- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
muska böreğikaynanala yaşarsan işten gelince sıcak yemek bulursun birde böyle düşün canım.belli ki nişanlın seni çok seviyor bence böyle şeyleri düşünüp ilişkinizi yıpratma.dolapta bulduğun şey muska böreği olmasın ?
ay güldürme spora gidiyorum mekik çektim alt karın bölgem nasıl acıdı bilsen :)muska böreğihayalgücümü aştı bu tebrikler
Canim cok yanlis dusunuyorsun. Erkek arkadasini sana karsi doldurmalari bir kere cok normal bir durum. Sen onu ailesinden kopardigin icin yapiyorlar bunu onlara cok gorme. Ayrica bir erkegin kumar oynamasi capkinlik yapmasi da cok normal canim, hangi devirde yasiyoruz her erkek yapar bunu. Kayinvaliden hakli melek gibi bir insanmis ki senin ustune yurumus. Bunu sizin iyiliginizi dusundugu icin yapmis. Ayrica evlendikten sonra kayinvalidelerle oturmamak da neymis? Tabi ki koca bir aileye bakmak zorundasin, yoksa neden evleniyorsun ki? Onlara ölene kadar hizmet etmelisin. Ayip etmissin kayinlarini hakli goruyorum gidip ozur dile benceYa kızlar benim bir derdim var ama doğru yere mi açtım bilmiyorum. Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin.Şimdi ben bir süredir bir çocukla beraberim hatta e1 ay sonra evleneceğiz.
Sevgilimin anne ve babası boşanmış, öz annesi 3 defa evlenmiş, babası ise 2 defa. Yani toplamda 3 tane kayınpederim, 2 tane kayınvalidem, 6 görümcem, 8 kayınbiraderim var.
Şimdi esas sorun şu ki, bunlar erkek arkadaşımı devamlı bana karşı dolduruyorlar. Ben evlendiğimde kayınvalidelerle oturmak istemiyorum bu yüzden devamlı bana karşı çirkin davranışlarla hakaretlerle karşılaşıyorum. Allahtan şu an sevgilimle beraber yaşıyoruz ve oturduğumuz semtler biraz uzak ama yinede arada cümbür cemaat evimize baskına geliyorlar. Geçenlerdede buzdolabında muskaya benzeyen bir şeyler buldum, kesin kayınvalidelerim ile görümcelerim birlik oldu sırf ayrılalım diye bir şeyler yapıyorlar.
Sevgilim aslında çok iyi ve düzgün bi adam ama biraz kumar ve çapkınlık sorunu var. Kayınvalidem erkek bu yapar, sen karışamazsın diye söyleyip duruyor hatta geçen gün erkek arkadaşımın telefonunda bazı mesajlar yakaladım hesabını soracakken kayınvalidelerim üzerime yürüdü. Ne yapacağımı bilmiyorum, tek bildiğim ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.
Şu buzdolabında bulduğum şeyin fotoğrafını koysam anlar mısınız acaba?Lütfen bana akıl verin.
aynen bende mekik çektim bugün canım acıyor kızlar güldürmeyinay güldürme spora gidiyorum mekik çektim alt karın bölgem nasıl acıdı bilsen :)
haydi ben uykuya yarın devam.malum yarın pilot efendi ile film izliycem :)
aa hiç sanmam canım ya ne aldatması adam eve kemek getirmek adına çalışıyormuş baksana. hiç kurcalama evliliğini zedeleme benceKızlar ben uzun süredir siteyi takip ediyorum ama bugün üye oldum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimin beni aldatıyor olmasından şüpheleniyorum. Aslında ben çok güzel bir kadınım. Herkes bana eşin senin gibi güzel bir kadın bulamaz der. Modern ve bakımlıyım. 10 günde bir iş gezisi şehir dışında diye lüks otellere gidip kalıyor. Son 3 gezisi için sekreterinden hangi otele gittiğini öğrenmek adına yardım almak istedim ama eşim ne zaman seyahate gitse sekreterin annesi hastalandığı için işe gelmemiş oluyor. Bu kızdan bana hayır yok. Benim başka bir şekilde öğrenmem lazım. Sizce eşim beni aldatıyor mudur?
ah canım benim çapkınlık her erkekte olabilecek bişey sırf bu yüzden yargılam onu korkarımkı kayınvaliden haklı erkek yani tabiiki yapacak. beraber yaşama konusunda tavrını koy ama sevmem bende öyle şeyi. gerçi aslında bi yandan güzel olur kalabalık aile. iyi tarafından bakmak lazım. bilemedim ki ben bile kararsız kaldım senin işin ne zordur kim bilir tatlım benim..
kaynananla yaşarsan işten gelince sıcak yemek bulursun birde böyle düşün canım.belli ki nişanlın seni çok seviyor bence böyle şeyleri düşünüp ilişkinizi yıpratma.dolapta bulduğun şey muska böreği olmasın ?
yaşlar kaç ????
muska böreğihayalgücümü aştı bu tebrikler
ay güldürme spora gidiyorum mekik çektim alt karın bölgem nasıl acıdı bilsen :)
haydi ben uykuya yarın devam.malum yarın pilot efendi ile film izliycem :)
Canim cok yanlis dusunuyorsun. Erkek arkadasini sana karsi doldurmalari bir kere cok normal bir durum. Sen onu ailesinden kopardigin icin yapiyorlar bunu onlara cok gorme. Ayrica bir erkegin kumar oynamasi capkinlik yapmasi da cok normal canim, hangi devirde yasiyoruz her erkek yapar bunu. Kayinvaliden hakli melek gibi bir insanmis ki senin ustune yurumus. Bunu sizin iyiliginizi dusundugu icin yapmis. Ayrica evlendikten sonra kayinvalidelerle oturmamak da neymis? Tabi ki koca bir aileye bakmak zorundasin, yoksa neden evleniyorsun ki? Onlara ölene kadar hizmet etmelisin. Ayip etmissin kayinlarini hakli goruyorum gidip ozur dile bence
Kesinlikle tedavi olmalısınız. Bu şekilde hayatı hem kendinize hem eşinize zindan ediyorsunuz. Güzelim demişsiniz ama bence özgüveniniz eksik. Adam bileğinin hakkı ile çalışıp eve para getiriyor siz neler düşünüyorsunuz.Kızlar ben uzun süredir siteyi takip ediyorum ama bugün üye oldum. Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimin beni aldatıyor olmasından şüpheleniyorum. Aslında ben çok güzel bir kadınım. Herkes bana eşin senin gibi güzel bir kadın bulamaz der. Modern ve bakımlıyım. 10 günde bir iş gezisi şehir dışında diye lüks otellere gidip kalıyor. Son 3 gezisi için sekreterinden hangi otele gittiğini öğrenmek adına yardım almak istedim ama eşim ne zaman seyahate gitse sekreterin annesi hastalandığı için işe gelmemiş oluyor. Bu kızdan bana hayır yok. Benim başka bir şekilde öğrenmem lazım. Sizce eşim beni aldatıyor mudur?
ay işte buna çok güldümKesinlikle tedavi olmalısınız. Bu şekilde hayatı hem kendinize hem eşinize zindan ediyorsunuz. Güzelim demişsiniz ama bence özgüveniniz eksik. Adam bileğinin hakkı ile çalışıp eve para getiriyor siz neler düşünüyorsunuz.
bundan iyisini bulamazsın şekerim elinde tutmaya bak derim ben. sonuçta ortada büyütülecek bi sorun göremiyorum ben. ayrıca haddini bil dalga mı geçiyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz!!!!!!!Bende kararsızım işte, yani bilmiyorum bu adamı bulmak için çok bekledim acaba red edersem kaybedermiyim diye korkuyorum.Birdaha nasıl bulurum yeni birini.
Kaynanam çok tembel bir kadın kesinlikle yemek falan yapmaz. Zaten akşam yemeği olayları yok genelde yandaki restorandan tabldot yemek getirtiyorlar.
Muska böreği ne ya dalga mı geçiyorsunuz benimle! Ben ciddi bir konu açtım burda çok ayıp!
Ben 19 yaşındayım, sevgilim 59 biraz yaş farkı var ama biz çok iyi anlaşıyoruz onunla
Utanmadan sizde dalga geçiyorsunuz değilmi! Ben bu foruma derdimi paylaşacak ablalarım var diye düşündüğümden açtım. Koca koca kadınlarsınız gidin başka yerde dalga geçin!
Uzay mekiği mi çektiniz anlamadım?
Ay şimdi ben çok utandım şimdi, halbuki haklarında kötü kötü şeyler düşündüm.Peki gönlünü nasıl alabilirim kayınvalidelerimin?
Hahahaha, bazen bende yazıyorum ama gerçekten tedaviye ihtiyacı olduklarında... Yalnız muska böreği diyerek içine ettiniz senaryomun yaaaa!ay işte buna çok güldümyapılan yorumların %75inde tedavi ol yazılıyor tam yerinde oldu bu
aa hiç sanmam canım ya ne aldatması adam eve kemek getirmek adına çalışıyormuş baksana. hiç kurcalama evliliğini zedeleme bence
Kesinlikle tedavi olmalısınız. Bu şekilde hayatı hem kendinize hem eşinize zindan ediyorsunuz. Güzelim demişsiniz ama bence özgüveniniz eksik. Adam bileğinin hakkı ile çalışıp eve para getiriyor siz neler düşünüyorsunuz.
bende yazıyorum canım ama olur olmadık herşeye değil :) ama çok komik olmamış mı oHahahaha, bazen bende yazıyorum ama gerçekten tedaviye ihtiyacı olduklarında... Yalnız muska böreği diyerek içine ettiniz senaryomun yaaaa!
evet bayağı fesatsın neler kurmuşsun kafanda cıks cıks cıksburada
bençok fesat bir kadınmışım meğer.
Ya bende zaten muska böreği fotoğrafı paylaşacaktım da işte neyseeee hadi çözdünüz yine cin hatunlarbende yazıyorum canım ama olur olmadık herşeye değil :) ama çok komik olmamış mı oçok güldüm valla ben
aaa seni gidi seniii düşüncen güzelmiş yalnız heYa bende zaten muska böreği fotoğrafı paylaşacaktım da işte neyseeee hadi çözdünüz yine cin hatunlar
Bende kararsızım işte, yani bilmiyorum bu adamı bulmak için çok bekledim acaba red edersem kaybedermiyim diye korkuyorum.Birdaha nasıl bulurum yeni birini.
Kaynanam çok tembel bir kadın kesinlikle yemek falan yapmaz. Zaten akşam yemeği olayları yok genelde yandaki restorandan tabldot yemek getirtiyorlar.
Muska böreği ne ya dalga mı geçiyorsunuz benimle! Ben ciddi bir konu açtım burda çok ayıp!
Ben 19 yaşındayım, sevgilim 59 biraz yaş farkı var ama biz çok iyi anlaşıyoruz onunla
Utanmadan sizde dalga geçiyorsunuz değilmi! Ben bu foruma derdimi paylaşacak ablalarım var diye düşündüğümden açtım. Koca koca kadınlarsınız gidin başka yerde dalga geçin!
Uzay mekiği mi çektiniz anlamadım?
Ay şimdi ben çok utandım şimdi, halbuki haklarında kötü kötü şeyler düşündüm.Peki gönlünü nasıl alabilirim kayınvalidelerimin?
Olsun artık diğer senaryoya kısmetaaa seni gidi seniii düşüncen güzelmiş yalnız hebilemedik tühhh bozduk
cok guldum hele "Koca koca kadınlarsınız gidin başka yerde dalga geçin!" Lafini gecen 19 yasindaki konu acip hemen evlenmek isteyen bir kiz da demisti galiba gelen yorumlar hosuna gitmeyince
Gelelim ciddi yorumuma. Gonullerini alman gerekiyor hatani anlaman guzel olmus. Gozlerine girmeye calis borek corek yapip gotur kayinvaliden cok onemli ellerinle besle gerekirse ayagina paspas ol esinin de oyle dovse de sovse de sus cevap verme hatta daha cok vursun sinirini alsin sana daha fazla baglanir boylece yeter ki gozunlerine gir.
Ayrica yas farkiniz fazla degilmis gul gibi gecinir gidersiniz
beklemedeyz :) bizde sebi öpüyoruuuzOlsun artık diğer senaryoya kısmet
Kendi kendime gülümeye başladım artık... Kızlar çok yaşayın siz...
Hepinizi kocaman öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?