Ya kızlar benim bir derdim var ama doğru yere mi açtım bilmiyorum. Biraz uzun olacak şimdiden hakkınızı helal edin.Şimdi ben bir süredir bir çocukla beraberim hatta e1 ay sonra evleneceğiz.
Sevgilimin anne ve babası boşanmış, öz annesi 3 defa evlenmiş, babası ise 2 defa. Yani toplamda 3 tane kayınpederim, 2 tane kayınvalidem, 6 görümcem, 8 kayınbiraderim var.
Şimdi esas sorun şu ki, bunlar erkek arkadaşımı devamlı bana karşı dolduruyorlar. Ben evlendiğimde kayınvalidelerle oturmak istemiyorum bu yüzden devamlı bana karşı çirkin davranışlarla hakaretlerle karşılaşıyorum. Allahtan şu an sevgilimle beraber yaşıyoruz ve oturduğumuz semtler biraz uzak ama yinede arada cümbür cemaat evimize baskına geliyorlar. Geçenlerdede buzdolabında muskaya benzeyen bir şeyler buldum, kesin kayınvalidelerim ile görümcelerim birlik oldu sırf ayrılalım diye bir şeyler yapıyorlar.
Sevgilim aslında çok iyi ve düzgün bi adam ama biraz kumar ve çapkınlık sorunu var. Kayınvalidem erkek bu yapar, sen karışamazsın diye söyleyip duruyor hatta geçen gün erkek arkadaşımın telefonunda bazı mesajlar yakaladım hesabını soracakken kayınvalidelerim üzerime yürüdü. Ne yapacağımı bilmiyorum, tek bildiğim ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ve onu kaybetmek istemiyorum.
Şu buzdolabında bulduğum şeyin fotoğrafını koysam anlar mısınız acaba?Lütfen bana akıl verin.