Fal bakabilen bebekleri bekliyorum bu konuya. Size ihtiyacım var :)

Yanlış topiktesiniz
ayrıca fal bakacak varsa da siz de onun falına bakmanız gerekir. Fal biliyor musunuz? bilsem kendime bakardım dediğinizi duyar gibiyim
Hahah doğru dediniz Valla bilmiyorum paylaştım öyle topik kısmına alışkın değilim yeniyim daha isteyen yazar dedim

Bir derdim varın fal için olduğunu nereden çıkardınız pardon da?
Yüksek ihtimalle banlanacaksınız. Yasak bir şey yaptınız, hala idrak edemiyor musunuz?

Ablam 3. Fotoda bı tane ayı çıkmış, kısa boylu falan ama ayı yani, elinde gül mu var bişey var, sapli bişey sapı tutmuş bu ayı, sonra karşısında uzun boylu olmasa bile gösterişli hoş uzun dalgalı saçlı, kalkık burunlu bı kadın var, bu kadının burnu estetik ablacım, esmere benziyo ama kahvenin telvesi çok kacmista olabilir atasin bı 500cük diyivereyim devamını, yok üle bedavadan nağme

izmire gidiyon gezemeye efes antik kente. için kabarmış.
bulaşıktan neden medet umarız ki.

Baya komik bir arkadassin. Konu actigin bolume bir bak bakalim tabi fal disinda baska seyler okuyup anlayabiliyorsan bir dene derim.
Komik olduğunu sanıyor. " " şunu atınca oldukça rahat ve cool bir imaj verdiğini düşünüyor. Aşırı gergin ve hatasını kabul edebilecek bir yapısı yok.
Birinci sayfada bir tane bile aktif fal konusunun olmadığını fark etmesi 30 saniyesini almazdı oysa.
Dini ve fal gibi konular yasak diyoruz, hala öylesine açtım modunda.

Ne duymak istiyorsun söyle yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…