Hahah doğru dedinizYanlış topiktesiniz
ayrıca fal bakacak varsa da siz de onun falına bakmanız gerekir. Fal biliyor musunuz?bilsem kendime bakardım dediğinizi duyar gibiyim
Gram tutmadı ama atarım bir beşlikEski sevgilinize dönmeye çalışıyorsunuz da onun umrunda değil başkalarıyla görüşüyor gibi bir fal. İbanımı atıyorum
Üzdün beniBebek olmadığım için bakamayacağım üzgünüm .
Bir derdim varın fal için olduğunu nereden çıkardınız pardon da?Bakma canımıııın içii zorla bak demiyoruz, senin gibisine baktırmam zaten aman uğursuzluk getirirsin falanAyrıca bu platformda fal için açılmış konu etiketleri var önce araştır sonra ukalalık yap insanlara
Mevzu muhabbet olsun diye attık be abartmayınO kadar emin ki bakılacağından bir de şak diye atmış fotoları :d
Ne uyuzsun bacım yaFal bakabilen bebekler hmm enteresanAllah baska dert vermesin bacim.
Ne uyuzsun bacım yaDertsizsem dertsizim niye rahatsız oldun
Kızım 2 dakka kavga etmeyin bak konsantrem bozuluyo Falım kaciyoBaya komik bir arkadassin. Konu actigin bolume bir bak bakalim tabi fal disinda baska seyler okuyup anlayabiliyorsan bir dene derim.
Kızım 2 dakka kavga etmeyin bak konsantrem bozuluyo Falım kaciyo
Birileri sen çok eğlenceli birisin yhaa diye gazlamış sizi belli :dMevzu muhabbet olsun diye attık be abartmayınYazılan cevapların ciddiyetinden emin olduğum kadar emin olarak attım burayada
Komik olduğunu sanıyor. "Baya komik bir arkadassin. Konu actigin bolume bir bak bakalim tabi fal disinda baska seyler okuyup anlayabiliyorsan bir dene derim.
Kız napayım fincanı koymuş, direk gördüm ayıyı yani yalan mı diyimHahah yok bacim kavga etmiyoruz ama dikkat et bos yere banlanma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?