• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal bakabilen bebekleri bekliyorum bu konuya. Size ihtiyacım var :)

Bakma canımıııın içii zorla bak demiyoruz, senin gibisine baktırmam zaten aman uğursuzluk getirirsin falan :KK70: Ayrıca bu platformda fal için açılmış konu etiketleri var önce araştır sonra ukalalık yap insanlara :KK70:
Aynen o konu etiketleri var ama nerde?bdv'de mi acaba ?siz de biraz araştırın bence

Komik olduğunu sanıyor. " :KK70: " şunu atınca oldukça rahat ve cool bir imaj verdiğini düşünüyor. Aşırı gergin ve hatasını kabul edebilecek bir yapısı yok. :KK51:
Birinci sayfada bir tane bile aktif fal konusunun olmadığını fark etmesi 30 saniyesini almazdı oysa.
Dini ve fal gibi konular yasak diyoruz, hala öylesine açtım modunda.
Arkadaşım biraz abartmıyor musun ? Bu ne kin bu ne nefret. Aktif fal konusu var mı diye giripte bakmadım. Çünkü neden bakayım. İş yoğunluğunda bir kahve içtim. Girdim paylaştım dalgasına. Kimi espri yapıyor geçiyor. Kimi de sizin gibi hayatta herşeye kin nefret kusuyor. Bir huzur bulacak ortam bırakmadınız. Stres atmak için girdiğim platformda daha da stres oldum. Sadece iyiliğiniz için söylüyorum biraz huzurlu ol biraz rahat ol. Aşırı gergin olan biri varsa oda sensin. Neyin hatası ? Herkes ne isterse paylaşır. Derdim muhabbet etmek kahve bahane paylaştım. Hatasını kabul edecek yapısı yok yazmışsın. Ne yaptım da hatamı kabul edeceğim pardon ? Gerçekten komiksin. Çok rica edeceğim. Burayı kin kusmak için değil dertleşmek için kullan. Özellikle benim konularıma yazmasın böyle tipler. Klavye'den döktürmek çok kolay zira.

Bakma canımıııın içii zorla bak demiyoruz, senin gibisine baktırmam zaten aman uğursuzluk getirirsin falan :KK70: Ayrıca bu platformda fal için açılmış konu etiketleri var önce araştır sonra ukalalık yap insanlara :KK70:

fal icin acilmis konu etiketleri oldugu gibi, konu basliklari da var. sizi oralara alalim 😂

Valla fal bölümü varken daha fazla gören olur diye aklınızca uyanıklık edip Bir Derdim Var' a şaaak diye fincan atmasaydınız bu tepkileri almazdınız, bir güzellik yapıp falınıza bakan da olurdu, hiç vık vık yapmayın şimdi.

Valla bu kadar tevafuk olur
Bugün Tv'de hoca bu falla ilgili anlatıyordu
İster inanın ister inanmayın ama falın küfür ile eş değer olduğunu anlattı...gaibi yani bilinmeyeni yalnız Allah bilir...
Haklısınız o ayrı mevzu. Paylaştım öyle muhabbetine

Arkadaşım biraz abartmıyor musun ? Bu ne kin bu ne nefret. Aktif fal konusu var mı diye giripte bakmadım. Çünkü neden bakayım. İş yoğunluğunda bir kahve içtim. Girdim paylaştım dalgasına. Kimi espri yapıyor geçiyor. Kimi de sizin gibi hayatta herşeye kin nefret kusuyor. Bir huzur bulacak ortam bırakmadınız. Stres atmak için girdiğim platformda daha da stres oldum. Sadece iyiliğiniz için söylüyorum biraz huzurlu ol biraz rahat ol. Aşırı gergin olan biri varsa oda sensin. Neyin hatası ? Herkes ne isterse paylaşır. Derdim muhabbet etmek kahve bahane paylaştım. Hatasını kabul edecek yapısı yok yazmışsın. Ne yaptım da hatamı kabul edeceğim pardon ? Gerçekten komiksin. Çok rica edeceğim. Burayı kin kusmak için değil dertleşmek için kullan. Özellikle benim konularıma yazmasın böyle tipler. Klavye'den döktürmek çok kolay zira.
Abartan sizsiniz, koca bir paragraf döşemişsiniz.
Aktif fal konusunun olup olmadığını bdv giriş sayfasına 10 saniye baksanız görürdünüz. Bakmasanız bile, adı üstünde bir derdim var bölümü burası. Derdi olan yazıyor, siz de yazmışsınız geçenlerde hatta. İşleyişi aşağı yukarı biliyorsunuz, canınız kural tanımazlık istemiş, ondan "aşırı yoğun iş temponuzda" boy boy fincan fotoğrafı çekip atmışsınız işte.
Buradaki üyelerin sizin stresinizi atmanıza yardım edeceği fikriniz de abes.
Burasının kuralları var, her platform gibi. Uyulmadığında uyarılıp yaptırımla karşılaşıyorsunuz. Hatanız içeriği uymayan konu paylaşımı yapmanız. Üye olurken forum kuralları önünüze geliyor ya, ha işte ona göre hata oluyor.
Herkes ne isterse paylaşamaz işte, her topiğin içeriği farklı. Forum kullanma adabını bilmeyebilirsiniz, ama ben de dahil kaç üye bunun içeriği uygun olmadığını yazdı, inatla ne var ki bunda yeaaa dediniz, diyorsunuz. Kızlar, burasının fal topiği olmadığını fark edememişim deseniz ayrı ama ısrarla bdv'de fal konusunun açılmasında bir sakınca olmadığını söylüyorsunuz. Biz de diyoruz ki sakınca var. Daha doğrusu yönetim diyor.

Son düzenleme:
Bu iyiydi :KK70: Öyle de oldu, insanlarımız sadece kin nefret doluş. Dalga geçip muhabbet etmeyi bilmiyor ne yazıkki :KK43:
Aşkom burası geyik topiği değil ama, geyik topiğine yaz sohbet edelim. Bi de böyle emrivaki bir üsluba ne dersin sen olsan?

Valla fal bölümü varken daha fazla gören olur diye aklınızca uyanıklık edip Bir Derdim Var' a şaaak diye fincan atmasaydınız bu tepkileri almazdınız, bir güzellik yapıp falınıza bakan da olurdu, hiç vık vık yapmayın şimdi.
Öyle bir konu olduğunu bilmiyordum birincisi yeni girdim çünkü platforma. Fal etiketlerinde özellikle arattım. Görünce de aa iyi demekki insanlar böyle atıyor dedim ve saniyelik içtiğim kahveyi önemsemeyerek attım muhabbetine. İkincisi benim derdim falcı bulamamak ise, kime neyin ''sizin tabirinizle vık vık'' açıklaması yapacağım. İsteyen yazar. Derdimi sorgulamak kime düşüyor bu sayfada ?

Back