Fal Sepeti Deneyimleri

Anlık olarak biliyorsa o da yeterli aslında. 50 tl olunca tereddüt ediyorum :/
bende yeni baktırdım güzeldi. ama iyi midir bilmiyorum ben de merak ediyorum buğra nasıl zamanları çıkar mı? bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Ben bir iki hafta önce kahve falı attım ve güzeldi yorumu, tutarlıydı. Buradaki yorumlar aracılığı ile buldum beğendim ben

Anlık olarak biliyorsa o da yeterli aslında. 50 tl olunca tereddüt ediyorum :/
Buğra bende hiç bilemedi olacakları. Enerjisi kötü degil ama falını çözmek icin zaman gerekiyor, en az 3 kere dinlemiştim anlamak icin.. Çok gereksiz kelimelerle dolduruyor falı, kolay yoldan soylemek dururken karman corman anlatıyor yoruluyor insan dinlerken.

Bende patladı ☹ Oysa güzel bakmıştı 🤷🏻‍♀️
Geçensene batırmıştım bugraya uzun bi yorum aldım ama vaade çıkmadı
Buğra bende hiç bilemedi olacakları. Enerjisi kötü degil ama falını çözmek icin zaman gerekiyor, en az 3 kere dinlemiştim anlamak icin.. Çok gereksiz kelimelerle dolduruyor falı, kolay yoldan soylemek dururken karman corman anlatıyor yoruluyor insan dinlerken.
En çok gelecek tutturan yorumcu kim sizce?

Teşekkür ederim canım deniycem onu da..Hayırlısı :KK66:

Dün akşam Alex'i bekledim ama göremedim ben de Valentina'ya attım 10 dakikalık fal bakmış hatta yorum öncesinde bana soru sordu falda öğrenmek istediklerime dair bir şeylerdi daha sonra yorumum da geldi..Bakalım hayırlısı artık durum ve geçmiş hakkında bildi diyebilirim söyledikleri doğruydu ama tabi her şeyi söylemedi olanlardan. Gelecek konusunda umutlu konuştu ama benim umudum yok diye bende soru kısmından yazdım..Bana vade verdi falan iddialıydı bakalım neler olucak :eek:

Ay o zaman hiç gerek yok, teşekkürler 🙏😘

En çok gelecek tutturan yorumcu kim sizce?
Kendi adima, soyledikleri cikanlar Talia, Tellwe Uyumsuz, Binnaz Elfin.
Alex ve Yesil cingene anlik durumda cok iyiler, ikisi de gelecek ongorusunde bulunmadi bana cok ama anlik durumdan cikarim yaparak olabileceklerden bahsettiler. Spesifik olacaklari soylemeseler de soyledikleri sekilde ilerledi.

Merhabalar ben yeni uyeyim ama sayfayi takip ediyorum uzun zamandir ben yesilcingeneye baktirdim gecen hafta bana ask uyumu var evlilik uyumu yok dedi ne bu sevgili olursunuz evlenmezsinizmi evlensenizde mutlu olamazsiniz demekki bu sekilde yorumlanan varmi baska ve dedigi hersey cikan var mi

X