- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.181
Anladım teşekkürler açıklama içinYani şöyle bizim Haziran ayından beri herhangi bir iletişimimiz yoktu. Ben içimde bi yerlerde hep bi umut taşısamda hayatımda gördüğüm en iradeli insan olduğu için bir daha adım atmaz diyordum bir yandan da. Aradan tam 3 ay geçtikten sonra bi gece mesaj attı. İmkansız bir şey değildi ama yine de zordu bana göre. Aynı konuyu yesilcingene de bildi. 30 temmuzda baktırmıştım 4 haftalık bir vade vermişti.
Arkadaşlar yeni olanlardan yorum alan var mı? Desteğinizi bekliyorum
Burcu Karen: Sorduğum kişiyle verdiği vadede buluştuğum, geçmiş ve anlık analizleri iyi olan bir kişidir. Henüz söyledikleri çıkmayan olaylar da var.
Arkadaşlar yeni olanlardan yorum alan var mı? Desteğinizi bekliyorum
Alattin'i denedim, evet bayağı yavaş konuştu uykum geldi diyebilirimCanım ben haftasonu Alattin'i denemiştim..Kahve atmıştım ona biraz yavaş konuşuyor falan ama sanki fena değil yine de durum tespiti ile ilgili ama gelecek konusunda bir şey diyemem açıkçası çünkü yeni yıl ile birlikte bazı gelişmeleri beklemek gerektiğini söylemiş. Geçmişten bahsetti biraz da ama bir daha dener miyim şimdilik bir şey diyemem çünkü belli değil çıkıp çıkmayacağı söylediklerinin
Ben Aralık ve Ocak sonunu bekliyorumyok mu çıkan fal kasım sonu itibariyle
Geçen hafta içi gün içerisinde üç dört kere online oluyorduAlex ne zaman giriyor bilen var mı? ben hiç yakalayamadım :/
ben de buğra’ya attığım falın bir kısmı çıktı ama önemli kısmı ileri vadeleri hayırlısı :)yok mu çıkan fal kasım sonu itibariyle
Kahve falı mı atmıştın?ben de buğra’ya attığım falın bir kısmı çıktı ama önemli kısmı ileri vadeleri hayırlısı :)
evettt :)Kahve falı mı atmıştın?
Alex’i önerebilirimBen akşama Mısırlı Talia'yı bekliycem yine kaç gündür yok..Arkadaşlar ile bekliyoruz ama katina için tavsiye edebileceğiniz başka biri var mı?