Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

Yarın dolunay zamanı var artık kimler etkilenirse :)) Şimdi sema ablaya kahve atıcam..
Sema ablaya gece kahve atmıştım ekimin sonuna kadar arayacak dedi ya ısrarla sordum çok erken tarih değil mi emin misiniz ekim sonu diye :KK70: çok net gözüküyor canım kesinlikle arayacak demiş.. bana topluca patlayacaz gibi geliyor :KK70:

Ben bu gün fala bayağı harcandım...fal kutusundakilere hemen hemen hepsini denedim..bakın 7 8 liraya fal bakılacak yerde keşke berili deneyin derim...kahve attım ve harika tespitleri olmuş...tarotu bayağı pahalı ancak bi dahaki ödemelerde...beril uzun bi fal yorumu ve analizlerde çok iyi gerçekten bu kadar faldan en iyisi....wicca ve beril kahve kesinlikle... bu akşam hümayı da deneyeceğim...

Sema ablaya gece kahve atmıştım ekimin sonuna kadar arayacak dedi ya ısrarla sordum çok erken tarih değil mi emin misiniz ekim sonu diye :KK70: çok net gözüküyor canım kesinlikle arayacak demiş.. bana topluca patlayacaz gibi geliyor :KK70:
evet kesinlikle hepimiz birden fos olucaz

ama olmazsak vallahi saygı duyarım :KK70:

kızlaar bütün forumları okudum üşenmedim bu fal işi enerji işi kesinlikle..ve hiç kimse geleceği net bilemez..bunu unutmayın.eğer geleceği bilenler olsaydı ooo okadar çok şey aydınlanırdı ki anlatamam...o yüzden analiz ve sonuç odaklı gidin...bi etkileşim olacak mı aranızda yada barışabilecekmisiniz..mesela kişisel tecrübelerle diyorum ki bi adımda siz atın hep karşı taraftan beklemeyin...

kızlaar bütün forumları okudum üşenmedim bu fal işi enerji işi kesinlikle..ve hiç kimse geleceği net bilemez..bunu unutmayın.eğer geleceği bilenler olsaydı ooo okadar çok şey aydınlanırdı ki anlatamam...o yüzden analiz ve sonuç odaklı gidin...bi etkileşim olacak mı aranızda yada barışabilecekmisiniz..mesela kişisel tecrübelerle diyorum ki bi adımda siz atın hep karşı taraftan beklemeyin...
adım attığımda barışacağımız bir durum olsa işim kolay olurdu çünkü öyle gurur vs yapmam

ki zaten yapmadım, adım attım reddedildim, işim fallara kaldı :KK76:

Evet kızlar bana genelde temmuz dendi temmuz sonu agustos ortası sadece sema abla bana 3-4ay icinde barısacaksınız senin keder ve gözyasın devam edecek bir süre daha dedi bende pehh dedim verdiği tarihe bak. Gerçelten onun dediği çıktı. Diğerleri anda analizde melek bazen günündyse çok iyi bakıyor neşede bazen güzel fallar bakmıs.sizin icin okuyacağım şimdi fallarımı bakalım baska süpriz varmı

Kızlar sizde nasıl fallar çıkmıyor ya ben şuan en son sayfadaki falımı okudum 27temmuz da deniz imralı bama demişki agustosun 15ine kadar yani 10gün içerisinde cok özlem ve depresif bir hale bürünüp sana mesaj atacak demiş. Bu adam ilk bana 11 agustosta yazdı hatta ilk yazdıgı zaman whatsapptan konusmayı arşivlemişim tam 11i ama barışmadık ama sonuc itibariyle deniz imralının bu dediğide çıktı

evet kesinlikle hepimiz birden fos olucaz

ama olmazsak vallahi saygı duyarım :KK70:
Evet kızlar bana genelde temmuz dendi temmuz sonu agustos ortası sadece sema abla bana 3-4ay icinde barısacaksınız senin keder ve gözyasın devam edecek bir süre daha dedi bende pehh dedim verdiği tarihe bak. Gerçelten onun dediği çıktı. Diğerleri anda analizde melek bazen günündyse çok iyi bakıyor neşede bazen güzel fallar bakmıs.sizin icin okuyacağım şimdi fallarımı bakalım baska süpriz varmı
evet bana çok güzel değindiği yerler oldu melek üstünün..sevdim kendisini...

Kızlar daha sonra melek üstün bana 15gün içinde ondan olumsuz bir hber alacaksın demiş agustosun 13ümde baktırmısım hayır böyşe birşey olmadı mesela ve esmanur bana baskasıyka olacagımı söylemiş daha sonraki fallarım fos okudukca yazıyorum

4 eylülde yeniden melek üstüne atmışım cok yakın bir zamanda yazacak demiş sonrada hemen barışacaksınız demiş ve biz 9eylülde barıstık bi karar verceksin bu aşamada demiş konustugum biti vardı ikisi arasında karar vermeme baglıyorum bunu

Kızlar daha sonra melek üstün bana 15gün içinde ondan olumsuz bir hber alacaksın demiş agustosun 13ümde baktırmısım hayır böyşe birşey olmadı mesela ve esmanur bana baskasıyka olacagımı söylemiş daha sonraki fallarım fos okudukca yazıyorum
Konuyu açıp bizi merakta bırakmıştın:)) konuyu hortlattık yine kusura bakma ama çok ciddi para gidiyor gerçekten:))

Hiç giremedim kızlar elimden geldiğince aydınlatmaya calısıyorum konu akrif kalsın mühim değil bizim gibi çaresiz cok insan var en azından dolandırma maksadıyla bakanlara gitmesin paralar bende aynı durumdaydım sizi cok iyi anlıyorum allah bir daha yasatmasın en kötü cümlede moral bozuyo insan ama bama genel itibariyle fal kutusu falları çıktı birde bi bilgi vericem bi arkadasım ayrıldı sevgilisinden 18temmuz yyıl dönümleriydi ona falcılar 18imde sana mesaj atacak dediker 18i oldı yazmadı yzmadı akşam 11 oldu arkadasım mesaj attı neşeye falla birlikte hanş olacak demiştiniz gibisinden neşede buna dediki daha gün bitmedi bekle dedi ve on dakika sonra cocuk gerçekten mesaj attı tesadüfmü bilmiyorum ama bu gerçekten yaşandı şahit oldum

Hiç giremedim kızlar elimden geldiğince aydınlatmaya calısıyorum konu akrif kalsın mühim değil bizim gibi çaresiz cok insan var en azından dolandırma maksadıyla bakanlara gitmesin paralar bende aynı durumdaydım sizi cok iyi anlıyorum allah bir daha yasatmasın en kötü cümlede moral bozuyo insan ama bama genel itibariyle fal kutusu falları çıktı birde bi bilgi vericem bi arkadasım ayrıldı sevgilisinden 18temmuz yyıl dönümleriydi ona falcılar 18imde sana mesaj atacak dediker 18i oldı yazmadı yzmadı akşam 11 oldu arkadasım mesaj attı neşeye falla birlikte hanş olacak demiştiniz gibisinden neşede buna dediki daha gün bitmedi bekle dedi ve on dakika sonra cocuk gerçekten mesaj attı tesadüfmü bilmiyorum ama bu gerçekten yaşandı şahit oldum
Bu konuyu bilemem ama bu enerji meselesi gerçekten bi de falcının yorumcunun yoğunluğu sanırım...

Konu aktif kalsın kalsın da diğer forumlarda hakaret yedim ben:)) fal kutusunda mı çalışıyosun yok öyle yok böyle gerçekten moralim bozuldu..

Benimde basıma geldi birini övünce reklam yapıyo oluyosun bazen yazarken öyle anlaşılırmıyım diye korkuyorum ama gerçekten yaşandı bunlar ha cok sallayanda var onlarıda yazıyorum ama yalanmı söyleyeyim tutanıda paylaşıyorum

ya allah allah… bu fallar bi bana çıkmayacak herhalde

ben bazen gerçekten barışcakmışız gibi hissetsem de bazen tüm fallarımın patlayacağına deli gibi inanıyorum

bu kadar fal patladı haberinin içinde böyle düşünmemiz normal canım içinden gelen sese kulak ver
içimden gelen sese bakarsak şimdiye çoktaaan barışmamız gerekiyodu :KK70:
benim kendi kafamda yaptığım analizler, işte şu zaman şöyle yapar demelerim falan hep patladı

Benimde basıma geldi birini övünce reklam yapıyo oluyosun bazen yazarken öyle anlaşılırmıyım diye korkuyorum ama gerçekten yaşandı bunlar ha cok sallayanda var onlarıda yazıyorum ama yalanmı söyleyeyim tutanıda paylaşıyorum
tutanları paylaşalım canım herkes bilsin ki ciddi ciddi paralar dökülüyor inan ki...

X