- 22 Eylül 2018
- 1.083
- 856
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya,dokusu bile güzel,sevilmeyen 10 parçalı olanlardır bence:)
Evet o bendimEyfel kulesinin gölgesinde bim konserve yiyen sendin di mi:))
Afferin kız,ben takdir ediyorum seni,küpe koyup gömmüyorsun ya tadını çıkarıyorsun,helal:)
Kız ben konu sahibi değilimEvet o bendim
Eki Görüntüle 2205580
Bu da Cannes plajında şok market yaprak sarması yerkene
Yazık değil mi o har vurulup harman saçılan paraciklara. 850 liraya gecelik almissiniz. El insaf yaa, 850 liraya otobüsle Yunanistan'a gidip güzelim otelde ne geceler yaşardiniz...
Benim de arkadaşlarim evleniyorlar, sırf ben gibi gelen konuklar da kaftan giysin diye organizasyona bir buçuk milyar veriyorlar...
Arkadaşım, madem beni o kadar seviyorsun al götür bir fasıla, düğün öncesi eğlenelim:) Ya da o kadar has arkadaşiz, biz senin arkadaşinsak biz öyle birşey organize edelim... İnsan hiç kendi düğününde konuğu da kaftan giysin diye onca para harcar mi?
Konuklara hediye falan veriyorlar bir de...
Senin düğünün. Bırak da sana hediye versinler :))) bu yeni nesil düğün endüstrisini hiç anlamıyorum... Orta sehpa aldıkları için balayına gidemiyorlar, borçla harçla evlenip en guzel zamanlarını maddi sıkıntılarla geçiriyorlar...
Benim annem dikiş kursuna gidiyor yılardır. Sahsen ben evlenmeye karar verince onu abiye-gelinlik kursuna göndermeyi düşünüyorum. Bir gece giyinecegim elbiseye 5 milyar verene kadar kumaş parasına yapar annem bana :))
Ya olur mu tabi pişman olacaksınız. Bizim buralarda borca sokup kıyafet aldıran gelinler kıymetli ben pişman oldum ama yine olsa yine aynısını yaparım mantarım benHaha teşekkür ederim inşallah pişman olmam bu davranışımdan. ama konuşacak insan her türlü konuşuyor ya , aklima yasemin sakallioglunun zengo paylasimi geldi. Ahahhah biraz salivermem lazım kendimi sanirim
evet çok haklısınız ben de giyimde ve ev eşyasında mınımalist basic tarzı severim.gösterişli durmuyorlar evde de dışarda da ama pahalı urunlerdir çoğu .zaten ne olduklarını kaç para olduklarını sadece onları kullananlar ya da satan satış elemanları biliyor aha haaaa.mesela tektaş pırlanta yüzük beştaş kolye 4 tanede tektaş küpeyle pazara bile gıdıyorum ben kımse farketmıyor bile.ama şöylee 2 tane sarı sarı bılezık taksam hemencecik hırsızı uğursuzu dahil farkederlerdi.Minimalistlikle pahaliligin ne alakasi var yahu. Bazilari gosterisli sevmem minimalistim filan yazmis. Biseyin pahali olmasi icin illa cafcafli olmasi gerekmiyor ki.
1.000tlik cantam var "indirimde" almistim. Tamamen dumduz, simsiyah klasik dikdortgen asiri sade birsey dikkat cekmiyordur bile eminim.
Zaten genel olarak cok gosterisli giyinmem.
Evimdeki esyalar da gosterissiz, spor tarzdir ve olabildigince az esyam vardir ama herseyim ucuzluktan alinma degil.
800 tllık kabanı gıyıp gıdecek ortamınız yoksa tabiki gereksiz .Yerine göre konumuna göre giyinmeli insan.asgari ucret alıp 500 tl lık spor ayakkabı gıyen de tuhaf benim için 15 bin kazanıp pazardan çakma marka ayakkabı alan daHayır dümdüz bir kabandı sıradan bir mağazada. Bugün aldım haki yeşili ve o fiyatının ceyregine. Hala gerekli olmadığni savunuyorum o denli fiyatın. Ha tek bir ihtiyaç olsa neyse tolere edilebilir desem..
yav siz aldırmayın amma stres yaptınızverecek cevabı olmayan da benim uslubuma takıyor. siz niye kaynana ve görümceye mont aldırıyosunuz, ben bunu soruyorum.
evliya çelebi seniiiiii.valla seni hem seviyorum hem de çok ilginç buluyorum.standart türk kızı ve gelin adayı asla ve asla sen değilsin.Ama bence tam dünya insanısın nerde olsa yaşarsın kimseye muhtaç olmadanEvet o bendim
Eki Görüntüle 2205580
Yazık değil mi o har vurulup harman saçılan paraciklara. 850 liraya gecelik almissiniz. El insaf yaa, 850 liraya otobüsle Yunanistan'a gidip güzelim otelde ne geceler yaşardiniz...
Benim de arkadaşlarim evleniyorlar, sırf ben gibi gelen konuklar da kaftan giysin diye organizasyona bir buçuk milyar veriyorlar...
Arkadaşım, madem beni o kadar seviyorsun al götür bir fasıla, düğün öncesi eğlenelim:) Ya da o kadar has arkadaşiz, biz senin arkadaşinsak biz öyle birşey organize edelim... İnsan hiç kendi düğününde konuğu da kaftan giysin diye onca para harcar mi?
Senin düğünün. Bırak da sana hediye versinler :))) bu yeni nesil düğün endüstrisini hiç anlamıyorum... Orta sehpa aldıkları için balayına gidemiyorlar, borçla harçla evlenip en guzel zamanlarını maddi sıkıntılarla geçiriyorlar...
Benim annem dikiş kursuna gidiyor yılardır. Sahsen ben evlenmeye karar verince onu abiye-gelinlik kursuna göndermeyi düşünüyorum. Bir gece giyinecegim elbiseye 5 milyar verene kadar kumaş parasına yapar annem bana :))
Ooo ya cok tatlisin kuzum ama hic mi heves etmiyosun dicektimki senin zaten daha farkli ve guzel heveslerin var :)Evet o bendim
Eki Görüntüle 2205580
pijamalar artık ya a10...1 den ya madam moss dan ha 2 ayda yırtılıyor ama olsun değişik değişik gıyıyorum işte daha iyiKız ben konu sahibi değilim
850ye gecelik filan da almadım,benimkiler tekli,ekonomik:))
Valla bence de öyle,bak çocuklar okula gidiyor, avuç içi kadar tost kantinde 5,5lira.Yapıyorum yanlarına sandviç,harçlığınızı ister biriktirin,ister başka bir canınızın istedğini alın diyorum:)
Sorma,geçenlerde kompedanda bir mini gecelik buldum 12 tl.pijamalar artık ya a10...1 den ya madam moss dan ha 2 ayda yırtılıyor ama olsun değişik değişik gıyıyorum işte daha iyi
sosyete pazarları bile buralardan pahalı alt üst takım en fazla 26 tl misssssSorma,geçenlerde kompedanda bir mini gecelik buldum 12 tl.
Çok ta güzel,eh yeter,kot gibi dağda bayırda giyilecek değil ya:))
Aynen,yeterki gerektiği anda değil,en uygun zamanda alışveriş yapılsın.sosyete pazarları bile buralardan pahalı alt üst takım en fazla 26 tl misssss
Çok doğru yoldasınız. Ben de kullanmıycam hiç bir şeyi almadım. Altınları da tıpkı sizin mantığınızda aldım. Çok da memlunum. SiZin ruhunuz fakir değil onların ruhu aç ne alırsanız alın doymazlar.Düğün için alışverişe çıkıldı kayınvalidem ve görümcem eşliğinde.
Artik ikinci bir ailem var ve ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar sağolsunlar ama ben yersiz birseyler mi yaptım bilemiyorum. Kırıcı olunmadigi sürece tüm elestirilere açığım.
İhtiyacim olmayan ve kullanmayacağım hiçbir şey istemediğimi söyledim bugün ısrarla. ( giysi dolabim yeterince dolu ve evim gecici ve kücük oldugundan fazla yerim yok ) Normalde bizzat gidip almayacağim pahalilikta bir seyi almak istemedigimi de belirttim. Misal hayatım boyunca hicbir kabana 800tl vermedim. Alamadığımdan değil de alternatifi olan bir şey için o kadar para vermeyi sevmiyorum.. Bu beni pinti mi yapar, ya da marka takıntım olmaması vizyonsuz mu? ha bu arada dümdüz bir kabandi ve çoğu yerde bulunabilecek türdendi. Acıdım o paraya ve sırf almış olmak için aldirmadim.
Basim kapali değil ve pahali tesettur magazalarindan birine girdik, kendime göre bulduğum tek şey bir gömlekti ve o da kombinlenmesi zor bi parcaydı. Ki o fiyata aldığım şık elbiselerim olduğunu hatirlayinca bıraktım. Girdiğim mağazalara laf arasında döküntü vs dendiğini duyar gibi oldum. Erkek tarafından ne koparirsak kar zihniyetini zaten sevmiyorum da bunu yapmamdaki amaç beni sevmeleri, tutumlu demeleri vs. icin değildi kesinlikle. İhtiyacimdan ,yemeğimden asla kısmam ama bu durumlar bana çok tuhaf geliyor. Zaten alışverişi görev olarak değil de zevk alarak yapmayı seviyorum, bugün resmen süreli kıyafet seçme yarışinda gibiydim. Düğün alisverisi adi altında yapılan her şeye zaten değer katılıyorlarken ve ekonominin durumu da böyleyken aşırı israfa karşıyım ben ve bugün bunu fazlasıyla gösterdim sanırım. Onlar da ruhumun fakir olduğunu tescillediler diye düşünüyorum En son kuyumcuya ben yatırım için ve işçiliği az olanlardan istiyorum dediğimde muhterem görümcemin arkadan suratı düşük sekilde onun bile hesabını yapıyor deyişini duydum. Ve kayinvalidemle bakışmalarini gördüm birkaç kez.
Ama sonra da görmemiş, her şeyi aldırıyor denmesindense fakir ruhlu olduğumu düşünmeleri daha mı iyidir diye düşünürken buldum kendimi.
Ah ne zormuş dostlar, her davranışa bir kulp bulunuyorsa şayet ben içimden geleni yapayım da kusur bulan her şekilde bulur diyor ve durum değerlemesini size bırakıyorum, şimdiden teşekkürler