- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.201
bende yeni baktırdım güzeldi. ama iyi midir bilmiyorum ben de merak ediyorum buğra nasıl zamanları çıkar mı? bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlarKızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama Buğra yı merak ettim. Önerir misiniz gerçekten?
Ben bir iki hafta önce kahve falı attım ve güzeldi yorumu, tutarlıydı. Buradaki yorumlar aracılığı ile buldum beğendim benKızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama Buğra yı merak ettim. Önerir misiniz gerçekten?
vadesine daha var o konuda bir yorum yapamayacağım :/bende yeni baktırdım güzeldi. ama iyi midir bilmiyorum ben de merak ediyorum buğra nasıl zamanları çıkar mı? bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Teşekkür ederim canım deniycem onu da..HayırlısıAlex’i önerebilirim
bende yeni baktırdım güzeldi. ama iyi midir bilmiyorum ben de merak ediyorum buğra nasıl zamanları çıkar mı? bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Ben bir iki hafta önce kahve falı attım ve güzeldi yorumu, tutarlıydı. Buradaki yorumlar aracılığı ile buldum beğendim ben
Kızlar uzun zamandır fal baktırmıyorum ama Buğra yı merak ettim. Önerir misiniz gerçekten?
Bende patladı ☹ Oysa güzel bakmıştı
ben umutla bekliyorum çıkmasını. ne zaman baktırmıştın?
Geçensene batırmıştım bugraya uzun bi yorum aldım ama vaade çıkmadıBu sene, Eylül’ün 22’sinde baktırmışım. Üzülme canım belki sana çıkarBiliyorsun enerji meselesi bu işler
Buğra bende hiç bilemedi olacakları. Enerjisi kötü degil ama falını çözmek icin zaman gerekiyor, en az 3 kere dinlemiştim anlamak icin.. Çok gereksiz kelimelerle dolduruyor falı, kolay yoldan soylemek dururken karman corman anlatıyor yoruluyor insan dinlerken.Anlık olarak biliyorsa o da yeterli aslında. 50 tl olunca tereddüt ediyorum :/
Bende patladı ☹ Oysa güzel bakmıştı
Geçensene batırmıştım bugraya uzun bi yorum aldım ama vaade çıkmadı
En çok gelecek tutturan yorumcu kim sizce?Buğra bende hiç bilemedi olacakları. Enerjisi kötü degil ama falını çözmek icin zaman gerekiyor, en az 3 kere dinlemiştim anlamak icin.. Çok gereksiz kelimelerle dolduruyor falı, kolay yoldan soylemek dururken karman corman anlatıyor yoruluyor insan dinlerken.
Teşekkür ederim canım deniycem onu da..Hayırlısı
Buğra bende hiç bilemedi olacakları. Enerjisi kötü degil ama falını çözmek icin zaman gerekiyor, en az 3 kere dinlemiştim anlamak icin.. Çok gereksiz kelimelerle dolduruyor falı, kolay yoldan soylemek dururken karman corman anlatıyor yoruluyor insan dinlerken.
Kendi adima, soyledikleri cikanlar Talia, Tellwe Uyumsuz, Binnaz Elfin.En çok gelecek tutturan yorumcu kim sizce?
Bir kac kisi de begenmis, hatta cikti diyenler var o yuzden denemek istersen dene bence :) Belki de sana tutar enerjisi.Ay o zaman hiç gerek yok, teşekkürler