• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal bakabilen bebekleri bekliyorum bu konuya. Size ihtiyacım var :)

Tamam banlasınlar yapsınlar yaptırımlarını öyle uygun görülürse :KK70: Konumu silmek gibi bir niyetim yok zaten, çok rahatsızsa millet silebilirler dedim. Çok da kasmıyorum sizin gibi.
Belli kasmadığınız.
İnsanlarımız şöyle böyle diye konuşup üstten üstten bakıyorsunuz ya. Aslında sizin şu tavrınız için de ben şunu söyleyebilirim, bazı "insanlarımız" tıpkı sizin gibi kuralsızlığı kural edinmişler. Her alanda kurallardan nefret edenler var, tıpkı sizin gibi. Burası resmi bir platform olmayabilir, evet. Ama kuralları var.

Nerede hakaret ettiğimi gösterebilir misiniz çok rica edeceğim ? Sabahtan beri bana hakaret ediliyor çünkü. Kusura bakmayın da gereksiz bir konuda bir ton laf yedim. Tabiki kendimi savunacağım. Üste çıkmak değil bu. Uslubu ile yazana bilmiyordum açıklamasını da yaptım. Yukarıdan gidin okuyun lütfen. Belki sizi rahatlatır.
Okudum ki yorum yapıyorum değil mi? Rahatlamaya ihtiyacım yok gayet rahatım.

Arkadaşım biraz abartmıyor musun ? Bu ne kin bu ne nefret. Aktif fal konusu var mı diye giripte bakmadım. Çünkü neden bakayım. İş yoğunluğunda bir kahve içtim. Girdim paylaştım dalgasına. Kimi espri yapıyor geçiyor. Kimi de sizin gibi hayatta herşeye kin nefret kusuyor. Bir huzur bulacak ortam bırakmadınız. Stres atmak için girdiğim platformda daha da stres oldum. Sadece iyiliğiniz için söylüyorum biraz huzurlu ol biraz rahat ol. Aşırı gergin olan biri varsa oda sensin. Neyin hatası ? Herkes ne isterse paylaşır. Derdim muhabbet etmek kahve bahane paylaştım. Hatasını kabul edecek yapısı yok yazmışsın. Ne yaptım da hatamı kabul edeceğim pardon ? Gerçekten komiksin. Çok rica edeceğim. Burayı kin kusmak için değil dertleşmek için kullan. Özellikle benim konularıma yazmasın böyle tipler. Klavye'den döktürmek çok kolay zira.
Kel başa şimşir tarak sizde önce dert için kullanın fal bakmak dert değil.

Öyle bir konu olduğunu bilmiyordum birincisi yeni girdim çünkü platforma. Fal etiketlerinde özellikle arattım. Görünce de aa iyi demekki insanlar böyle atıyor dedim ve saniyelik içtiğim kahveyi önemsemeyerek attım muhabbetine. İkincisi benim derdim falcı bulamamak ise, kime neyin ''sizin tabirinizle vık vık'' açıklaması yapacağım. İsteyen yazar. Derdimi sorgulamak kime düşüyor bu sayfada ?
Bize:KK53:

Kimse falcı yazmadı mı ya cocugum olacak mı merak ediyorum falcı bulamıyorum

Back