Sağol yardımın için daha birşey paylaşacağımı sanmıyorum ama.Burçlar, Tarot ve Astroloji Burası işte
Aşkom burası geyik topiği değil ama, geyik topiğine yaz sohbet edelim. Bi de böyle emrivaki bir üsluba ne dersin
Emrivaki uslup olduğunu düşünmüyorum sadece çok düşünmeden paylaştım ciddi bir konu olmadığı için. Bence insanlarımız biraz abartıyor herşeyiAşkom burası geyik topiği değil ama, geyik topiğine yaz sohbet edelim. Bi de böyle emrivaki bir üsluba ne dersin sen olsan?
Yömetimden rica et konunuzu uygun bölüme taşısınlarSağol yardımın için daha birşey paylaşacağımı sanmıyorum ama.
Öyle bir konu olduğunu bilmiyordum birincisi yeni girdim çünkü platforma. Fal etiketlerinde özellikle arattım. Görünce de aa iyi demekki insanlar böyle atıyor dedim ve saniyelik içtiğim kahveyi önemsemeyerek attım muhabbetine. İkincisi benim derdim falcı bulamamak ise, kime neyin ''sizin tabirinizle vık vık'' açıklaması yapacağım. İsteyen yazar. Derdimi sorgulamak kime düşüyor bu sayfada ?
Para ödemiyorsam ve başıma kötü bir şey gelmeyecekse uğraşmak istemiyorumYömetimden rica et konunuzu uygun bölüme taşısınlar
Konu uygun yere açılmayınca ceza veriliyor
Yok icra geliyo sadecePara ödemiyorsam ve başıma kötü bir şey gelmeyecekse uğraşmak istemiyorumNereye düştüm diye düşünmeye başladım
Mune lütfen beni engeller misin tüm konularımı silerek ? ben başaramadımMune ye düşüyor.
Konularınız, mesajlarınız silinmez.Mune lütfen beni engeller misin tüm konularımı silerek ? ben başaramadımYa da eğitim verelim yeni giren kişilere böyle linçlerle uğraşmak istemiyorum. Yanlış yere konu yazmışım diye burnumdan getirdiler
Yok konu silmiyor, kıyamete kadar kalacak konunuz. Sitenin girişinde kuralları kabul ederek girebiliyorsunuz aslında, eğitime lüzum yok.Mune lütfen beni engeller misin tüm konularımı silerek ? ben başaramadımYa da eğitim verelim yeni giren kişilere böyle linçlerle uğraşmak istemiyorum. Yanlış yere konu yazmışım diye burnumdan getirdiler
Yok icra geliyo sadece
Yönetim varsa yaptırım uygulasın silsin konumu. Nasıl rahatlatayım sizi ? Haklısınız dersem mi rahatlıcaksınız hanımefendi ? Ben çözemem çünkü silemiyorum konuyu. Kendimi açıklıyorum. Anlamayana ne diyebilirimAbartan sizsiniz, koca bir paragraf döşemişsiniz.
Aktif fal konusunun olup olmadığını bdv giriş sayfasına 10 saniye baksanız görürdünüz. Bakmasanız bile, adı üstünde bir derdim var bölümü burası. Derdi olan yazıyor, siz de yazmışsınız geçenlerde hatta. İşleyişi aşağı yukarı biliyorsunuz, canınız kural tanımazlık istemiş, ondan "aşırı yoğun iş temponuzda" boy boy fincan fotoğrafı çekip atmışsınız işte.
Buradaki üyelerin sizin stresinizi atmanıza yardım edeceği fikriniz de abes.
Burasının kuralları var, her platform gibi. Uyulmadığında uyarılıp yaptırımla karşılaşıyorsunuz. Hatanız içeriği uymayan konu paylaşımı yapmanız. Üye olurken forum kuralları önünüze geliyor ya, ha işte ona göre hata oluyor.
Herkes ne isterse paylaşamaz işte, her topiğin içeriği farklı. Forum kullanma adabını bilmeyebilirsiniz, ama ben de dahil kaç üye bunun içeriği uygun olmadığını yazdı, inatla ne var ki bunda yeaaa dediniz, diyorsunuz. Kızlar, burasının fal topiği olmadığını fark edememişim deseniz ayrı ama ısrarla bdv'de fal konusunun açılmasında bir sakınca olmadığını söylüyorsunuz. Biz de diyoruz ki sakınca var. Daha doğrusu yönetim diyor.
Oo daha yeni başlamıştıkMune lütfen beni engeller misin tüm konularımı silerek ? ben başaramadımYa da eğitim verelim yeni giren kişilere böyle linçlerle uğraşmak istemiyorum. Yanlış yere konu yazmışım diye burnumdan getirdiler
Bi kötü haber daha konular mesajlar silinmiyor
Yönetim varsa yaptırım uygulasın silsin konumu. Nasıl rahatlatayım sizi ? Haklısınız dersem mi rahatlıcaksınız hanımefendi ? Ben çözemem çünkü silemiyorum konuyu. Kendimi açıklıyorum. Anlamayana ne diyebilirim
Esas siz anlamıyorsunuz. Vallahi nafile bir çaba.
Yönetim varsa yaptırım uygulasın silsin konumu. Nasıl rahatlatayım sizi ? Haklısınız dersem mi rahatlıcaksınız hanımefendi ? Ben çözemem çünkü silemiyorum konuyu. Kendimi açıklıyorum. Anlamayana ne diyebilirim
Ee tamam ben böyle anlamışım. Yanlış okumuşum. Hatalıyım ama öyle böyle değil ne de kötü bir insanım nasıl böyle bir şey yaptım inanın aklım almıyor. Kendimi geliştireceğim ve size layık konuları doğru yerlerde paylaşacağım. Özürlerimi kabul edin efendim.Şimdi tüm konuları kontrol edeceğim ki hep doğru yerde paylaşabileyim. Sizlere layık konu yazabileceğimi düşünmem benim hatamdı. Lincleyin hakettim. Ben dünyanın en kötü şeyini yaptım şuan. (Bu mesajı size yazmadım bu arada Hatanı kabul et diyenler var. Okusunlarda rahatlasınlarYok konu silmiyor, kıyamete kadar kalacak konunuz. Sitenin girişinde kuralları kabul ederek girebiliyorsunuz aslında, eğitime lüzum yok.
Tamam banlasınlar yapsınlar yaptırımlarını öyle uygun görülürseEsas siz anlamıyorsunuz. Vallahi nafile bir çaba.
Her kullandığınız şeyi bu kadar bilmeden, çözmeden mi kullanıyorsunuz, nedir? Kullanma kılavuzları ile aranız da kesin kötüdür sizin.
Konuyu zaten silemezsiniz. Zaten hiçbir konu silinmiyor burada, ne yazdıysanız site kapanana değin öylece kalacaktır. İçerik silseniz bile geri getiriyorlar.
Yaptırımdan kastım konuyu taşıyıp sizi banlarlar idi. Onu demek istiyoruz sabahtan beri.
Siz kendinizi anlatmaya çalışmıyorsunuz insanlara hakaret edip dalga geçip üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yeni girdiğiniz bir ortamda car car car bu özgüven de fazla. Bilmiyordum bu bölüme böyle bir konu açılmadığını pardon demekten başka her şeyi dediniz.
Yazdım yukarda silemediğimi bende biliyorumBi kötü haber daha konular mesajlar silinmiyor
Nerede hakaret ettiğimi gösterebilir misiniz çok rica edeceğim ? Sabahtan beri bana hakaret ediliyor çünkü. Kusura bakmayın da gereksiz bir konuda bir ton laf yedim. Tabiki kendimi savunacağım. Üste çıkmak değil bu. Uslubu ile yazana bilmiyordum açıklamasını da yaptım. Yukarıdan gidin okuyun lütfen. Belki sizi rahatlatır.Siz kendinizi anlatmaya çalışmıyorsunuz insanlara hakaret edip dalga geçip üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yeni girdiğiniz bir ortamda car car
Sayende hepimiz ceza alacaz konu geyiğe döndüYazdım yukarda silemediğimi bende biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?