Fal bakabilen bebekleri bekliyorum bu konuya. Size ihtiyacım var :)

Aşkom burası geyik topiği değil ama, geyik topiğine yaz sohbet edelim. Bi de böyle emrivaki bir üsluba ne dersin

Aşkom burası geyik topiği değil ama, geyik topiğine yaz sohbet edelim. Bi de böyle emrivaki bir üsluba ne dersin sen olsan?
Emrivaki uslup olduğunu düşünmüyorum sadece çok düşünmeden paylaştım ciddi bir konu olmadığı için. Bence insanlarımız biraz abartıyor herşeyi

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ye düşüyor.

Yömetimden rica et konunuzu uygun bölüme taşısınlar
Konu uygun yere açılmayınca ceza veriliyor
Para ödemiyorsam ve başıma kötü bir şey gelmeyecekse uğraşmak istemiyorum Nereye düştüm diye düşünmeye başladım

Konularınız, mesajlarınız silinmez.
Ama kendiniz üyeliğinizi pasifleştirebilirsiniz.

Yok konu silmiyor, kıyamete kadar kalacak konunuz. Sitenin girişinde kuralları kabul ederek girebiliyorsunuz aslında, eğitime lüzum yok.

Yok icra geliyo sadece

Yönetim varsa yaptırım uygulasın silsin konumu. Nasıl rahatlatayım sizi ? Haklısınız dersem mi rahatlıcaksınız hanımefendi ? Ben çözemem çünkü silemiyorum konuyu. Kendimi açıklıyorum. Anlamayana ne diyebilirim

Oo daha yeni başlamıştık hemen engel yeme

Esas siz anlamıyorsunuz. Vallahi nafile bir çaba.
Her kullandığınız şeyi bu kadar bilmeden, çözmeden mi kullanıyorsunuz, nedir? Kullanma kılavuzları ile aranız da kesin kötüdür sizin.
Konuyu zaten silemezsiniz. Zaten hiçbir konu silinmiyor burada, ne yazdıysanız site kapanana değin öylece kalacaktır. İçerik silseniz bile geri getiriyorlar.
Yaptırımdan kastım konuyu taşıyıp sizi banlarlar idi. Onu demek istiyoruz sabahtan beri.

Yok konu silmiyor, kıyamete kadar kalacak konunuz. Sitenin girişinde kuralları kabul ederek girebiliyorsunuz aslında, eğitime lüzum yok.
Ee tamam ben böyle anlamışım. Yanlış okumuşum. Hatalıyım ama öyle böyle değil ne de kötü bir insanım nasıl böyle bir şey yaptım inanın aklım almıyor. Kendimi geliştireceğim ve size layık konuları doğru yerlerde paylaşacağım. Özürlerimi kabul edin efendim.Şimdi tüm konuları kontrol edeceğim ki hep doğru yerde paylaşabileyim. Sizlere layık konu yazabileceğimi düşünmem benim hatamdı. Lincleyin hakettim. Ben dünyanın en kötü şeyini yaptım şuan. (Bu mesajı size yazmadım bu arada Hatanı kabul et diyenler var. Okusunlarda rahatlasınlar )

Tamam banlasınlar yapsınlar yaptırımlarını öyle uygun görülürse Konumu silmek gibi bir niyetim yok zaten, çok rahatsızsa millet silebilirler dedim. Çok da kasmıyorum sizin gibi.

Siz kendinizi anlatmaya çalışmıyorsunuz insanlara hakaret edip dalga geçip üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yeni girdiğiniz bir ortamda car car car bu özgüven de fazla. Bilmiyordum bu bölüme böyle bir konu açılmadığını pardon demekten başka her şeyi dediniz.

Siz kendinizi anlatmaya çalışmıyorsunuz insanlara hakaret edip dalga geçip üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yeni girdiğiniz bir ortamda car car
Nerede hakaret ettiğimi gösterebilir misiniz çok rica edeceğim ? Sabahtan beri bana hakaret ediliyor çünkü. Kusura bakmayın da gereksiz bir konuda bir ton laf yedim. Tabiki kendimi savunacağım. Üste çıkmak değil bu. Uslubu ile yazana bilmiyordum açıklamasını da yaptım. Yukarıdan gidin okuyun lütfen. Belki sizi rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…