ben kahve falı yollamıştım. Mısırlı Talia anlık durumda ve yakın zamanda olacaklar konusunda, Alex kişilik analizlerinde çok iyi. Ama genel olarak bütün sorularıma bir cevap alabildiğim, sorduğum kişi hakkında kimsenin söylemediği detayları doğru bir şekilde söyleyen, kesinlikle nokta atışları olan ve verdiği vadeler tutan Özgür Can’dır. Bu arada özellikle vade istediğimde Alex “biz kahin değiliz’’ diyerek beni terslemişti ama “biz de boşuna fal baktırmıyoruz’’ öyle değil mi?

aynı şeyi bana da söylemişti ve adım atma konusunda yanlış yönlendirmişti beni. Eski sevgilimle yüz yüze görüşürsem olayların iyi yönde ilerleyeceğini söylemişti ama tam tersi çok kötü bir tepki almıştım.

📝 Venüs Ateş, Bade Doğan, Ersan Sam, Liya Costanta ve Tellwe sitesinden Bubastis999’u kesinlikle tavsiye etmiyorum.

❌ Venüs Ateş: Kısa, özensiz ve sorduğum sorulara cevap vermek yerine evleneceğim kişiyi tarif eden bir fal yorumuydu. Zaten bir kahve falında evleneceğim kişinin detaylarının çıkması ilginç çünkü kahve fallarında aylar sonrası çıkmaz diye duydum, üstelik ilişkim de yok. Ayrıca “Eylül” ayında tanışacaksın dediği kişiyle hala tanışmadım.

❌ Bade Doğan: Genel olarak Venüs Ateş’in yorumları gibiydi. Sorularıma cevap alamadığım ve genel olarak söylediklerini yaşamadığım bir faldı.

❌ Ersan Sam: Uzun fakat karışık bir fal yorumuydu. Şu ana kadar söyledikleri olmadı.

❌ Liya Costanta: Kendisi çok tatlı fakat fal bakamıyor. İlk sayfaya gidip söylediklerine bakarsanız nedenini anlarsınız. Hayalperest yorumlarından dolayı falcılığı bırakıp senaryo yazarsa başarılı olabilir. Ayrıca söylediği vakitte bir ilişkim başlamadı.

❌ Bubastis999 (Tellwe): Sorduğum kişiyi ve sormadığım eski ilişkimi karıştırıp bakılan bir faldı. Neyin ne olduğu belli değil. Ayrıca sorduğum soruya hala cevap vermedi.

X