canım bnde inanmadım 94 milyar cezamı olur
hiç..tecavüz edene vermezler bu kadar ceza adam öldürene bile vermiyolar
bnce eşin ta baştan yalan söylemiş sana
inanin ki dayanamiyorum çatladi çatlicam!!!
bu kardesimizin bu anlattiklarida bana inandirici gelmiyor
surekli çelisiyor, surekli savunmada kimse ayril demiyor, kimse bosa demiyor...
esi yazmis hanimi oynamis, ve simdi bizide inandirmaya çalisiyor!
burda bu kadar insanin daha ciddi sorunlari var ve sen bizim belkide o insanlara ciddi telkinlerde bulunacagimiz zamani çaliyorsun!! bu hiç hos bir davranis degil!!
inandigin hikayeye kendin inanmis olabilirsin ama bizi inandiramiyorsun artik yorma kendini!
ve birsey daha bunuda inanarak söylüyorum, bayan oldugun ne kadar dogrudur bilemem ama esinide alip su an bu ekrana bakarak ne kadar gülüp eglenerek keyif aldiginizi tahmin edebilirim!!!
esinin sana surekli yalan soyledigini soyluyorsun seninde burda bize farkli birsey yaptigini dusunmuyorum!
ha birde sakin cevabini yazdiklarim begenmedide agizlarini kapattim anlamina varan cümleler kurma, burdaki insanlarin agizlarini kapatmiyorsun, burdaki insanlar:
1. yalanlarla ugrasmak istemedikleri için cevap vermiyorlar
2. cahillere laf anlatmanin ne zor oldugunu bildikleri için ugrasmakta istemiyorlar!!!
bu konunun daha fazla açik kalmasina sebeb var mi bilmiyorum? cunku konu bir amaç, bir yardim uzerine açilmamis, verilen ögütler kaile bile alinmiyor!! bu forumun amacinada uymuyor!! yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum!!
pekala hanimlar hepinize iyi yada kotu yorumlarinizdan dolayi teskurler ediyorum ben dersimi aldim sizde sizede ders olsun daha fazla bu konu uzerine konusmak istemiyorum
kamera nerde, nereye el salliyacagim:a015:
saka demi? mafoldumben aglamak istiyorumsenağlama
:smiley-cool:ce yap tatlım ..94 bın kazandın bıngo..kamera nerde, nereye el salliyacagim:a015:
:smiley-cool:ce yap tatlım ..94 bın kazandın bıngo..
kamera nerde, nereye el salliyacagim:a015:
bize dedi ya abiye kuzu gibi kendinizi tvden geliştiriyorsunuz diye...tvye bakıp kenddini geliştirseydi böyle olmazdıkaydirigubbakcemile3:roflol: benmde bi kanal tedavim vardı onu yaptırsaklaelaelaelaelae
sidemı :mymeka::1shok:delikafaduldenhihoyyytdelikafadulden
gel beraber yiyelim , bir hafta side de 5 yildizli ne dersinzemuszemus:içelim::icecream::CüvCüv:
porselen devrı bıttı lamınant var artık ..biz abiyeler tv den gelistiriyoruz kendimizi, konu sahibide fal kanalina mesaj atip ordan medet umuyo, acaba kim daha akilli bu durumda:icecream: binlerce celiskili mesajlardan sadece biri, hepsini bulup yazamam simdi , canim istemiyo tembelim:CüvCüv: ugrasamam-tatlicadiarzu-
porselen bile yaptiririz be
sidemı :mymeka:
kıbrıs olsun 2 gun olsun yeter bana..zatı gece hayatında hemencıcık bıter bu para poker oynasam 1 gece yeter bana..
porselen devrı bıttı lamınant var artık ..