Belli kasmadığınız.Tamam banlasınlar yapsınlar yaptırımlarını öyle uygun görülürseKonumu silmek gibi bir niyetim yok zaten, çok rahatsızsa millet silebilirler dedim. Çok da kasmıyorum sizin gibi.
Okudum ki yorum yapıyorum değil mi? Rahatlamaya ihtiyacım yok gayet rahatım.Nerede hakaret ettiğimi gösterebilir misiniz çok rica edeceğim ? Sabahtan beri bana hakaret ediliyor çünkü. Kusura bakmayın da gereksiz bir konuda bir ton laf yedim. Tabiki kendimi savunacağım. Üste çıkmak değil bu. Uslubu ile yazana bilmiyordum açıklamasını da yaptım. Yukarıdan gidin okuyun lütfen. Belki sizi rahatlatır.
Bakın bu hakaret örneğin. Asıl şu hadsiz insana haddini bildirme savaşına girin.Usluba, gevseklige bak
Hadsiz deme hakkını kim veriyor size? Kendinize gelin ya da bir kahve daha için siz açılırsınız.Bakın bu hakaret örneğin. Asıl şu hadsiz insana haddini bildirme savaşına girin.
Bana hakaret eden insan veriyor. Var mı derdin tasan ?Hadsiz deme hakkını kim veriyor size? Kendinize gelin ya da bir kahve daha için siz açılırsınız.
Bana gevşek yazan kişiye sorun.Hadsiz deme hakkını kim veriyor size? Kendinize gelin ya da bir kahve daha için siz açılırsınız.
Valla gına geldi banada sorma. Ceza ne ben çekmeye razıyımSayende hepimiz ceza alacaz konu geyiğe döndü
Kel başa şimşir tarak sizde önce dert için kullanın fal bakmak dert değil.Arkadaşım biraz abartmıyor musun ? Bu ne kin bu ne nefret. Aktif fal konusu var mı diye giripte bakmadım. Çünkü neden bakayım. İş yoğunluğunda bir kahve içtim. Girdim paylaştım dalgasına. Kimi espri yapıyor geçiyor. Kimi de sizin gibi hayatta herşeye kin nefret kusuyor. Bir huzur bulacak ortam bırakmadınız. Stres atmak için girdiğim platformda daha da stres oldum. Sadece iyiliğiniz için söylüyorum biraz huzurlu ol biraz rahat ol. Aşırı gergin olan biri varsa oda sensin. Neyin hatası ? Herkes ne isterse paylaşır. Derdim muhabbet etmek kahve bahane paylaştım. Hatasını kabul edecek yapısı yok yazmışsın. Ne yaptım da hatamı kabul edeceğim pardon ? Gerçekten komiksin. Çok rica edeceğim. Burayı kin kusmak için değil dertleşmek için kullan. Özellikle benim konularıma yazmasın böyle tipler. Klavye'den döktürmek çok kolay zira.
BizeÖyle bir konu olduğunu bilmiyordum birincisi yeni girdim çünkü platforma. Fal etiketlerinde özellikle arattım. Görünce de aa iyi demekki insanlar böyle atıyor dedim ve saniyelik içtiğim kahveyi önemsemeyerek attım muhabbetine. İkincisi benim derdim falcı bulamamak ise, kime neyin ''sizin tabirinizle vık vık'' açıklaması yapacağım. İsteyen yazar. Derdimi sorgulamak kime düşüyor bu sayfada ?
İyice hadsizleşmişsiniz yazıkBana hakaret eden insan veriyor. Var mı derdin tasan ?
Ay hemen füze atiyollaa insanın kafasınaNiye çullandınız yaf konu sahibesine varsa fal bakan diye ben de geldim
Arkadaşım deyim ne alaka konu ile Allah aşkınaKel başa şimşir tarak sizde önce dert için kullanın fal bakmak dert değil.
Ay bende o sebepten geldim var mı acabaNiye çullandınız yaf konu sahibesine varsa fal bakan diye ben de geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?