Fal Kutusu Deneyimlerim (Yüzde Yüz Garantili)

valla ben de isterim topluca barışmayı :)
ama iyice ümitlendim. fos çıkacak diye ödüm patlıyo
Sema Ablada Ekimin son iki haftası dedi bunlar takmiş ekime eğer toluca barışmayacaksak Fal çok iyiydi analizler çıkarımlar falan ama tarih patlayacak gibi önümüzdeki 2 haftada onun akıllanması zor

Sema Ablada Ekimin son iki haftası dedi bunlar takmiş ekime eğer toluca barışmayacaksak Fal çok iyiydi analizler çıkarımlar falan ama tarih patlayacak gibi önümüzdeki 2 haftada onun akıllanması zor
ya bir tek bana mı analiz yapmıyor bu falsepetindekiler…

valla hüma bal dışında kimse doğru düzgün analiz yapmadı ya.
hüma da bir zahmet yapsın gerçi o kadar para bayıldım

wicca kahvede iyi diye yazmıştım zaten...sema abla bana iğrenç bi fal attı baştan savmaydı açıkçası..soruda kızdım ona sonra tüm enerjimle tekrar baktım demiş yani daha iyiydi..tarih yine ekim sonu )

ya bir tek bana mı analiz yapmıyor bu falsepetindekiler…

valla hüma bal dışında kimse doğru düzgün analiz yapmadı ya.
hüma da bir zahmet yapsın gerçi o kadar para bayıldım
Falalem'de Rezzan Abla var sesli bakıyor onun analizleri çok iyiydi toz pembe değildi zaten 1 ya da 1.5 ay sonra çok absürd bir saatte arayıp özledim diyecek ama senin eski hevesin kalmayacak devam yok başkasıyla olacaksın demişti. Fal kutusunda 4 garklı kişiye baktırdım hepsi benzer tarihlerle iyi analizlerle barışacaksınız geleceğiniz birlikte dedi..
Ve Sema Abla sen ileride başka şehirde yaşayacaksın bu kişide seninle gelecek dedi. Gerçektende benim başka şehire gitme durumum var. Ay inşallah barışırım da o da gelir

yaaa böyle şeyler yazmayın. gidip şimdi sema ablayla rezzan ablaya atasım geldi

ama yok hayır. tutucam kendimi valla

ama valla tek sevdiğim oydu ne yapayım :)
hümayı da sevmeyen vardı burda ama bayağı. sen benden dolayı gaza gelme. bekle bi önceki falların patlarsa baktır. bu ay bu kadar masraf yeter
kafam karıştı ki falımpir dönmeyecek demiş biri dönecek sana zaafı var demiş..burdakiler hepsi dönecek demiş demiş kafa gitti..tarihler patlayacak gibi zaten :))ekim sonu

Ekim sonunu bekle ondan sonra denersin bende bırakıp Kasım'da baktırmayı düşünüyorum bir kaç tane. çok baktırınca umut oluyor. Kabulleniyorum ayrılığı derken mantıklı bir fal barışacaksınız diyor bizi umuda hapsediyor. Aslında kendi kendimize zarar veriyoruz

aynen. ben de zaten bu ay bir daha baktırmam. uygulamaları telefonumdan sildim mesela :)
bu fal işi resmen batak.
siz ayrılalı kaç ay oldu?

sema ablayı
burdan bu ay içinde dişe dokunur bi şey çıkmazsa sadece belli başlı falcılara atacağım zaten yarın hümaya kesin baktırıcağım sonra bu işi bırakıyorum:)))

aynen. ben de zaten bu ay bir daha baktırmam. uygulamaları telefonumdan sildim mesela :)
bu fal işi resmen batak.
siz ayrılalı kaç ay oldu?
1.5 ay oldu.. En son 10 gün önce konuşmak zorunda kaldık son sözü seni özlüyorum yanımda olmanı özlüyorum ama seni daha fazla kıramazdım devam edemezdim oldu. Ya çok kararlı bitti ya da dayanamayıp gelecek. Sema Abla'da işte özlemine yenik düşecek her şeyde seni bulmaya başlayacak, senden başka kimseyle yapamayacağını anlayacak gibi şeyler dedi. Genel gibi gelebilir ama bana herkes "senden başka kimse onu böyle kabul etmez sevmez" derdi. ondan tutarlı geldi..

valla biz güzel ayrılmadık. 2 ay önce ayrıldık. bi 15-20 gün önce çocuk beni istemediğini açıkça belirtti tekrar.
ama yine de tüm falcılar barışacaksınız diyor

ekimin ikinci yarısına girdik. bakalım neler olacak malum hepimize ekim sonu dedikleri icin 20-25inden sonra dananın kuyrugu kopacak demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…